Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartinės (apvalutės) nuotakos

QUOTE(monyte @ 2012 09 04, 11:54)
Zaliaake , grazi suknyte  wub.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 09 03, 20:53)
Dedu ir aš savo

Labai labai grazi suknele! smile.gif Paprastute, bet jus labai kudina ir labai graziai atrodo thumbup.gif

O beja, gal kuri zinote, ar imanoma gauti mazesniu pasijoniu su lankais? nenoriu labai pustos, mazo lanko noriu... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2012 09 05, 23:20)
Labai labai grazi suknele! smile.gif Paprastute, bet jus labai kudina ir labai graziai atrodo thumbup.gif

O beja, gal kuri zinote, ar imanoma gauti mazesniu pasijoniu su lankais? nenoriu labai pustos, mazo lanko noriu... ax.gif

Pasijoniai buna su ivairiausiu dydziu lankais, as issimatavau kokius 5 skirtingus dydzius , kol issirinkaus sau tinkama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2012 09 06, 00:20)

Ačiū cool.gif jei atrodau, kūdesnė, tai jau labai gerai thumbup.gif dėkui dar kart aciuks.gif

jau atsakė mačiau, bet pasakysiu dar ir tai, kad salone jei suknelę imta, tai paprastai pasako su kokiais pasijoniais gali būti, pvz.. man su penktuku labai negražu ir išpūsta buvo, o su pirmuku negražiai, nes suknelė tarsi pakimba ant to lanko ir matosi ties kuria vieta jis yra įdėtas.. be lanko irgi man negražu buvo, tai buvau su antruku mirksiukas.gif salonas rekomendavo 2-4 lankus, tai kaip sakant, neklydo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 09 06, 17:19)
Ačiū  cool.gif jei atrodau, kūdesnė, tai jau labai gerai  thumbup.gif dėkui dar kart aciuks.gif

jau atsakė mačiau, bet pasakysiu dar ir tai, kad salone jei suknelę imta, tai paprastai pasako su kokiais pasijoniais gali būti, pvz.. man su penktuku labai negražu ir išpūsta buvo, o su pirmuku negražiai, nes suknelė tarsi pakimba ant to lanko ir matosi ties kuria vieta jis yra įdėtas.. be lanko irgi man negražu buvo, tai buvau su antruku mirksiukas.gif salonas rekomendavo 2-4 lankus, tai kaip sakant, neklydo ax.gif

Matot, as suknele pirkau ne lt. ir dar kazkaip buvau uzklausus apie tuos lankus, bet ji kazka pradejo kalbeti.. bet man ne tas galvoj buvo... nelabai klausiausi.. blush2.gif na kai paskutinis primatavimas bus ir pasimsiu ja tada dar karta pasiklausiu apie tuos lankus.. o jus juos pirkot is salono? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2012 09 06, 23:13)
o jus juos pirkot is salono? g.gif

ne, į nuomos kainą įėjo pasijonis ir lankai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Neseniai pradėjau vestuvinės suknelės paieškas, turiu savo viziją, labai noriu suknelės maždaug iki blauzdų pusės ilgio (tea length). Bet kadangi esu žemo ūgio (162cm) ir turiu ne visai manekenės figūrą, man visur "kiša" sukneles iki žemės (su kuriom aš net nenoriu į save žiūrėti.. doh.gif ) ir sako kad aš tikrai baisiai atrodyčiau su tokio ilgio suknele kokios noriu... verysad.gif

Prašau duoti patarimų nusiminusiai būsimai nuotakai verysad.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Greenius @ 2012 09 14, 20:11)
Sveikos,

Neseniai pradėjau vestuvinės suknelės paieškas, turiu savo viziją, labai noriu suknelės maždaug iki blauzdų pusės ilgio (tea length). Bet kadangi esu žemo ūgio (162cm) ir turiu ne visai manekenės figūrą, man visur "kiša" sukneles iki žemės (su kuriom aš net nenoriu į save žiūrėti..  doh.gif  ) ir sako kad aš tikrai baisiai atrodyčiau su tokio ilgio suknele kokios noriu...  verysad.gif 

Prašau duoti patarimų nusiminusiai būsimai nuotakai  verysad.gif  rolleyes.gif

Pirmiuasia- nenusimink 4u.gif
Neesi tokia labai mazute ir tikrai galima prisiderinti, kad suknute nemazintu. Jei padalinsi blauzda i puse, ziurek, kad suknute baigtusi truputi aukstesneje puseje (tarp kelieniu ir puses blauzdos) ir ne zemiau. pvz (nuotrauku neleido deti, tai sudejau nuorodas), NE butu:
http://t3.gstatic.co...Orqu6yzbqrY41zQ
http://t0.gstatic.co...9ozkaaOITMNZqQA
Daugiau va taip:
Tokia manau ilgiausia kuria galetum detis - http://t1.gstatic.co...D4VpCVcdYkzYXmp
http://t1.gstatic.co...D_9sCbtEIFoZFLw
http://t0.gstatic.co...9B5FKnTFE2NHzaA
http://t3.gstatic.co...q3XMcuDgvmXpoSu
Ir tada aukstakulniai, bet butinai rinkis tokius, kur netrumpina blauzdos (neina jokios juosteles aplink blauzda) 4u.gif

Svarbiausia, kad pritaikytu ilgi ir tikrai viskas bus gerai! Tai yra tavo diena ir tu gali deveti ka tik pati nori, todel nenuleisk ranku ir nepasiduok- viskas imanoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2012 09 15, 10:35)

Svarbiausia, kad pritaikytu ilgi ir tikrai viskas bus gerai! Tai yra tavo diena ir tu gali deveti ka tik pati nori, todel nenuleisk ranku ir nepasiduok- viskas imanoma  4u.gif

labai ačiū už palaikymą blush2.gif
Atsakyti
Būtinai pabandyk pasimatuoti įvairių ilgių sukneles. Pamatysi, kokia geriausiai tiks wink.gif
Iš savo patirties galiu pasakyti, kad nors ir esu aukšta, sijonai iki pusės blauzdų bent man neatrodo gražiai - dar labiau storina ir sustumia figūrą (o ji irgi ne manekenės). Geriausiai atrodo arba ilga iki žemės, arba suknelė, kuri baigiasi ties keliais ar aukščiau. Tad jei nenori ilgos, patarčiau rinktis ilgumo ties keliais smile.gif
Bet kaip ir pasakė Astrėja, svarbiausia yra nepasiduoti. Ieškok ir surasi tikrai, ko ieškai. Jei iki vestuvių daug laiko, pereik visus salonus, ir pasimatuok, ką jie tau galės pasiūlyti. Tuomet pamatysi, kas atrodo gražiausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Era_Tėja @ 2012 09 15, 23:58)
Būtinai pabandyk pasimatuoti įvairių ilgių sukneles. Pamatysi, kokia geriausiai tiks wink.gif
Iš savo patirties galiu pasakyti, kad nors ir esu aukšta, sijonai iki pusės blauzdų bent man neatrodo gražiai - dar labiau storina ir sustumia figūrą (o ji irgi ne manekenės). Geriausiai atrodo arba ilga iki žemės, arba suknelė, kuri baigiasi ties keliais ar aukščiau. Tad jei nenori ilgos, patarčiau rinktis ilgumo ties keliais smile.gif
Bet kaip ir pasakė  Astrėja, svarbiausia yra nepasiduoti. Ieškok ir surasi tikrai, ko ieškai. Jei iki vestuvių daug laiko, pereik visus salonus, ir pasimatuok, ką jie tau galės pasiūlyti. Tuomet pamatysi, kas atrodo gražiausiai smile.gif

taip, matuotis daug būtų gerai.. Apėjau Kaune gal 5 didesnius salonus, bet esmė tame, kad salonai neleidžia matuotis jei aš neesu tikra kad pas juos nuomosiu suknelę doh.gif ir plius dauguma tokio ilgio suknelių net neturi..
Bandsiu nuvažiuot į gariūnus, gal ten turės ką nors įvairesnio smile.gif
Atsakyti
Na, nežinau, kokiuose salonuose buvai, bet visuose turi būti leidžiama matuotis. Aš MJ salone net du kartus buvau matuotis, nors iš ten suknelės nepasiėmiau. Aišku, kai kuriuose salonuose būna nelabai malonių moteriškių, tačiau matuotis turėtų leisti (pasiskaityk atsiliepimų apie įvairius salonus Kauno salonų temoje).
O trumpesnės suknelės, matyt, nėra labai populiarios, dėl to jų mažiau.
Šiaip galėtum pasimatuoti ir įvairaus ilgio suknelių pamergėms - jų gi būna visokiausių, ir trumpesnių modelių daugiau. Ir kai tikrai apsispręsi dėl ilgio ir modelio, siūkis. wink.gif
Atsakyti