Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 8 tema

Labas.

Dėkui visoms sureagavusioms į mano žinutę/rekomendacijos prašymą 4u.gif

Kolkas ir mano visi darbai, planai tik mintyse, nes neturiu priemonių biggrin.gif Bet iškilo klausimas.. Kaip išsiima muiliukai iš plastmasinių formelių? Nesusigadina? g.gif
Atsakyti
Mergaites, dar klausimelis iskilo: kokius dazus naudojate? Naturalius, pigmenta ar vandens pagrindo dazus? Ellmuilas.lt naturalus tik po 1g. kazi jie labai intensyvus? kokiai masei ju uztektu mazdaug? dar nebandziau gaminti, tai klausimu n+k smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
soledada labai grazus muliukai.
Dimile as naudoju skystus pigmentus, jie nera naturalus, mano nuomone 1 lasas nieko blogo nepadarys, dar megstu vandens pagrindo dazus ypac skaidrioje bazeje. Naturalius pugmentus pirkau, to 1 g. tikrai uztenka ilgam, tik jeigu jau laaaabai daug muiluku gaminsi tada gali pritrukti.

Atsakyti
Sveikos, manau, kad jungiuosi į jūsų būrį 4u.gif Savaitgalį pabandžiau pasižaisti su vaikiško muiliuko pervirimu ir manau, jog kažkas naudojamo visgi gavosi biggrin.gif Skystą masę supyliau į indelius ir palikau ant spintelės. Forumų perskaičiau tiek daug, kad informacija jau persipynė ir esu susipainiojusi: ką daryti toliau? Išimti masę iš indelio ir ją supjausčius įdėti į šaldymo kamerą? Dėti su indeliais į kamerą? Ar išvis niekur jos nedėti, tiesiog supjaustyti ir naudoti? ax.gif Kai tik išimsiu pabandysiu padaryti keletą kadrų, nors jie visai neestetiški mirksiukas.gif
Atsakyti
norėjau įdėt nuotrauką, bet sumažint nemoku, tai dedu nuorodą https://fbcdn-sphoto...799973332_o.jpg
labai nepeikit mano pirmo blyno blush2.gif
Atsakyti
Sveikos bendramintes, po kurio laiko vel noreciau pasigirti blush2.gif savo kuriniais. Visu tokie grazus ir labai skaniai atrodantys muiliukai thumbup.gif .

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(encike @ 2012 11 27, 13:26)
Sveikos bendramintes, po kurio laiko vel noreciau pasigirti  blush2.gif  savo kuriniais. Visu tokie grazus ir labai skaniai atrodantys muiliukai thumbup.gif .

Labai gražūs kūriniai smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Labai labai grazus visu muiliukai. Bandau ir as su vaikais daryt muiliukus. Pora kartu darem, sauniai gavos.
Norejau paklausti: kai darote muile bangeles (tarkuojat muila su skustuku) ir po to uzpilat mase ant virsaus, kaip jums tos bangeles issilaiko viduriniame sluoksnyje neistirpusios? Va siandiena dariau muila: apatinis sluoksnis tamsus, palaukiau kol jis prades stingti, tada uztarkavau baltos bazes bangeles, sudejau jas ir ant virsaus pyliau permatoma baze. Tai gavosis fiasko: bangeles man nugrimzdo, tiksliau istirpo doh.gif Gal reikia visiskai sustingdyti apatini sluoksni, o ant bangeliu pilt jau siek tiek pravesusia baze? Patarkit prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2012 11 27, 15:49)
Sveiki. Labai labai grazus visu muiliukai. Bandau ir as su vaikais daryt muiliukus. Pora kartu darem, sauniai gavos.
Norejau paklausti: kai darote muile bangeles (tarkuojat muila  su skustuku) ir po to uzpilat mase ant virsaus, kaip jums tos bangeles issilaiko viduriniame sluoksnyje neistirpusios? Va siandiena dariau muila: apatinis sluoksnis tamsus, palaukiau kol jis prades stingti, tada uztarkavau baltos bazes bangeles, sudejau jas ir ant virsaus pyliau permatoma baze. Tai gavosis fiasko: bangeles man nugrimzdo, tiksliau istirpo doh.gif  Gal reikia visiskai sustingdyti apatini sluoksni, o ant bangeliu pilt jau siek tiek pravesusia baze? Patarkit prasau 4u.gif

jei klausi apie bangelias zaliame muile tai as pilu du skirtingu spalvu ir temperaturu muilus. supilu zalia ir kai pradeda detis tokia plevele stigstant pilu balta, bet baltas turi buti siltesnis nei zalias, bet neperdaug karstas. nuo temperaturu skirtumo priklauso visas grozis, man niekada nesigauna vienodai smile.gif
Atsakyti
ne, ne, ne apie tokias bangeles kalbu....o apie drozles...kai su skustuku nudrozi muila ir dedi tarp sluoksniu
Atsakyti
https://fbcdn-sphoto...389746682_n.jpg
https://fbcdn-sphoto...453140556_n.jpg
Atsakyti
Mano pirmieji muiliukai:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti