Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartinės (apvalutės) nuotakos

QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 08 02, 16:03)
graži suknytė, vienintelis dalykas, kas man nelabai, tai to kaspino ilgi galai nugaroj g.gif o dėl rankų, tai aš irgi noriu dengti rankas ir būtinai dengsiu, nes man mano rankos labai negražios ir pažastys dar.. aišku depiliuotos bus, bet vis tiek jos tokios tamsesnės man atrodo, nežinau nebent gal kažkuom pudruoti jas reikia per fotosesija g.gif

kaspinas ilgas todel kad nuotraukose optiskai uzpakali sumazintu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nes visi kaspina pastebi o ne placiaja.

as irgi norejau ale tokias kaip rankoves uzsidet, ir siaip patogiau butu buve, bo tie siuvineti karoliukai ziauriai rankas nubraize.. vakaro gale jau sedejau sparnus isskleidus
Atsakyti
QUOTE(marezagare @ 2012 08 02, 17:24)
kaspinas ilgas todel kad nuotraukose optiskai uzpakali sumazintu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif  nes visi kaspina pastebi o ne placiaja.

as irgi norejau ale tokias kaip rankoves uzsidet, ir siaip patogiau butu buve, bo tie siuvineti karoliukai ziauriai rankas nubraize.. vakaro gale jau sedejau sparnus isskleidus

thumbup.gif strategiškas sprendimas thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
ačiū, dėl rankovių nuraminot 4u.gif , nes kolkas tai dauguma bando atkalbėti, kad karšta bus, bet va nepagalvoja, apie tai, kad siuviniai gali nubrozdinti, o plius jei karšta ir prakaitas, tai perštės labai nubrozdintas vietas doh.gif
Atsakyti
marezagare labai gražiai atrodėte, thumbup.gif ale koks greitis kinieciu nieko sau.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes apvalutes 4u.gif Kaip as cia jusu iki vestuviu nemaciau ? g.gif Rugpjucio 2 diena atsokome musu vestuves thumbup.gif , pradzioj visai nenorejau vestuvines sukneles, nemaniau,kad kokia man gali tikti , o kai nuejus i salona mane iklabejo matuotis .... pati nustebau bigsmile.gif Salono darbuotoja is pirmo bandymo man atnese suknele , kuri atitiko mano skoni ir figuros reikalavimus thumbup.gif Tai A fotmos suknele su minimaliais papuosimais , o nusmukusios rankovytes , graziai denge lasinuka prie pazasties ,po suknele parinko standu pasijoni ,kuris maksimaliai slepe "gelbejimosi ratukus " ax.gif Tokioj temoj nepasigedysiu ir pasakysiu savo privalumus - ugis 171 , svoris 95 doh.gif blush2.gif Ikelsiu fotke - vertinkit pacios . N
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monyte: 18 rugpjūčio 2012 - 14:53
QUOTE(monyte @ 2012 08 18, 15:52)

visai grazu kaip sventei 4u.gif

as kadangi sventes dideles neturejau tai rinkausi paprasta lino suknute ir svarkeli blush2.gif 170/80 mano "furnitura" :

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kroshkyte: 18 rugpjūčio 2012 - 20:28
QUOTE(monyte @ 2012 08 18, 15:52)
Salono darbuotoja is pirmo bandymo man atnese suknele , kuri atitiko mano skoni ir figuros reikalavimus  thumbup.gif  Tai A fotmos suknele su minimaliais papuosimais , o nusmukusios rankovytes , graziai denge lasinuka prie pazasties ,po suknele parinko standu pasijoni ,kuris maksimaliai slepe "gelbejimosi ratukus "  ax.gif

Paviešinkite saloną, gal kuriai mergaitei prireiks mirksiukas.gif suknelė, mano akimis, labai netgi puošni.. mano bus dar minimalistiškesni (o toks žodis iš viso yra laugh.gif ) papuošimai ax.gif kas gerai tai tos "nusmukusios rankovytės" thumbup.gif mano kadangi bus atvira, tai dėsiuos dar bolero (taip paslėpsiu ir pažastis ir alkūnes) cool.gif

QUOTE(kroshkyte @ 2012 08 18, 21:24)
visai grazu kaip sventei  4u.gif

as kadangi sventes dideles neturejau tai rinkausi paprasta lino suknute ir svarkeli  blush2.gif

gal ir paprasta, bet tikrai neprasta thumbup.gif man patiko jūsų įvaizdis, kuklus, ramus, bet nekasdieniškas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 08 19, 10:47)
gal ir paprasta, bet tikrai neprasta thumbup.gif  man patiko jūsų įvaizdis, kuklus, ramus, bet nekasdieniškas wub.gif

tikslas ir buvo toks biggrin.gif buvom tik CMB, tai.. o veliau man buvo aktualu kad butu patogus rubas, nes nors ir apvalute, bet starkalas esu tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Midėja @ 2012 01 21, 18:38)
Aš save taip pat priskirčiau prie apvalučių nuotakų. Esu 160 cm ūgio, o sveriu 78 Kg, nešioju 44 dydžio drabužius. doh.gif
Visada galvojau, kad tekėsiu vilkėdama graikiško stiliaus suknutę, tačiau, kai pasimatavau, kad man visiškai netinka schmoll.gif
Išsirinkau A tipo suknelę. Kiek matavausi, šita geriausiai tiko, puikiai paslepia ką reikia mirksiukas.gif Po savo šventės būtinai įkelsiu nuotraukas pasirodyti, kaip atrodžiau su vestuvine suknele
Išsirinkau tokią suknutę

Kažin, Midėja, gal jau ištekėjot? ax.gif biggrin.gif

QUOTE(kroshkyte @ 2012 08 19, 11:12)
tikslas ir buvo toks  biggrin.gif  buvom tik CMB, tai.. o veliau man buvo aktualu kad butu patogus rubas, nes nors ir apvalute, bet starkalas esu  tongue.gif  biggrin.gif

thumbup.gif aš irgi strakalas, bet labai tikiuosi, kad ilga suknelė nesipainios po kojomis laugh.gif

Sugalvojau parinkti, mūsų, lietuviškų apvalių ir bent šiek tiek žinomų, moteriškių vestuvinių suknelių laugh.gif va, ką radau:
1. Agnė Armoškaitė

Papildyta:
2. Erika Vitulskienė
Papildyta:
3. Laima Tamulytė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaliaakee: 19 rugpjūčio 2012 - 10:48
4. Edita Mildažytė
Atsakyti
Armoskaite ir Tamulyte tuo metu dar su protu apvalios buvo smile.gif Ju sukneles man labai grazios wub.gif Erika.. hmm.. numete svorio po vestuviu.. as turbut buciau palaukusi dar truputi jos vietoj, nes dabar ji daug dailiau atrodo smile.gif na o Mildazyte tai pagal savo amziu normoj yra ax.gif as skaitau kad jos metuose perdziuvusiai buti nelabi net ir grazu, juoba kad ji stambiu kaulu moteriske cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 08 19, 09:47)
Paviešinkite saloną, gal kuriai mergaitei prireiks mirksiukas.gif

"Pas Danute " Radviliskyje. Labai didelis pasirinkimas .
Atsakyti
Sveikos, ir as prie stambiuju 4u.gif Kaip jau kazkuri rase, matavausi tik graikisko stiliaus sukneles ir su jomis atrodziau kaip backute.. nes esu dar ir zema labai.. tai kai nuejom i kita salona, iskart pasakiau, ko noriu, bet sutikau matuotis beleka, kad paziureti kas tinka... pacia pirma uzsidejus buvo mano thumbup.gif wub.gif paprastute a stiliaus suknele.. visiskai ko nenorejau, matavausi ir zuvytes formos suknele, atrode graziai, bet visu pirma buvo beprotiskai sunki ir kazkaip ji manes taip labai nesuzavejo, nebuvo to wow kaip su pirmaja, taigi ja ir pasiemiau smile.gif veliau ikelsiu foto parodyti smile.gif
ka norejau pasakyti, reikia matuotis viska, o ne tik uzsiciklinti ant vieno... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergina_: 19 rugpjūčio 2012 - 20:45