maniskis irgi moka primest ,kad negirdi,bet as kita karta irgi ingoruoju,tada paklausiu ar gera,aaiskinu,kad ir man negera kai jis negirdi manes,nezinau gerai elgiuosi ar ne,bet pasiteisina.
ir maniskiai megsta apsimesti kad negirdi ka sakau. kai pastebiu, visiskai tuo paciu tonu kaip iki tol kalbejau, sakau - sokoladas
visuomet staigiai klausa pagereja

mano kleckui 5 metai greitai bus, ir jis manes negirdi, tik pasakyk kad vaziuojam i parduotuve, ar i lauka einam, tai raptum suklusta ir isgirsta, o kas jam aktualu jis negirdi, kantrybe senka:) bet rek nerekus jam neidomu:(
Na ir su mano mazaja buna tokiu paciu negirdejimo momentu... O jeigu dar pakartoju pora kartu ta pati, tai sako: " Tu man cia nekartok, as gi girdziu". Tai sakau kodel nereaguoji- ir vel tyli... kartais is kantrybes gali isvest toks elgesys...
Cia turbut su kiekvienu vaiku turi praeit ta negirdejimo banga, tikiuosi, kad veliau susitvarkys

Mano kaip ir girdi, bet uz tai moka tokia veido israiska padaryt protinga, akis uzvercia - na atseit nu ka tu cia motin sneki.

As tai uz negirdejima atsilyginu taipogi negirdejimu. Suveikia, dabar jau retai "negirdi".
Su tais negirdėjimais, tai problemą išsprendžiau taip: nereikalauju visko čia, dabar ir iškart. Susitariam, kad pvz ji pažiūrės filmuką, o paskui ji tarkim palaistys gėles ar apsitvarykys kambarį. Neliepiu, kad man vos pašaukus ji mestų savo veiklą ir bėgtų pas mane.
Tik va yra truputį kita bėda, dukra girdi per daug
aną vasarą planavom kelionę bet dar nežinojom ar tikrai galėsim, ar išeis, tai nenorėjom vaiko liūdint be reikalo, jei būtų nepavykę. Žodžiu tyliai skaičiuojam, planuojam, tariamės, galvojom ji savo kambary filmuką žiūri, negirdi, žiūrim jau atlekia "kur važiuosim, kada važiuosim ir aš noriu"
Tik va yra truputį kita bėda, dukra girdi per daug

Manoji 4 beveik 5 irgi ignoruoja mane ir mano prasymus susirinkti zaislus... Jau tokia neviltis apeme jog norisi viska mesti ir pasislepus paverkti
Viska isbandziau ir graziai prasiau, ir kartu rinkom, bet tas kartu rinkimasis baigiasi iskart kai pamato jog as prededu rinkti, o kai paklausiu "kodel nepadeda"? atsako "man sunku", tada sakau na gerai as surinksiu, bet zaislus atiduosiu kitiem vaikam kuriem isties jie reikalingi ir kurie juos myles ir rinks", tai jinai atsako "na gerai atiduok"
, jau beveik visus zaislus paslepusi
ir dzin jai nieko nereikia... Ir sakiau jog jokiu skanumynu nepirksiu , neperku o jai vistiek atsako tu nenupirksi tetis nupirks, o kai sakau tetis irgi nepirks mociute nupirks... kai visus pervadina ir atsakau jog niekas tau nenupirks atsako "na ir kas as pati paimsiu pinigus ir nupirksiu
.
Patarkitk, ka daryti su tokiu vaiko abejingumu, nes ir mazoji is jos visko mokosi

Viska isbandziau ir graziai prasiau, ir kartu rinkom, bet tas kartu rinkimasis baigiasi iskart kai pamato jog as prededu rinkti, o kai paklausiu "kodel nepadeda"? atsako "man sunku", tada sakau na gerai as surinksiu, bet zaislus atiduosiu kitiem vaikam kuriem isties jie reikalingi ir kurie juos myles ir rinks", tai jinai atsako "na gerai atiduok"

Patarkitk, ka daryti su tokiu vaiko abejingumu, nes ir mazoji is jos visko mokosi

QUOTE(Tapyras @ 2013 09 07, 10:04)