Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai - 1 tema

na va, pirmas mano darbelis ax.gif zinot, labai raminančiai veikia mane toks siuvimas rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 05 birželio 2007 - 11:24
Sveikos darbstuoles smile.gif

Ziurejau ziurejau ir nutariau, kad sioje temoje turbut klausimas labiausiai tiktu smile.gif (sorry jei ne ten pataikiau blush2.gif )

Gal zinote kokia cia techika padaryti sie groziai?smile.gif

user posted image

Matau kad kilputes yra...cia kazkaip siuna a-le dirzelius ir po to juos viena prie kito prisiuna ar kaip. Gal kas darete siuo metodu kanors?
Atsakyti
[
Sveikos darbstuoles

Ziurejau ziurejau ir nutariau, kad sioje temoje turbut klausimas labiausiai tiktu (sorry jei ne ten pataikiau )

Gal zinote kokia cia techika padaryti sie groziai?

Matau kad kilputes yra...cia kazkaip siuna a-le dirzelius ir po to juos viena prie kito prisiuna ar kaip. Gal kas darete siuo metodu kanors?
QUOTE]

Aišku, jei galima būtų pasididinti... tada lengviau iššsifruotume g.gif .Šiaip gobeleno meistrai naudoja rištinę techniką.Apie ją populiariai rašė "Rankdarbių kraitelė''.Bet dabar neatsimenu kokiame nr. Jei rasiu- parašysiu . O dar galima daryti ant labai reto lininio audinio ( maišinio) su spec .adata . Ta adata panaši į mezgimo maš. adatą arba trikotažo akių surinkimo adatą. Tai tokia mano versija cool.gif Gal dar kas pasiūlys protingesnių mirksiukas.gif
Atsakyti
Na abejoju, kad čia protingai parašysiu, bet aš imčiau ilgą medžiagos juostą, lenkčiau pusiau ir per sulenkimą kirpčiau iki krašto palikdama kelis cm. Panašiai daromi popieriniai žibintai vaikams. Taip prisikarpius, tas sulenktas juostas susiūčiau truputį praslinkdama. g.gif reiks gal kada pabandyti taip padaryt?
Atsakyti
Dar vienas būdas: mezgimas virbalais siūlą užmetant ant liniuotės, tiksliai neaprašysiu, bet senesnėse mezgimo knygose yra, mama kažkada darė. O jei siūlą imti storą buklė, arba net ne siūlą, o tokias kaip virvutes - irgi kažkas panašaus gautųsi.
Jooo, gaila, kad nuotrauka neišsididina - bet už tat kiek atlikimo variantų rolleyes.gif
Atsakyti
aš turiu knyga, tai joje paroditas panašus darbas, bet vašeliu ax.gif
user posted image

user posted image

nezinau ar padėjau, bet kazkas panašaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2007 01 18, 20:58)

Aišku, jei galima būtų pasididinti... tada  lengviau iššsifruotume g.gif

Labai aciu uz patarimus smile.gif Taigi pabandziau padidinti smile.gif Cia tikrai galiu pasakyti ne is siulu daryta, o is medziagos. As isivaizduoju, kad yra juostele susiuta ja lenki per puse ir tvirtini. Tik man idomu kaip pritivritinti, kad taip graziai stovetu viskas ir butu kaip sisias audinys smile.gif

As kaip sugalvojau tai ksi padarai kilepe jos galus prisiuti is vienos puses sudejus kartu, tada sekancios abu galus siunam salia ir sekancio kilpa uzdengia prisiuvima pirmojo. Bet tokiu budu kaip as sugalvojau tai viskas gules g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gerai CDA sako, kad cia susiutos juosteles. Esu pas viena rusaite maciusi ir netgis ji buvo idejusi foto kaip dare. Jos buvo daryta is dzinsiniu juosteliu. Juosteles nelenktos, o tiesiog pasirinko reikamo ilgio, dejo eile viena prie kitos horizontaliai, nusiuvo siule palikdama kazkiek tai mm galiuke ir vel deliojo antra eile siek tiek zemiau... tik nepamenu kaip ji uzbaige paskutine eile, taciau gerai pamascius ir pabandzius visa galima padaryti kuo puikiausiai.. SEKMES! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir dar ta proga paklausti noriu smile.gif Na kaip profesionaliu bo matau merginos ne viena ir ne du skiautinisu jau padariusios smile.gif

Man cia ideja gime padaryti lovatiese, bet tik vakar sugalvojau, kad galeciau ja is velveto skaiuciu daryti. Kazkaip kiek po interneta klaidziojau tokio varianto neradau. Gal velvetas blogai issilaiko? Ar ji gal sunku susiuti? Ar gal isvaizda nekokia butu uztiesalo jei is velveto? Nors man kazkaip svieciasi, kad turetu buti visai nieko g.gif
Atsakyti
Kazkur nuotraukeles dingo is ano puslapio tai dedu i kita. Pagalveles padidintos.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2007 01 22, 11:43)
Ir dar ta proga paklausti noriu smile.gif Na kaip profesionaliu bo matau merginos ne viena ir ne du skiautinisu jau padariusios smile.gif

Man cia ideja gime padaryti lovatiese, bet tik vakar sugalvojau, kad galeciau ja is velveto skaiuciu daryti. Kazkaip kiek po interneta klaidziojau tokio varianto neradau. Gal velvetas blogai issilaiko? Ar ji gal sunku susiuti? Ar gal isvaizda nekokia butu uztiesalo jei is velveto? Nors man kazkaip svieciasi, kad turetu buti visai nieko  g.gif

As asmeniskai velveto neimciau;( siuvausi sijona, tai pukiuku visokiu pilna buvo:( o dar jei nusiuvai karta ir bandai atardyti tai lieka zymes adatos... Siaip tai reikia pagalvoti apie toki audini kuris nesisiuletu, nes gi juosteles atviros bus. Apmetytos prarastu vaizda... g.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2007 01 22, 11:43)

Man cia ideja gime padaryti lovatiese, bet tik vakar sugalvojau, kad galeciau ja is velveto skaiuciu daryti. Kazkaip kiek po interneta klaidziojau tokio varianto neradau. Gal velvetas blogai issilaiko? Ar ji gal sunku susiuti? Ar gal isvaizda nekokia butu uztiesalo jei is velveto? Nors man kazkaip svieciasi, kad turetu buti visai nieko  g.gif

As tai daryčiau. Esu padariusi ne vieną pagalvėlės užvalkaliuką iš velveto. Man tai patinka. Ta medžiaga turi švelnumo. Bet yra labai besipukuojančių velvetų. Siūlyčiau prieš kerpant , išskalbti .Nes audinys sėda , kartais uždažo . Tada pasimato ,kuris nekokybiškas - galima išmesti.Klasikinis audinys skiautiniams yra medvilnė ! Bet ją prieš naudojimą irgi reikia skalbti ,net ir naują. Sėkmės drinks_cheers.gif
Papildyta:
Na taip , per keletą sluoksnių gali būti sunkoka prasiūti, betgi galima sulėtinti toje vietoje šiek tiek.Visų geriausiai laužo adatas džinsinis audinys ! Čia galima pasiekti rekordą... lotuliukas.gif Bet užtai gaminys beveik visada atrodo fantastiškai
Atsakyti