Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 8 tema

Aciu wub.gif
tikriausiai, kad tas pats popierius, man atveza is Baltarusijos, va toki

http://www.mylo.by/g...aya-bumaga.html

4u.gif
Atsakyti
Mergytes noriu pasigaminti ir as muiliuku ar galetumet apsviesti lengviau pradziai su baze ar su vaikisku muilu? ir ar su vaikisku muilu susisluoksniuotu, pavyzdziui dvi spalvos? gal turit kokiu recepteliu muiliuku? aciuuu
Atsakyti
Gintare, o tos dekupazines serveteles netiktu? ju tai mazius pirkt.... smile.gif
Kas liecia zoleles visokias, as kazkada dariau su ciobreliais, tai pajuodavo man ten vidui muilo tie ciobreliai ir daugiau nedarau su jokiom zolem smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 12 05, 08:41)
Gintare, o tos dekupazines serveteles netiktu? ju tai mazius pirkt.... smile.gif
Kas liecia zoleles visokias, as kazkada dariau su ciobreliais, tai pajuodavo man ten vidui muilo tie ciobreliai ir daugiau nedarau su jokiom zolem smile.gif))

dolee, tikrai negaliu atsakyti, nebandziau serveteliu smile.gif , atrodo tai labai graziai muiliukai, kuriuos padare Gera wub.gif

Atsakyti
Nu abieju labai grazus smile.gif) rasydama nikus sumaisiau biggrin.gif manau siemet neeksperimentuosiu smile.gif) paskui prigadinsiu bazes, o dar ir taip turiu ka daryti is jos smile.gif)) vat del tu apelsininiu muilu klausiau, bet neatsaket tongue.gif kad nesuliptu staigiai tie supjaustymai, ar karstesne baze pilti? nu uzpilti, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 12 05, 11:55)
Nu abieju labai grazus smile.gif) rasydama nikus sumaisiau biggrin.gif manau siemet neeksperimentuosiu smile.gif) paskui prigadinsiu bazes, o dar ir taip turiu ka daryti is jos smile.gif)) vat del tu apelsininiu muilu klausiau, bet neatsaket tongue.gif kad nesuliptu staigiai tie supjaustymai, ar karstesne baze pilti? nu uzpilti, ar kaip?

mano apelsininiai? lyg ir neturejau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarė @ 2012 12 05, 14:41)
mano apelsininiai? lyg ir neturejau  ax.gif  biggrin.gif

nea smile.gif)))) nu zodziu, as jau sisimakalavau ;D zodziu, kaip padaryt kad pilant baze nesuliptu i kruva supjaustytas muilas? nu kai tuos ale apelsininius darau smile.gif)
Atsakyti
smile.gif as tai patarciau iskart labai nedaug uzpilti, kad sukibtu, o paskui jau likusia dali mirksiukas.gif
Atsakyti
dolee , Gintarė teisi, reikia nedaug iskart uzpilti palaukti kol sustings , paskui kita dali. Svarbu neskubeti! smile.gif
Atsakyti
nu va, o as viska supilu ir paskui ne kas buna smile.gif
Ir dar, vakar tokli grazu muila norejau padariau, zodziu, piliau pirma dvi baes kartu, kad butu dvieju spalvu, pastengo, apipurskiau spiritu ir dar ant virsau dar viena sluoksni uzpyliau, ir ka jus manot - atsoko doh.gif kol inde buvo viskas oki, tik pjaustyt ir sakes, o dar ir pabraiziau to pirmo sluoksnio pavirsiu, tai nei velnio nepadejo.... nu man kazkas nesigauna su sitais sluoksniavimais verysad.gif
Atsakyti
Sveikos muilininkes. Dolee, kelk savo muiliuku foto

Mano vakaryksciai:
Su rozem, migdolu aliejum,roziue.al. pelargoniju e.al Neisejo perteikti pilnai spalvu, bet virsuj rozinis sluoksinis. Tik va uzpylus mase, dziovintos rozes automatiskai isskleide sultis ir lapuku vietose pazaliavo
user posted image

Muilas "mozaika". Truputi persistengiaiu su saltalankiuu aliejum, tai isemus muiliuka, jis daze rankas. Bet si ryta nebedazo, gal issausejo. Bandysiu as su dalim sio muiliuko pazaist dedant i balta baze ir isgaunant ornamentus
user posted image
Atsakyti
Jurignukas, sian vakare ikelsiu, nes tik fb kelis imeciau smile.gif tavo tas pirmas labai graziai ir skaniai atrodo smile.gif)))))
Papildyta:
bl.. darbe blokuoja tinklapi per kuri keliu foto smile.gif tai tik vakare pasirodysiu smile.gif
Atsakyti