cia ir pas mus aktualu,atrodo sakai sakai,bet yeina pro viena ausi pro kita iseina...

QUOTE(rienkaaa @ 2009 02 03, 21:30)
cia ir pas mus aktualu,atrodo sakai sakai,bet yeina pro viena ausi pro kita iseina... 

QUOTE(Domke @ 2009 02 03, 22:17)
bet va kaip su tuo kovot ir tevam kantrybes semtis???

maniškis irgi skorpionas,bet kai aš pašaukiu iškart ateina, meta visus darbus.bet jie moka kasti,kur skaudžiausia
bandykit dažniau nustebinti.nupirkit ką mėgsta pašaukit jei negirdės vakare pasakykit kad šaukėt,bet negirdėjo, norėjot nustebinti ir paduokit
negailėkit gražių žodžių už kiekvieną smulkmeną pagirkit,dažniau sakykit kad didžiuojatės juo.o jei ne tai kad jį mylit labai tik jo elgesys buvo negeras.man atrodo,kad jums pasiseks išgirsti vienas kitą.linkiu kantrybės ir sekmės

AS vis galvojau, kad mano viena tokia
As jai kazka aiskinu, o ji net nebaigus klausyti manes uzduoda koki nors klausima is kitos operos. Vat tada tai siutas nerealus jama
Niekaip negaliu su situo dalyku susitaikyti

As jai kazka aiskinu, o ji net nebaigus klausyti manes uzduoda koki nors klausima is kitos operos. Vat tada tai siutas nerealus jama

Tie pipirai girdi tik tai kas jiems naudinga ir aktualu. Tik paprašyk ar paklausk kas jiems nepatika, tai gaunasi kaip žirniais į sieną. Kaip atsakas ir suveikia, kai mama kartais negirdi
QUOTE(Getter @ 2006 04 12, 01:35)
Dar kitas būdas su vaiko mylimais "multikų" veikėjais...Į visą darymą galite įtraukti ir vaiką...Reikės: Didelio popieriaus lapo, ir iš ko padaryti tą veikėją (taip pat veikėjas gali būti pats vaikas, pvz jo iškirpta nuotrauka)...taigis...jūs ar vaikas dekoruojat lapą...pvz mergaitėm galima piešti princecės pilį...su laiptais į viršų...berniukams kokius futbolo vartus ir iki jo einančią liniją (o judantis objektas pvz futbolo kamuolys), ar kokią gaisrininko mašiną ir iki sirenos vedančias kopėčias su pakopom. leiskite fantazijai lietis per kraštus

Taigi didžiausias darbas padarytas

o keliu mazdaug pakopu (laipteliu) jus daret ta stenduka.galvoju ir as pasinaudoti sia jusu gudrybe bet nesinori kad vaikas per daug greit finisa pasiektu arba per ilgai eitu.

Sveikutės,
gal rasite atsakymų čia:
www.blogas.lt/vaikopasaulis
Nuoširdžiai,
Ramunė
gal rasite atsakymų čia:
www.blogas.lt/vaikopasaulis
Nuoširdžiai,
Ramunė
Man patiko Getter patarimai
Pati tokių problemų neturiu, bet galėsiu kitiems parekomenduot.

daznai pasimeta kad negirdi

As pastebejau, kad labai svarbus ko nors prasant kontaktas, prilieti vaiko petuka, palauki, kad vaikas paziuretu tau i akis ir tik tad sakai ko nori. Daznai maniskiai buna tiek isizaide, kad net negalvodami pasako "grei", nors nelabai zino ko norejau. Ir kazkokios veiklos nutraukti negalima, jei noriu, kad eitu valgyt ar ruostusi miegui as ispeju pries siek tiek laiko, kad uz kokiu 5min, ateitu, kad susitvarkytu, baigtu zidima, kitaip nieko nesulauksi

mes tai net buvome pas ausu gydytoja,nes jau manau,kad tikrai buvo bedu su ausytem.ispradziu pykau,kad apsimetineja,bet paskui pastebejau,kad tikrai negirdi.ka nors tyliau pasakau ir klausia ka,ka? dabar sunku atskirti kada tikrai negirdi,o kada apsimeta