Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 8 tema

Don&Mart‘a muiliukus nuo nulio gaminam cia mirksiukas.gif
http://www.supermama...howtopic=879105
Atsakyti
jetau kiek groziu prisiziurejau beskaitinedama wub.gif
nusipirkau jau pora muilu tai reiks meginti kazkapadaryt grazaus ir naudingo.. smile.gif

tik man vis kyla klausimas...
o nebuna tas muilas pries sustingdamas lyg koks plaestelinas?

ar butina deti ji i forma kazkokia ir prarast minti kazka suformuot be formeles, o rankom?

nekalbu apie meno sedevrus bet koki apstraktu dalyka iseitu nulipdyt ar nelabai vistik?

Atsakyti
Sveikos.
Skaitinejau, skaitinejau ir nutariau ir as parodyti savo darbelius smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu, Tubli, uz nuoroda, tikrai sudalyvausiu ir as thumbup.gif tik dabar esu soko busenoje, paziurejusi dalyviu nuotraukas, pamaciau savaja, kulia ikele kazkokia Matilionytė Deimantė, Panevėžys blink.gif kaip taip galima, rodziau sita nuotrauka cia dar pavasari, jinai mano facebooke, o cia taip paprastai paimta ir patalpinta kaip savo verysad.gif jauciuosi apvogta angel_sadangel.gif

Papildyta:
jau parasiau komentarose, bet raso, kad negaliu skelbti komentaro kazkodel verysad.gif tikrai sito taip nepaliksiu, ryt apgalvosiu, kaip cia pasielgti unsure.gif blogai yra tai, kad mes cia taip drasiai rodomes, o yra zmoniu, kurie naudojasi musu darbu, butinai reikia ant nuotrauku deti savo kazkoki logotipa, daug kur tai maciau, tik nezinau, kaip tai daroma, gal kas pamokytu blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Gintarė @ 2012 11 10, 22:39)
gal kas pamokytu blush2.gif

Gali tam panaudoti elementarų Paint'ą, arba photoshop'ą ar kokį Corel'į smile.gif
Atsakyti
Aciu, Tubli, uz nuoroda, tikrai sudalyvausiu ir as  thumbup.gif  tik dabar esu soko busenoje, paziurejusi dalyviu nuotraukas, pamaciau savaja, kulia ikele kazkokia Matilionytė Deimantė, Panevėžys  blink.gif kaip taip galima, rodziau sita nuotrauka cia dar pavasari, jinai mano facebooke, o cia taip paprastai paimta ir patalpinta kaip savo  verysad.gif jauciuosi apvogta angel_sadangel.gif

bet kaip galima taip pasielgt?.. unsure.gif dabar ir aš bijosiu čia talpinti savo foto...
O kurie "vogti" muiliukai tavo?.. Nes ten nuotraukos dvi, ar abi?.. pabandysiu apgint, komentara gal man leis parašyt ax.gif

Ir mane sudomino, kaip tą logotipą ant foto uždėt?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2012 11 10, 23:41)
Ir mane sudomino, kaip tą logotipą ant foto uždėt?..  g.gif

Ar naudojatės kokia nors iš mano minėtų programų?
Atsakyti
Labas vakaras

atsiprasau, kad isiverziu i tema, bet noriu gauti informacijos, kur marijampoleje.(labai butu patogu) isigyti kaustukines sodos(lyg taip rasosi blush2.gif ).
jei ten nera, ieskosiu internetinej parduotuvej. pirmam psl
Bet jusu atsakymas labai praverstu.
aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2012 11 10, 22:41)
O kurie "vogti" muiliukai tavo?.. Nes ten nuotraukos dvi, ar abi?.. pabandysiu apgint, komentara gal man leis parašyt  ax.gif
drinks_cheers.gif

o geras, tik dabar pastebejau, kad jos ten daug nuotrauku sudeta, manoji Nr. 72 muiliukai su kava verysad.gif
Atsakyti
Aš ir nusiunčiau pora muiliukų konkursiu, bet dar neįkėlė manųjų g.gif blush2.gif
Atsakyti
Aciu, crazy woman, as irgi parasiau, tikiuosi, pasalins tokia "dalyve" isvis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarė @ 2012 11 11, 11:26)
Aciu, crazy woman, as irgi parasiau, tikiuosi, pasalins tokia "dalyve" isvis verysad.gif

nėra už ką mirksiukas.gif tiesiog nesinorėtų, kad mano pačios foto pakliūtų kam nors į rankas schmoll.gif
Atsakyti