Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai - 1 tema

QUOTE(iren@ @ 2007 02 25, 14:39)
Sveikos auksarankes! Prisiziurejau Jusu darbeliu ir pati uzsikreciau skiautiniu manija  smile.gif  , ilgai sedejau internete, mokinausi ir rezultatas - pries pora dienu pabaigiau siuti pagalveles. Pasigirciau, bet nemoku ideti nuotrauku  blush2.gif .

O ilgiau skiautiniais uzsiimanciom turiu klausimu: kur perkat medziagas, nenoreciau blaskytis po visa Vilniu, noretusi nuvaziuot i gera parduotuve, kur ir pasirinkimas didelis, ir kainos nesikandzioja. Gal kas galit patarti smile.gif

as tai apsipirkineju prie kalvariju turgelio, yra tokia audiniu parduotuve, nemazas pasirinkimas ir kainos tikrai nesikandzioje, tik pries mokedama pinigelius visada apsiziurek audini ar jame nera broko, man pora kartu taip buvo, viena karta net veziau keisti, nes isskalbtas labai susiskersavo, tai nelabai ir gincinosi atkirpo per nauja. sekmes siunant. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijundra @ 2007 02 25, 20:49)
gal kas žino, kaip skiautiniai vadinasi rusiškai. Kažkada byuvau radusi net knygų rusų internete. Bet dingo jos mano kompe. Ir net mežinau pagal ką ieškot tokio dalyko. O pas rusus tikrai daugiau informacijos galima rast.

лоскутное шитье mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, tempiu savo mylimą temą į viršų ir giriuosi puodkelytėmis
user posted image
Atsakyti
Myliu tokius peliukus thumbup.gif . Šitas mano nusipenėjęs katinas irgi myli juos . Pasaugok g.gif cool.gif
Papildyta:
user posted image

niam niam
Atsakyti
Merginos, gal ir kvailas pasirodys klausimas, bet nelabai kur atsakymo užtikau - kai susiuvate siūlę, ar apmėtote audinio kraštuką, kad tvarkingesnis siuvinys būtų, ar taip ir paliekat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 03 09, 11:24)
o man tai sunkiai gaunasi su tuo kantavimu  verysad.gif  , bandziau tai tik is antro karto apsiuvau ir tai nelabai patenkinta  schmoll.gif  likau, nes pabaiga nemokejau grazia padaryti.

Kantavimui naudoju įstižą juostelę, kurią rankomis prisiuvu. Taip gražiau, bet laiko tai atima.
Atsakyti
QUOTE(CDA @ 2007 03 09, 11:50)
Kantavimui naudoju įstižą juostelę, kurią rankomis prisiuvu. Taip gražiau, bet laiko tai atima.

TAI TOS PELYTĖS RANKOM APSIUTOS???
o tu jas pardavinėji (čia tik smalsauju) blush2.gif man įdomu, kiek kainuoja rankų darbo puodkelės ax.gif
Atsakyti
Gal ne visai tiksliai parašiau, iš geros pusės juostelę prisiuvu mašina, o vėliau palenkiu ir kitoje pusėje prisiuvu rankomis. Vat taip, o kadangi jų kažkaip daug prisisiuvo tai pardavinėju ( kaina sutartinė).
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2004 07 06, 20:23)
Labutis! Zinot, vartau, vartau ivairius zurnalus, o juose vis pasitaiko ivairiu skaiutiniu pavyzdziu. Pasirode, kad labai grazu  thumbup.gif . Gal kas pacios kuriat skaiutinius ar galetumete imesti kokia nuoroda, kur apie juos pasiskaityti internete?! O gal yra koks nors specialus zurnalas ar knyga?blink.gif

sveiki
kas liecia skiustinius ju kurima bei siuvima lt kalboje yra isleista "Kraitės" zurnalo skiutinių knyga
taip pat knygynuose yra Pechwork žurnalai , kuriuose yra pristatomi įvairiausi skaiutiniai.pechwork ir internetineje paieskoje pateikia įvairių geru nuorodu i skiutiniu svetaines;
sekmes
Atsakyti
QUOTE(CDA @ 2007 03 09, 10:50)

nu tai ir as naudojau ta istriza kantavimo juostele bet dabar viskas aisku su manim, as tai tai gi turiu baisia beda nu bet ka padaryciau kad tik nereiktu siuti rankomis blush2.gif uztai ir nesigauna graziai taip man ir reikia blink.gif , reiks su situ kovoti , ko gero gun_bandana.gif .
Atsakyti
QUOTE(CDA @ 2007 03 09, 12:05)
Gal ne visai tiksliai parašiau, iš geros pusės juostelę prisiuvu mašina, o vėliau palenkiu ir kitoje pusėje prisiuvu rankomis. Vat taip, o kadangi jų kažkaip daug prisisiuvo tai pardavinėju ( kaina sutartinė).
O rankom, kad tiksliai pagal linija prisisiūtų, ar kad siūlė pasislėptų reikia? Mašina neišeitų? O jeigu su pastrigavus pradžioj?
Fantastiški darbai CDA thumbup.gif
Tik ar forumo kuratoriai neprieštarauja produkcijos platinimui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lijundra: 13 kovo 2007 - 12:41
Lyg tai reikėtų pradėti naują temą... g.gif
Papildyta:
Na, dar telpam šiame puslapyje, įpūsiu šiek tiek gyvybės biggrin.gif Čia mano siūta lovatiesė. Namie susikaupė visokių austų lininių staltiesių, o matau , kad nebus naudojamos , tai sumaniau sudėti jas į vieną skiautinį. Buvo ir dėmėtų vietų ,jokiems skalbikliams nepavaldžių, jas nukirpau. Va ir gavosi naudingas daiktas ir dar su visokių švenčių prisiminimais bigsmile.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti