Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie mokesčius už darželį

QUOTE(pupa @ 2005 07 17, 17:57)
Grafiko reikalauja nuo praeitų metų. Vien pažymos, kad dirbi pamaininį darbą nebeužtenka. Reikia gale mėnesio pateikti ir darbo grafiką.  mirksiukas.gif

jokio grafiko nereikalavo. Popierius tvarkiausi prieš mėnesį. Vyro darbe administratorės turbūt nusišautų, jei kas mėnesį turėtų ruošti darbo grafikus kiekvienam darbuotojui atskirai blink.gif biggrin.gif . Manau, kad čia darželis pats susigalvojo. Reikia teirautis Švietimo ministerijoj ar tai yra privaloma g.gif
Atsakyti
taip, o ypac pazymos be numerio nel;abai ko vertos jei labiau isigilinus... blink.gif
Atsakyti
Tos pažymos turbūt priklauso nuo darželio. Mano pusseserė dirba auklėtoja vienam daržely, tai ten reikalauja grafikų doh.gif . Kai aš nuvedžiau vaiką į savo darželį, pasakė, kad užtenka pažymos apie pamaininį darbą. Ją reik pristatyt kartą metuose, sausio pradžioje.
Atsakyti
QUOTE(Buba @ 2005 08 19, 23:46)
Kai aš nuvedžiau vaiką į savo darželį, pasakė, kad užtenka pažymos apie pamaininį darbą. Ją reik pristatyt kartą metuose, sausio pradžioje.

o mums rugsėjo mėnesį biggrin.gif Tai kad tikrai viskas priklauso nuo darželio vidinės tvarkos
Atsakyti
Kokias reikia pristatyt i darzeli pazymas, kai nors vienas is tevu dirba slenkanciu grafiku su naktinem.
Zinau, kad reikia pazymos, kuri pazymi, kad darbas yra pagal grafika, slenkatis, bet dar darzely reikalauja, kad kiekviena men. atnestu pazyma, kurioje butu nurodyta kiek dienu buvo dirbta ta men. ar nedirbta.Bet kai yra naktines tai net nezinai kaip tas dienas skaiciuot, juk is vakaro iseini ir ryte gryzti, tai pagal viska dirbi ir viena ir kita diena, tik kad nakti.

Ar kas susiduret su tokiom problemom ir pazymom?
Atsakyti
Aš į darželį pristatydavau pažymą, kurios mėnesio dienos pagal mano darbo grafiką yra laisvos. Jei pamaina naktinė, tai laisvą žymėdavo ir dieną prieš, ir dieną po - juk darbo laiku tomis dienomis nedirbdavau.
Atsakyti
O tai ta pazyma rasydavai pati, ar dar ir darboviete patvirtindavo visad?
Atsakyti
o mūsų daržely užtenka pažymos iš darbo,kurioje parašyta,kad dirbi pamaininį darbą.Ir jokio tikslaus grafiko neprašo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2005 10 10, 12:18)
O tai ta pazyma rasydavai pati, ar dar ir darboviete patvirtindavo visad?

Darbovietės tabelininkė surašydavo ir buhalterijos antspaudu tvirtindavo. Aš ne vienintelė tokios pažymos prašiau, tai ji jau žinojo, ką ir kaip ten reikia rašyti.
Atsakyti
Pas vyra darbe visi irgi eme pazymas tik ,kad dirba pamainini darba, ir niekam jokiu grafiku ar dirbamu dienu pazymos nereikejo, o musu darzely to reikalauja, tai vyras dabar ir nezino pas ka kreiptis, nes niek darbovietej tokiu pazymu, su dirbamom dienom, neisdavinedavo.
Atsakyti
Tai va, pati jau mokėjau už darželį ir dabar galiu pasakyti kaip pas mus yra.
Vaikas per mėnesį gali būti NEPATEISINĘS 5 dienas, už daugiau- reikia mokėti.
Mėnesio pradžioje buhalterė suskaičiuoja kiek yra nelankęs dienų ir tada jas išminusiuoja iš sumos.
Atsakyti
kai vaikas pradėjo eiti į darželį, jokio pradinio įnašo nereikėjo mokėti. Tik paprašė kad atnesčiau 1 muila vaikiška, 1 Fairy buteliuką, 1 pok popieriniu ranksluosčiu ir 1 pok tualetinio popieriaus, ir tai viskas metams. Jokiu rinkliavų nėra, tik susirinkimo metu auklėtojos paprašė paramos tam kad nupirkt grupėje vaikam naują kilimą ir naujų ranksluosčių rankytėms nusišluostyti, surinkom po 20 Lt ir viska nupirko, nes tų daiktų grupei tikrai labai reikėjo. Dabar laukia dar kalėdinis vakaras tai jam dar kažkiek reikės mestis.

Dėl praleistų dienų tai mūsų darželyje privaloma pateisinti kiekvieną praleistą dieną.
Atsakyti