Laba, pamenat mane - didžioji princesinių suknelių mylėtoja
Tai va, atėjau gi pasigirti, kad turiu suknelę ir, žinoma, kaip galima buvo ir numanyti, tokio tipo suknelės paveikslėlio niekada nebuvo mano renkamoje fotokolekcijoje

Teisingumo dėlei reikia paminėti, kad net "undinė" neatrodė ant manęs taip baisiai, kaip "princesė"
Turiu prisipažinti, kad ieškodama suknelės sugaišau tik vieną dieną (bet sąžiningai nuo ryto iki vakaro) ir nebuvau iškėlusi kojos iš vieno vienintelio salono. Mama gailėjosi, kad nepasiėmė kameros, sakė būtų susukusi metų Bridezilla (nuotaka - monstras) filmą.
Nors esu tikrai apvali matavausi gal kokias šešias skirtingų modelių sukneles (prisipažinsiu, maniau, kad teks imti bet kurią į kurią įlįsiu

) Matavimai truko ilgai, nes mane rengė visokiom pabaisom, o aš tiesiog įsimylėjau vieną suknelę, ją užsidėjau ir nusiėmiau tikrai daugiau negu 3 ar 4 kartus

vis lyginau ar ji man dar taip pat patinka negu kad prieš 10 min. ir pan.
Lenkiu galvą prieš salono darbuotojas, kuriom užteko su manimi kantrybės, nors irzlys balse jau buvo girdimas

mano palaikymo komanda buvo pasiruošę su manimi susidoroti ne pačiais gražiausiais būdais

, BET aš turėjau įsitikinti ir ją palikti arba paimti, nes kitaip būtų nušvilpę man iš po nosies
Žinoma foto neturiu, bet laukti liko ne tiek ir daug. O štai čia
radau savo suknelę (bent jau labai panašią) viršuje priešpaskutinė, tik liemens ilgis toks, kaip apačioje pirma (mixas

)