Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nevalgo

Nezinau ar del dantu ar kame reiklas, bet misinuko jau kokia savaite kaip beveik negerai, nju ryte nubudes jei kokia 50 g, tai jau cia gerai skaitosi, nors jis jo niekad litrais ir nesiurbe nei mazas budamas, net ir arbatu netraukai is buteliuko, skau gal desnas skauda, kai traukia. Snd jau skaitosi neblogai pavalge, puse ryto vaikiausi su bliudu, na is trecio karto isiuliau lietini su kumpiu ir suriu, tai besivaikydama koki puse gal suvalge, o po val kokios perliniu kruopu sriubos samteli viena, na tai cia jau mums siand skaitosi valgymo diena turbut. g.gif g.gif Man toks jausmas, kad pas ji ten skrandis tai mikroskopinio dydzio, suvalgo du (duok dieve) blynus ir jau viskas atsirugta, nes pavalge tipo. Toks jausmas, kad nuo to nevalgymo jam is vis tas skrandis sudzius. blink.gif Oi kokia as buciau laiminga, kad jis bent svertu siek tiek daugiau, nors kokiu kilogramu, tai kad ir nevalgytu daug tai taip nebutu skaudu, ar is vis svoris augtu, mes jau gal 3 men is eiles is vis nieko nepriaugom, tik i ugi tysta, tai is vis kudeja akyse, kojos tai nemoku pasakyt, kaulai ir skura help.gif O krauja pasidarom, tai kraujas tiesiog idealus doh.gif suprask kaip nori. As pati budama triju metu sveriua 11 kg smile.gif
Atsakyti
nu nelakstykit paskui su bliūdu ir šaukšteliu. Patikėkit, tikrai nesąmonė. Vaikas turi įprast, kad valgoma tik prie stalo. Nedarykit tos klaidos. Nevalgi ir nevalgo, ir nereikia.
Atsakyti
aš savo sūnui davei pusryčiams (apie 10 val., atsikėlėm 7 val.) sultyčių ir dvi dešreles, jas labai valgo. thumbup.gif apie 12 val. 1 obuolį ir dabar valgys tik kai atsikels po pietų miego, tai bus apie 17 val., mėsytė su daržovėm. Tiesa mėsą valgys, jei galės pakabinti su šakute doh.gif , bandysiu nebetrinti bulvės, o cielą netrintą duot g.gif, ir vakare (apie 20 val.) bandysim valgyt varškytę rolleyes.gif
Bandykit daryti ilgesnes pertraukas tarp maitinimų ax.gif gal kai jie išalks, tai padėtų g.gif
Atsakyti
Jau buna sau prisiekiu, nesivaikysiu, nekisiu, nenori nevalgo, bet negaliu per save perlipt, kol nepavalgo nors kiek tai as sau namie vietos nerandu, net rankos nekyla kazka darbuotis namie. O zinau kad reiketu, kad tai ne iseitis. Gal jam dar labiau nesinori valgyt kai vaikausi as ji schmoll.gif
Atsakyti
O maniske visada valge puikiai ir staiga nevalgadieniai doh.gif Nu negaliu susitaikyt vis kisu ,net paskui save baru kam???Ir vaiko gaila,nesuprantu gal dantukai kalti ,o gal reiktu su gyd.pasitarti jau 4 dienos atsisako normalaus maisto .Na bet piena geria ir dar sugalvojau apgauti isverdu kose ir mieganciai sumaitinu is buteliuko vis buna pavalgius ,nzn gal negerai elgiuosi jau galva nenesa doh.gif
Atsakyti
[quote=ŽanetaKava,2011 03 02, 16:22]
tik 4 dienos nevalgo ir jus jau cia taip panikuojat, mano du menesiai kaip nevalgo normaliai, buna i men viena diena, tai jau daugiau suvalgo, o kita diena vel ta pati istorija. Tikrai nesuprantu tu mamu, kuriu vaikai jau net per daug svorio turi, svoris gerai auga, vaikas vos viena diena nevalgo, jau stresas, kad tik nesukustu, kisa valgyt. schmoll.gif Ka jus darytumet turedamos vaikus kurie sveria kaip zvirbliukai ir dar nevalgo istisus menesius? g.gif
Atsakyti
as net nezinau ar mano valgus ar nelabai ax.gif bet kudutis dabar 2metukai ir 2men,o sveria 12kg,ugis 86...neina i kuna visai.nori desru visokiu,lasiniu,rukytu gaminiu,o as nenoriu duot tokiu,bet jei pats valgai,tai kaip vaikui neduosi blush2.gif
nu kaip pvz parasysiu ka valge pirmadieni:
gabliukas hematogeno,
lekste pieniskos sriubos,
saldainis,
kumpio nedidelis gabaliukas,
puse surelio,
3stintos keptos ir puse bulves,
apelsinas,
omletas su agurku,
puse riekes batono apkepto su kiausiniu,
3koldunai su varske.
nemanau,kad mazokai,bet kad neina nei i svori,nei i ugi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2011 03 02, 17:31)
as net nezinau ar mano valgus ar nelabai ax.gif bet kudutis dabar 2metukai ir 2men,o sveria 12kg,ugis 86...neina i kuna visai.nori desru visokiu,lasiniu,rukytu gaminiu,o as nenoriu duot tokiu,bet jei pats valgai,tai kaip vaikui neduosi blush2.gif
gabliukas hematogeno,
saldainis,
puse surelio,
apelsinas,
omletas su agurku,
3koldunai su varske.

Na tikrai nera jusu leliaus toks ir mazas svoris, o ir ugis ne is aukstuju kaip berniuko smile.gif Manau jum labai pergyvent tikrai neverta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2011 03 02, 16:31)
gabliukas hematogeno,
saldainis,
puse surelio,
apelsinas,
omletas su agurku,
3koldunai su varske.

Sakyčiau, kad vaikas tikrai nemažai valgo. Mano sūnus toli gražu tiek nesuvalgo ir aš visai nesuku galvos. Svoris jo 13kg, ūgis 96cm, kūdas - kelnės tik su diržu ar petnešom laikosi.
Atsakyti
QUOTE(vetrine @ 2011 03 02, 14:01)
Jau buna sau prisiekiu, nesivaikysiu, nekisiu, nenori nevalgo, bet negaliu per save perlipt, kol nepavalgo nors kiek tai as sau namie vietos nerandu, net rankos nekyla kazka darbuotis namie. O zinau kad reiketu, kad tai ne iseitis. Gal jam dar labiau nesinori valgyt kai vaikausi as ji schmoll.gif

įkvėpt, užsimerkt, iškvėpt ir neduot. kartot kas kartą, kai kyla noras vėl lakstyt paskui. Kitaip neina. pati bandžiau. Kaip maldą kartodavau "svoris nekrenta, tyrimai geri, neserga, gyvybingas, linksmas, energijos pilnas, šika, siusioja, tai turi iš ko. Matyt, valgyt užtenka'. Šešti metai kartoju... ir vis dar negaliui ramiai...
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2011 03 02, 17:06)
Sakyčiau, kad vaikas tikrai nemažai valgo. Mano sūnus toli gražu tiek nesuvalgo ir aš visai nesuku galvos. Svoris jo 13kg, ūgis 96cm, kūdas - kelnės tik su diržu ar petnešom laikosi.

bet jusu koks ugis.o maniskis kazko sunkiai i ugi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2011 03 03, 00:08)
bet jusu koks ugis.o maniskis kazko sunkiai i ugi blush2.gif

ūgis eina, pagal tėvus smile.gif
pvz.mes esam pusbrolį pralenkę, kuris už mus 3 mėn. vyresnis lotuliukas.gif
Atsakyti