Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 8 tema

Mielosios, gal galit parasyti/pasidalinti muilo receptukais su muilo baze? Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 07 07, 13:22)
Na žinai ką...  doh.gif  Taip negalimaaaaaaaaaaaaa......................  doh.gif  Žmones nervinti ir "iš kelio" vesti...

Man seilės bėga į tokius grožius žiūrint  drinks_cheers.gif    thumbup.gif    wub.gif  O kad juo dar ir muiluotis??? Čia jau viršūnė  wub.gif

P.s. Gintare, gal turi feisbuko albumėlį?

Nuotaikinga, aciu tau labai wub.gif wub.gif wub.gif blush2.gif
o albumelio Feisbuke neturiu, vis to laiko stoka, gal ir padarysiu kada ax.gif

Zeniu, fantastika, tikra saunuole esi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
InesaJ, receptukas vienas - tavo fantazija mirksiukas.gif
Atsakyti

InesaJ, receptukas vienas - tavo fantazija mirksiukas.gif
[/quote]

Taip, su savo fantazija pabandziau pirma karta gamindama, o dabar noretusi kokio receptuko jau isbandyto ir patikusio blush2.gif

As noreciau siuo metu kazka su roziu et.al. ir glicerinu.
I 100gr. bazes ka dar galeciau deti, derinti be glicerino ir roziu et.al.? ax.gif
Atsakyti
InesaJ

QUOTE(Tubli @ 2012 07 09, 21:44)
Roziu eterinis aliejus labai brangus, i mula ji man deti butu gaila, nes 1 ml kainuoja virs 50 lt, galima deti ivairius kapiuosius kosmetinius aliejus ir eterinius alejus

Kava galima deti ir paprasta ir tirscius, aliejus dedamas kad praturtinti muiliuka ir duoti jam papildomu drekinamuju ir kitu savynbiu.
Formos gali buti ivairios tik is metaliniu sunkoka bus isimti. Su specialiom formom muilas atrodo profesionaliai.

Taciau jeigu jums kaip ir man tai netrugdo prasom
Atsakyti
QUOTE(uogienojus @ 2012 07 13, 16:37)
InesaJ
Taciau jeigu jums kaip ir man tai netrugdo prasom

Oj ne, as turiu anglisku roziu kvapuju aliejuka smile.gif ir jis padorios kainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zeniu @ 2012 07 11, 20:12)
Rodausi ir aš su savo pirmu "rimtu" darbu.  biggrin.gif

labai grazu ir taip mergaitiska thumbup.gif thumbup.gif

user posted image

na bandau ir as parodyt muiliukus

user posted image
Atsakyti
encike, puiku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif braskinis super essen.gif
Atsakyti
na, merginos, ir graziai padirbejote smile.gif)) as siuo metu aprimau su darbeliais, praktiskai nebunu namuose, tai ner kada ir gaminti kazka smile.gif o jusu labai grazus ir skaniai atrodantys muiliukai thumbup.gif
Atsakyti
muiliukas krikstynu proga smile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Akwariuma, labai labai grazus smile.gif) ir spalvytes super labai smile.gif o tam apvaliam dejai vidui drozles kt muilo? nes is sono taip idomiai atrodo smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 07 19, 12:47)
Akwariuma,  labai labai grazus smile.gif) ir spalvytes super labai smile.gif o tam apvaliam dejai vidui drozles kt muilo? nes is sono taip idomiai atrodo smile.gif))

malonu, kad patiko.Ne ten ne kokoso drozles. ten susiliejo 3 spalvos ir taip gavosi smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo encike: 19 liepos 2012 - 18:37