Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nevalgo

Susnekot jus cia apie nevalgyma ir svori... Mano vaikas valgo...(na, turim siokiu tokiu bedu sioj srity), bet sveria 11,2 kg. Jam 2 metukai...Ugio 87. Zodziu, laksto toks sliekiukas smile.gif
Atsakyti
deja as esu isranki maistui ir toks pat ir mano berniukas doh.gif
kazka naujo paragauti(ikisti) lb sunku..nesvarbu ar tai saldumynai ar maistas. siaip valgo gerai, pusryciai, pietus, vakarienie ir uzkandziai dienos begyje. aisku buna dienu kai tikrai mazai suvalgo, bet ka galiu padaryti..per prievarta neikisiu, tai bandau taip ka duoti..tai sausainuka, tai vafliuka ar vaisiu.. manau, kad kol jis laksto, zaidzia ir gerai miega, tai tol jam tikrai uztenka to ka ir kiek jis suvalgo 4u.gif
Atsakyti
Laimingos tos mamos kuriu vaikuciai taip valgo . Mano sunelis irgi kazkada labai daug ir norei valgydavo . kazkaip net negalejau isivazduoti kokia yra kancia kada vaikas nevalgus . o stai dabar jam 2,5 ir baigesi mano dziaugsmas , nebevalgo beveik nieko tik geria , per visa diena kartais nesuvalgo nei kasnio .bet yra judrus aktyvus , jau viska kalba , na neistaria keliu raidziu ir tiek . Uztat gerti isgeria po 3 litrus arbatos , pieno . greitai pradesim eiti i darzeli , tai pas gyditojus ir nevedziau , matysiu gal susitvarkys si musu beda . doh.gif
Atsakyti
Parasiau pries pora menesiu, kad vaikas valgo doh.gif Kas mane patrauke uz liezuvio... Nuo birzelio pradzios atsisake visu kosiu, o valgyti normalaus maisto nenori. Kramtyti tingi... Vargstam arba badaujam... Naujo maisto i burna neidesi jokio. Nei pats domisi ar ima, o jei isiulai siaip ne taip - ziaugcioja iki nugriuvimo. Mieliausiai gyventu tik gerdamas pasukas (su uogu ar pan. skoniu) ir jogurtu. Dar kokia riekele duonos per diena... Sneka puikiai, garziai, svariai, ilgais sakiniais. Laksto kaip raketa. Kaip prieina valgio klausimas - atrodo, kad kazkas galvoj atsijungia. O gal jam tu poros kasniu per diena uztenka?
Atsakyti
QUOTE(RRodamer @ 2012 08 02, 22:30)
Parasiau pries pora menesiu, kad vaikas valgo  doh.gif  Kas mane patrauke uz liezuvio... Nuo birzelio pradzios atsisake visu kosiu, o valgyti normalaus maisto nenori. Kramtyti tingi... Vargstam arba badaujam... Naujo maisto i burna neidesi jokio. Nei pats domisi ar ima

va lygiai taip pat mano dukryte doh.gif oi kaip as vargstu su jos valgymu ne tas zodis schmoll.gif nzn nei ka beisiulyt schmoll.gif ,todel ir auga smulkute.mums dabar 1m.3men. o sveria tik 8,300kg doh.gif
Atsakyti
Cia ir pas mus beda didziule. Nieko beveik neisiulau. O jei isiulau, tai kokius du kasniukus suvalgo ir viskas. Anksciau dar kose se mesa nors valgydavo, dabar ir tos nelabai. Apskritai valgo tik mesa. Pomidora ar agurka, bet jau atskirai, vaisius. Kruopu kosiu beveik ne. Pienas jam pats geriausias maistas.
Nupirkau Marsieciu sirupelio. Pradzioj labai neblogai gere, o dabar ir tu neisiulau.

Bandziau duoti vandens su isspausta citrina, greifurta, sakoma jog tai kelia apetita, bet veltui. Nepadejo.
Atsakyti
1,7 men.sunelis taip pat nevalgus.Kazkoks kosmaras kai reikia ji pamaitinti schmoll.gif Zinau,kad elgiuosi netinkamai,nes g.gif per prievarta verciu valgyti.Ir kuo tik nebandau dominti? g.gif ir naujais zaislais,nematytais daiktais ir t.t.Taip elgdamasi ugdau blogus maitinimo igudzius,bet kitos iseities nematau,nes jei nessiulyciau tai vaikas perdiena nieko nevalgytu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(RRodamer @ 2012 08 02, 22:30)
Parasiau pries pora menesiu, kad vaikas valgo  doh.gif  Kas mane patrauke uz liezuvio... Nuo birzelio pradzios atsisake visu kosiu, o valgyti normalaus maisto nenori. Kramtyti tingi... Vargstam arba badaujam... Naujo maisto i burna neidesi jokio. Nei pats domisi ar ima, o jei isiulai siaip ne taip - ziaugcioja iki nugriuvimo. Mieliausiai gyventu tik gerdamas pasukas (su uogu ar pan. skoniu) ir jogurtu. Dar kokia riekele duonos per diena... Sneka puikiai, garziai, svariai, ilgais sakiniais. Laksto kaip raketa. Kaip prieina valgio klausimas - atrodo, kad kazkas galvoj atsijungia. O gal jam tu poros kasniu per diena uztenka?

Būtent. Abu vargstat: Jūs dėl kažkokio įsitikinimo, kad vaikas turi kažkokį kiekį maisto suvalgyt, o vaikas - dėl Jūsų, kad nepaliekat jo ramybėje. Raida puiki, vaikas judrus, gyvybingas. Nevalgo - nereikia. Eikit į lauką palakstyt, parėjęs pavalgys tiek, kiek pats norės.

Atsakyti
na mes turejom beda su nevalgymu nuo 6 men. Kai prasidejo primaitinimas vaikas nevalge nieko. NIEKO. padarem krauja tai jau buvo mazakraujyste. Israse mums gerti Feroglobina. Jis nieko nepadejo. Nevalgymas ir toliau tesesi kol atsidureme ligonineje su auksciausio laipsnio mazakraujyste. Pradejus gerti striprius gelezies preparatus vaikui kas gerkle butu atrises biggrin.gif Kirto po 3-4 kartus bliuudais thumbup.gif Bet as jam daviau tik daaaug svz darzoviu, vaisiu, kruopu. Geriam visa seima daug svz darzoviu, vaisiu sulciu. Mesa mazasis gavo tik nuo 10,5 men ir tai 1k. per sav. Na ir tikriausia vaikas atsivalge:D Buna dienu kai nieko nevalgo tik MP, buna dienu kai valgo normaliai. Nebestresuoju. Bet jeigu vel prasidetu badas tai tikrinciau krauja.
Atsakyti
Mes turejom 1m tokia problema,bet atsisakiau visokiu uzkandziu,pvz,obuoliuku,baronkiu...ir ka,vyras pradejo reikalaut maisto smile.gif
Atsakyti
tokia problema turim ir mes. is pradziu labai pergyvenau, dabar pripratau. bet nesistebiu kodel mano vaikas toks. nes as pati esu nevalgiuke. o valgymas pas mus toks, kaip pas kupranugari, privalgei i savaite karta sociai, o visom kitom dienom uzkandziauji. taip ir mano mazius. gali savaite, dvi nevalges buti, paskui jau kai uzsinori tai valgo ka bepaduosi ir daug biggrin.gif gali tokios valgymo dienos ir kelios buti. paskui vel nieko. bandziau neduoti uzkandziu. neduodu ir nereik. bet uztat pieno gali isgerti kad ir visa litra per para (ir jo nedavaiu, tai nereikejo. tik pries miega paprase) dabar nesuku galvos del jo valgymo ipraciu. kai nori tai zinau, kad pasakys jog nori ir valgys. alkanas tikrai nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kurnosaja @ 2012 08 29, 14:11)
Mes turejom 1m tokia problema,bet atsisakiau visokiu uzkandziu,pvz,obuoliuku,baronkiu...ir ka,vyras pradejo reikalaut maisto smile.gif

aha, pazistama situacija biggrin.gif
Atsakyti