Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas negirdi ką sakau

maniskis irgi moka primest ,kad negirdi,bet as kita karta irgi ingoruoju,tada paklausiu ar gera,aaiskinu,kad ir man negera kai jis negirdi manes,nezinau gerai elgiuosi ar ne,bet pasiteisina.
Atsakyti

Na ir pasikroviau .... thumbup.gif Tik kaži ar mano trimetis "pasirašys" šiems auklėjimo metodams... Nes jau kantrybės ir sveikata - ant išsekimo ribos. Niekad nemaniau, kad aš su savo vaiku taip nesugebėsiu susikalbėti ir susitvarkyti doh.gif

Dėkui Gutter mirksiukas.gif
Atsakyti
ir maniskiai megsta apsimesti kad negirdi ka sakau. kai pastebiu, visiskai tuo paciu tonu kaip iki tol kalbejau, sakau - sokoladas biggrin.gif visuomet staigiai klausa pagereja
Atsakyti
mano kleckui 5 metai greitai bus, ir jis manes negirdi, tik pasakyk kad vaziuojam i parduotuve, ar i lauka einam, tai raptum suklusta ir isgirsta, o kas jam aktualu jis negirdi, kantrybe senka:) bet rek nerekus jam neidomu:(
Atsakyti
Na ir su mano mazaja buna tokiu paciu negirdejimo momentu... O jeigu dar pakartoju pora kartu ta pati, tai sako: " Tu man cia nekartok, as gi girdziu". Tai sakau kodel nereaguoji- ir vel tyli... kartais is kantrybes gali isvest toks elgesys... verysad.gif Cia turbut su kiekvienu vaiku turi praeit ta negirdejimo banga, tikiuosi, kad veliau susitvarkys smile.gif
Atsakyti
Mano kaip ir girdi, bet uz tai moka tokia veido israiska padaryt protinga, akis uzvercia - na atseit nu ka tu cia motin sneki. doh.gif
Atsakyti
Mamos tikrai per daug aiškina, vaikams nusibosta ir jie nebegirdi
Atsakyti
As tai uz negirdejima atsilyginu taipogi negirdejimu. Suveikia, dabar jau retai "negirdi".
Atsakyti
Su tais negirdėjimais, tai problemą išsprendžiau taip: nereikalauju visko čia, dabar ir iškart. Susitariam, kad pvz ji pažiūrės filmuką, o paskui ji tarkim palaistys gėles ar apsitvarykys kambarį. Neliepiu, kad man vos pašaukus ji mestų savo veiklą ir bėgtų pas mane.
Tik va yra truputį kita bėda, dukra girdi per daug biggrin.gif aną vasarą planavom kelionę bet dar nežinojom ar tikrai galėsim, ar išeis, tai nenorėjom vaiko liūdint be reikalo, jei būtų nepavykę. Žodžiu tyliai skaičiuojam, planuojam, tariamės, galvojom ji savo kambary filmuką žiūri, negirdi, žiūrim jau atlekia "kur važiuosim, kada važiuosim ir aš noriu" biggrin.gif
Atsakyti
Manoji 4 beveik 5 irgi ignoruoja mane ir mano prasymus susirinkti zaislus... Jau tokia neviltis apeme jog norisi viska mesti ir pasislepus paverkti verysad.gif
Viska isbandziau ir graziai prasiau, ir kartu rinkom, bet tas kartu rinkimasis baigiasi iskart kai pamato jog as prededu rinkti, o kai paklausiu "kodel nepadeda"? atsako "man sunku", tada sakau na gerai as surinksiu, bet zaislus atiduosiu kitiem vaikam kuriem isties jie reikalingi ir kurie juos myles ir rinks", tai jinai atsako "na gerai atiduok" doh.gif , jau beveik visus zaislus paslepusi doh.gif ir dzin jai nieko nereikia... Ir sakiau jog jokiu skanumynu nepirksiu , neperku o jai vistiek atsako tu nenupirksi tetis nupirks, o kai sakau tetis irgi nepirks mociute nupirks... kai visus pervadina ir atsakau jog niekas tau nenupirks atsako "na ir kas as pati paimsiu pinigus ir nupirksiu doh.gif .
Patarkitk, ka daryti su tokiu vaiko abejingumu, nes ir mazoji is jos visko mokosi doh.gif
Atsakyti
Gasdinat nebutais dalykais ir pykstat kad vaikas jumis netiki lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2013 09 07, 10:04)
Gasdinat nebutais dalykais ir pykstat kad vaikas jumis netiki  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tikra tiesa drinks_cheers.gif kad vaikas tiketu, tai reikia ir ivykdyti grasinimus, o ne "nepirksiu, irgi nepirks, niekas nepirks", o paskui vistiek perka.
Atsakyti