Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie mokesčius už darželį

sveikos,
mano didysis eina į darželį, mažius kolkas dar namie. draugė sakė, kad jei mama yra vaiko priežiūros atostogose, tai vyresnėliui praleistos darželio dienos turi būti nemokamos be pažymų - ar tikrai taip, ir kur būtų galima rasti tokią info?

kitas klausimas ne apie mokesčius, bet gal ką patarsit - skambinau į švietimo skyrių, sakė, kad didžiojo lankomam darželyje yra vietos lopšelinukams ir tas mūsų darželis į lopšelį priima nuo 1m3mėn. darželio vedėja neigia, kad yra laisvų vietų ir sakė nepriims, kol nesueis 2m g.gif ką daryt?
Atsakyti
QUOTE(astaSL @ 2009 02 13, 17:34)

kitas klausimas ne apie mokesčius, bet gal ką patarsit - skambinau į švietimo skyrių, sakė, kad didžiojo lankomam darželyje yra vietos lopšelinukams ir tas mūsų darželis į lopšelį priima nuo 1m3mėn. darželio vedėja neigia, kad yra laisvų vietų ir sakė nepriims, kol nesueis 2m  g.gif ką daryt?

tai vis tik yra vietos lopselinukams, t.y. 1-3 metu amziaus vaiku grupe/grupes?
Ar yra laisvu vietu lopselio grupese?
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2009 02 13, 20:41)
tai vis tik yra vietos lopselinukams, t.y. 1-3 metu amziaus vaiku grupe/grupes?
Ar yra laisvu vietu lopselio grupese?

pagal švietimo skyriaus darbuotojos sąrašą - vietų yra, lopšelinė grupė neužpildyta. direktorė kalba kitaip. kaip yra iš tikrųjų - nežinau, vyresnėlis jau į darželio grupę eina.
galima būtų kelt skandalą, bet nesinori, kad paskui mažius nukentėtų kažkaip.
Atsakyti
QUOTE(Dien@ @ 2009 02 13, 16:25)
Sveiki,

Na ir pasimetus aš čia visai gal padėsit susigaudyti, veiksmas vyksta Vilniaus vaikų daržely, vaikas sirgo nuo sausio 30 iki vasario 10 ir šiandien gavau sąskaita už vasario menesį 163lt, ar gali būti tiek daug, kai beveik 2 savaites sirgom???

Juk pažymą pristatėt tik vasario mėnesį, todėl paskaičiavo už pilną mėnesį mirksiukas.gif Už kovą gausit mažesnę sąskaitą.

QUOTE(astaSL @ 2009 02 13, 16:34)
sveikos,
mano didysis eina į darželį, mažius kolkas dar namie. draugė sakė, kad jei mama yra vaiko priežiūros atostogose, tai vyresnėliui praleistos darželio dienos turi būti nemokamos be pažymų - ar tikrai taip, ir kur būtų galima rasti tokią info?

kitas klausimas ne apie mokesčius, bet gal ką patarsit - skambinau į švietimo skyrių, sakė, kad didžiojo lankomam darželyje yra vietos lopšelinukams ir tas mūsų darželis į lopšelį priima nuo 1m3mėn. darželio vedėja neigia, kad yra laisvų vietų ir sakė nepriims, kol nesueis 2m  g.gif ką daryt?

Tegul draugė ir parodo, kur taip parašyta mirksiukas.gif Jokios lengvatos netaikomos schmoll.gif

Dabar dauguma lopšelių priima nuo 2 metų. O dėl vietų - labiau tikėčiau vedėja, o ne švietimo skyriumi.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2009 02 16, 11:07)
Juk pažymą pristatėt tik vasario mėnesį, todėl paskaičiavo už pilną mėnesį  mirksiukas.gif Už kovą gausit mažesnę sąskaitą.

Didelis AČIŪ Upokšniui, dabar jau ramiau ant širdies biggrin.gif
aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Gavau is darzelio siandien kvituka ir nesuprantu kodel tiek daug turiu moketi. Gal kas galetu man paaiskinti. Mano mazyle pradejo darzeli lankyti gruodzio 8 d. bet iki sausio 21 dienos mes lankeme vos po keleta valandu ir nevalge jinai ten, nes niekaip negalejo priprasti. Nuo sausio 21 d. jau lankem 4 val. i valge jinai ten. o saskaita 208,48 Lt. Kaip neskaiciavau niekaip tokios sumos negaunu g.gif Busiu labai dekinga jei kas nors galetu man paaiskinti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyteb81 @ 2009 02 17, 10:45)
Sveiki smile.gif  Gavau is darzelio siandien kvituka ir nesuprantu kodel tiek daug turiu moketi. Gal kas galetu man paaiskinti. Mano mazyle pradejo darzeli lankyti gruodzio 8 d. bet iki sausio 21 dienos mes lankeme vos po keleta valandu ir nevalge jinai ten, nes niekaip negalejo priprasti.  Nuo sausio 21 d. jau lankem 4 val. i valge jinai ten. o saskaita 208,48 Lt. Kaip neskaiciavau niekaip tokios sumos negaunu g.gif  Busiu labai dekinga jei kas nors galetu man paaiskinti verysad.gif

Jums turėjo priskaičiuoti sausio mėn. dienas ir vasario visą mėn. + 1lt. už kiekvieną deną, nesvarbu lankėte ar ne. Gal jūs žinot kiek jums kainuoja viena diena darželyje?
Atsakyti
QUOTE(mamyteb81 @ 2009 02 17, 10:45)
Sveiki smile.gif  Gavau is darzelio siandien kvituka ir nesuprantu kodel tiek daug turiu moketi. Gal kas galetu man paaiskinti. Mano mazyle pradejo darzeli lankyti gruodzio 8 d. bet iki sausio 21 dienos mes lankeme vos po keleta valandu ir nevalge jinai ten, nes niekaip negalejo priprasti.  Nuo sausio 21 d. jau lankem 4 val. i valge jinai ten. o saskaita 208,48 Lt. Kaip neskaiciavau niekaip tokios sumos negaunu g.gif  Busiu labai dekinga jei kas nors galetu man paaiskinti verysad.gif

O koks mėnuo nurodytas kvituke? Ar tai pirmas mokėjimo kvitelis, ar jau esat gavę sausio mėnesį?
Atsakyti
gal kas galit pasakyti ar galima vaika vest i darzeli jei tetis yra to vaikucio auginimo atostogose?nes mums seniunijoj del kompensaciju sake kad teikia vaika isbraukt is darzelio sarasu g.gif
Atsakyti
Prisiklausiau daug skirtingų nuomonių, tai norėčiau kažkaip konkrečiau sužinoti, ar gali vaikas nelankyt darželio (bent jau kai kuriom dienom) kai mama yra nėštumo gimdymo arba vaiko auginimo atostogose? Ar tada tai pateisinama priežastis, kad nemokėt už nelankytas dienas (išskyrus aišku tą vieną litą) ??

Ankstesniuose postuose komentavot , kad jokios lengvatos netaikomos. Bet jei parašai kad esi atostogose (kasmetinėse), tai tada nelankytos dienos pasiteisina. Gal galit įmest kokią nuorodą, kur galima būtų paskaityti daugiau informacijos apie tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buba: 18 vasario 2009 - 09:36
QUOTE(Eligint @ 2009 02 17, 12:59)
Jums turėjo priskaičiuoti sausio mėn. dienas ir vasario visą mėn. + 1lt. už kiekvieną deną, nesvarbu lankėte ar ne. Gal jūs žinot kiek jums kainuoja viena diena darželyje?

Didelis aciu uz paaiskinumus 4u.gif Kiek zinau lopselineje grupeje 6,26 Lt o jau darzelinukai moka 7,16 Lt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Upokšnis @ 2009 02 17, 16:26)
O koks mėnuo nurodytas kvituke? Ar tai pirmas mokėjimo kvitelis, ar jau esat gavę sausio mėnesį?

Tai pirmas musu kvitelis. O kvituke nurodyta kad 2009-02 moketinas terminas
Atsakyti
Eligint man vistiek tokia suma nesigauna kazkodel g.gif
Atsakyti