o kur jus gaunat tos siuruokles?

Kokie fainuoliai
O iš kur formą gavai?

anciukai guminiai

QUOTE(tvikse @ 2012 12 10, 12:48)
as pirkau pagal skelbima pigiau nei ellmuile, jei dar ieskai galesiu paieskot numerio, kazkur turejau uzsirasius

Su šventėm visas
Aš esu giliuose apmatymuose.... Ir susipainiojau tuo pačiu....
Kažkaip skaitydama temas atkreipiau dėmesį, kad lydant bazę lyg ir vandens pilat....??
Ar ne....?? Nes kitur internete lyg nerandu, kad dar reikėtų vandens
Ir pasimečiau
Ar nebūsiu ko sumaišiusi iš tos gausyb
ės info

Kažkaip skaitydama temas atkreipiau dėmesį, kad lydant bazę lyg ir vandens pilat....??

QUOTE(Trampampaila @ 2012 12 25, 18:43)
Su šventėm visas
Ar ne....?? Nes kitur internete lyg nerandu, kad dar reikėtų vandens
Ir pasimečiau
Ar nebūsiu ko sumaišiusi iš tos gausyb
ės info 

sveika, tave irgi su sventemis! As asmeniskai jei darau muiliukus is pirktines bazes tai vandens niekuomet nepilu. Cia greiciausiai vandens dapila tada kai lydo sutarkuota muila ir is jo gamina

QUOTE(jurgute2000 @ 2012 12 25, 19:15)
As asmeniskai jei darau muiliukus is pirktines bazes tai vandens niekuomet nepilu. Cia greiciausiai vandens dapila tada kai lydo sutarkuota muila ir is jo gamina 

Na turbūt

Dar klausima bobmas darančioms turiu

Sveikos,muilininkes
Pirma kart dariau is muilo bazes,skaidrios, su eteriniu aliejumi bei zolelemis, kazko MAZAI PUTOJA,ka ne taip dariau???

Pirma kart dariau is muilo bazes,skaidrios, su eteriniu aliejumi bei zolelemis, kazko MAZAI PUTOJA,ka ne taip dariau???