http://www.supermama...howtopic=879105
jetau kiek groziu prisiziurejau beskaitinedama
nusipirkau jau pora muilu tai reiks meginti kazkapadaryt grazaus ir naudingo..
tik man vis kyla klausimas...
o nebuna tas muilas pries sustingdamas lyg koks plaestelinas?
ar butina deti ji i forma kazkokia ir prarast minti kazka suformuot be formeles, o rankom?
nekalbu apie meno sedevrus bet koki apstraktu dalyka iseitu nulipdyt ar nelabai vistik?
nusipirkau jau pora muilu tai reiks meginti kazkapadaryt grazaus ir naudingo..
tik man vis kyla klausimas...
o nebuna tas muilas pries sustingdamas lyg koks plaestelinas?
ar butina deti ji i forma kazkokia ir prarast minti kazka suformuot be formeles, o rankom?
nekalbu apie meno sedevrus bet koki apstraktu dalyka iseitu nulipdyt ar nelabai vistik?
Aciu, Tubli, uz nuoroda, tikrai sudalyvausiu ir as
tik dabar esu soko busenoje, paziurejusi dalyviu nuotraukas, pamaciau savaja, kulia ikele kazkokia Matilionytė Deimantė, Panevėžys
kaip taip galima, rodziau sita nuotrauka cia dar pavasari, jinai mano facebooke, o cia taip paprastai paimta ir patalpinta kaip savo
jauciuosi apvogta 
Papildyta:
jau parasiau komentarose, bet raso, kad negaliu skelbti komentaro kazkodel
tikrai sito taip nepaliksiu, ryt apgalvosiu, kaip cia pasielgti
blogai yra tai, kad mes cia taip drasiai rodomes, o yra zmoniu, kurie naudojasi musu darbu, butinai reikia ant nuotrauku deti savo kazkoki logotipa, daug kur tai maciau, tik nezinau, kaip tai daroma, gal kas pamokytu 
Papildyta:
jau parasiau komentarose, bet raso, kad negaliu skelbti komentaro kazkodel
QUOTE(Gintarė @ 2012 11 10, 22:39)
Gali tam panaudoti elementarų Paint'ą, arba photoshop'ą ar kokį Corel'į
Aciu, Tubli, uz nuoroda, tikrai sudalyvausiu ir as
tik dabar esu soko busenoje, paziurejusi dalyviu nuotraukas, pamaciau savaja, kulia ikele kazkokia Matilionytė Deimantė, Panevėžys
kaip taip galima, rodziau sita nuotrauka cia dar pavasari, jinai mano facebooke, o cia taip paprastai paimta ir patalpinta kaip savo
jauciuosi apvogta 
bet kaip galima taip pasielgt?..
O kurie "vogti" muiliukai tavo?.. Nes ten nuotraukos dvi, ar abi?.. pabandysiu apgint, komentara gal man leis parašyt
Ir mane sudomino, kaip tą logotipą ant foto uždėt?..
QUOTE(crazy woman @ 2012 11 10, 23:41)
Ar naudojatės kokia nors iš mano minėtų programų?
Labas vakaras
atsiprasau, kad isiverziu i tema, bet noriu gauti informacijos, kur marijampoleje.(labai butu patogu) isigyti kaustukines sodos(lyg taip rasosi
).
jei ten nera, ieskosiu internetinej parduotuvej. pirmam psl
Bet jusu atsakymas labai praverstu.
aciu uz atsakymus
atsiprasau, kad isiverziu i tema, bet noriu gauti informacijos, kur marijampoleje.(labai butu patogu) isigyti kaustukines sodos(lyg taip rasosi
jei ten nera, ieskosiu internetinej parduotuvej. pirmam psl
Bet jusu atsakymas labai praverstu.
aciu uz atsakymus
QUOTE(crazy woman @ 2012 11 10, 22:41)
O kurie "vogti" muiliukai tavo?.. Nes ten nuotraukos dvi, ar abi?.. pabandysiu apgint, komentara gal man leis parašyt
o geras, tik dabar pastebejau, kad jos ten daug nuotrauku sudeta, manoji Nr. 72 muiliukai su kava
Aš ir nusiunčiau pora muiliukų konkursiu, bet dar neįkėlė manųjų
Aciu, crazy woman, as irgi parasiau, tikiuosi, pasalins tokia "dalyve" isvis
QUOTE(Gintarė @ 2012 11 11, 11:26)
nėra už ką