Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 8 tema

Aš turbut taip greit Šiauliuose nerasiu bazes (jei jos ten yra)o vaikiška muila medus dažys???ir dar eiga
muilas+pienas 50ml+kava 2 kupini saukstai+medus ir galiausiai EA??? g.gif g.gif (kvapo uzteks ir roziu) mirksiukas.gif
Atsakyti
Su muilu perlydimu as nedariau, reikia dauqgiau paskaityti ka merginos rekomenduoja.
Kava su medum dera, daugiau kvapu gal nereiketu deti o kita muiliuka ideti tik roziu ea.
Atsakyti
skaitau skaitau tai gal tada vietoj medaus EA nes medus nekvepes??o kokius darote cool.gif
Atsakyti
Manau kad kava su ea nedera tarpusavyje, nes kava permus kita kvapa. Gali pabandyti siaip i sauksta kavos tirsciu prideti ea jeigu patiks kvapas, drasiai eksperementuoti su muiliukais galima. 4u.gif
Atsakyti
aciu uz ideja 4u.gif nesinori sugadinti ir dar tose nuorodose kur idejau nesako ar reikia cukraus\medaus del putu ... g.gif
Atsakyti
Rodausi ir aš su savo pirmu "rimtu" darbu. biggrin.gif
user posted image

user posted image

Dariau iš muilo bazės, pagerinau aviečių sėklų aliejuku. Dažyta skystu pigmentu ir žėručiu, kvapas vos vos juntamas, "white musk" vadinasi. Nu ir ant muiliuko viršaus užberti kosmetiniai blizgučiai. Vyras mane vadina šarkute tai reikia kažkaip pateisinti šią pravardę. biggrin.gif
Atsakyti
zeniu labai grazu, skaniai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Ačiūūū.... Tik kvepia vos vos, kvapas specifinius, nenorėjau padaugint, tai įpyliau į 1 kg. bazės 10 ml. kvapo aliejuko. Gal ir mažoka, kažkaip neradau platintojo puslapyje info kiek patartina dėti to kvapo. Kadangi šitie aliejukai būna irgi koncentruoti tai vadovavausi 1 % taisykle. Kitą kartą bandysiu biškučiuką daugiau kvapo įpilt. To kvapniojo aliejuko dar liko tai savaitgalį bandysiu vonios bombas lipdyti. Man atrodo visai gražus rankinukas turėtų gautis.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zeniu @ 2012 07 11, 21:12)
Rodausi ir aš su savo pirmu "rimtu" darbu.  biggrin.gif

Vau!! Labai graziai ir skaniai atrodantys muiliukai! smile.gif Noriu paklausti, o kaip jums sekesi supilstyti i formeles greitai, kad nesustingtu? smile.gif
Atsakyti
labai noreciau ir as pasigirti savo kuriniais rolleyes.gif rolleyes.gif http://www.facebook....3...4409&type=3
Atsakyti
QUOTE(encike @ 2012 07 12, 12:21)
labai noreciau ir as pasigirti savo kuriniais 

tai kelk foto smile.gif Džiaugsimės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(InesaJ @ 2012 07 12, 10:33)
Vau!! Labai graziai ir skaniai atrodantys muiliukai! smile.gif Noriu paklausti, o kaip jums sekesi supilstyti i formeles greitai, kad nesustingtu? smile.gif

Ačiūkas. Bazę tirpdziau puodą įstačius į puodą su vandeniu, tada iš patirties galiu pasakyti ištirpusi bazė ilgiau nestingsta, matomai kad metalinis puodas palaiko tinkamą muilo temperatūrą. Be to jei pradeda stingti vėl kišu į puodą. O supilsčiau į vieną pailgą formą, kai iš jos ištrauki muilą ir supjaustai, gaunasi 10 gabaliukų. Ten tikrai ne atskiros formelės. Šiaip man labai rūpėjo kad muilo bazė neištirpdytų formoje gulinčių anksčiau padarytų permatomų pagražinimų. Ir dar problema buvo kai viršutinius pagražinimus kišau, nes tada jau plėvelė muilo paviršiuje buvo gan stora, tai dalis pagražinimų nuskendo, dalis išsilaikė. Rezultatas gavosi toks. biggrin.gif
Atsakyti