muilas+pienas 50ml+kava 2 kupini saukstai+medus ir galiausiai EA???
Aš turbut taip greit Šiauliuose nerasiu bazes (jei jos ten yra)o vaikiška muila medus dažys???ir dar eiga
(kvapo uzteks ir roziu)
Su muilu perlydimu as nedariau, reikia dauqgiau paskaityti ka merginos rekomenduoja.
Kava su medum dera, daugiau kvapu gal nereiketu deti o kita muiliuka ideti tik roziu ea.
Kava su medum dera, daugiau kvapu gal nereiketu deti o kita muiliuka ideti tik roziu ea.
skaitau skaitau tai gal tada vietoj medaus EA nes medus nekvepes??o kokius darote
Manau kad kava su ea nedera tarpusavyje, nes kava permus kita kvapa. Gali pabandyti siaip i sauksta kavos tirsciu prideti ea jeigu patiks kvapas, drasiai eksperementuoti su muiliukais galima.
aciu uz ideja
nesinori sugadinti ir dar tose nuorodose kur idejau nesako ar reikia cukraus\medaus del putu ...
Rodausi ir aš su savo pirmu "rimtu" darbu.

Dariau iš muilo bazės, pagerinau aviečių sėklų aliejuku. Dažyta skystu pigmentu ir žėručiu, kvapas vos vos juntamas, "white musk" vadinasi. Nu ir ant muiliuko viršaus užberti kosmetiniai blizgučiai. Vyras mane vadina šarkute tai reikia kažkaip pateisinti šią pravardę.

Dariau iš muilo bazės, pagerinau aviečių sėklų aliejuku. Dažyta skystu pigmentu ir žėručiu, kvapas vos vos juntamas, "white musk" vadinasi. Nu ir ant muiliuko viršaus užberti kosmetiniai blizgučiai. Vyras mane vadina šarkute tai reikia kažkaip pateisinti šią pravardę.
zeniu labai grazu, skaniai atrodo
Ačiūūū.... Tik kvepia vos vos, kvapas specifinius, nenorėjau padaugint, tai įpyliau į 1 kg. bazės 10 ml. kvapo aliejuko. Gal ir mažoka, kažkaip neradau platintojo puslapyje info kiek patartina dėti to kvapo. Kadangi šitie aliejukai būna irgi koncentruoti tai vadovavausi 1 % taisykle. Kitą kartą bandysiu biškučiuką daugiau kvapo įpilt. To kvapniojo aliejuko dar liko tai savaitgalį bandysiu vonios bombas lipdyti. Man atrodo visai gražus rankinukas turėtų gautis..
QUOTE(Zeniu @ 2012 07 11, 21:12)
Vau!! Labai graziai ir skaniai atrodantys muiliukai!
QUOTE(encike @ 2012 07 12, 12:21)
labai noreciau ir as pasigirti savo kuriniais
tai kelk foto
QUOTE(InesaJ @ 2012 07 12, 10:33)
Vau!! Labai graziai ir skaniai atrodantys muiliukai!
Noriu paklausti, o kaip jums sekesi supilstyti i formeles greitai, kad nesustingtu? 
Ačiūkas. Bazę tirpdziau puodą įstačius į puodą su vandeniu, tada iš patirties galiu pasakyti ištirpusi bazė ilgiau nestingsta, matomai kad metalinis puodas palaiko tinkamą muilo temperatūrą. Be to jei pradeda stingti vėl kišu į puodą. O supilsčiau į vieną pailgą formą, kai iš jos ištrauki muilą ir supjaustai, gaunasi 10 gabaliukų. Ten tikrai ne atskiros formelės. Šiaip man labai rūpėjo kad muilo bazė neištirpdytų formoje gulinčių anksčiau padarytų permatomų pagražinimų. Ir dar problema buvo kai viršutinius pagražinimus kišau, nes tada jau plėvelė muilo paviršiuje buvo gan stora, tai dalis pagražinimų nuskendo, dalis išsilaikė. Rezultatas gavosi toks.