Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 8 tema

o kur jus gaunat tos siuruokles? g.gif
Atsakyti
kazkaip tylu cia pas mus smile.gif pasirodysiu su anciukais mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Kokie fainuoliai bigsmile.gif O iš kur formą gavai? smile.gif
Atsakyti
anciukai guminiai ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2012 12 10, 12:48)
bazes tai noriu dabarr... biggrin.gif

as pirkau pagal skelbima pigiau nei ellmuile, jei dar ieskai galesiu paieskot numerio, kazkur turejau uzsirasius ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, skaičiau jūsų temutę, bet nelabai randu kur parašyta kaip viską pradėti ir pan. Turiu gan jautrią odą ir norėčiau bent kartą pasigaminti muiliuką pati, gal glaite patarti nuo ko pradėti? Ką būtina turėti, o ką ne?
Atsakyti
Su šventėm visas newyear.gif

Aš esu giliuose apmatymuose.... Ir susipainiojau tuo pačiu....
Kažkaip skaitydama temas atkreipiau dėmesį, kad lydant bazę lyg ir vandens pilat....?? g.gif Ar ne....?? Nes kitur internete lyg nerandu, kad dar reikėtų vandens g.gif Ir pasimečiau doh.gif Ar nebūsiu ko sumaišiusi iš tos gausyb ax.gif ės info ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Trampampaila @ 2012 12 25, 18:43)
Su šventėm visas newyear.gif

Aš esu giliuose apmatymuose.... Ir susipainiojau tuo pačiu....
Kažkaip skaitydama temas atkreipiau dėmesį, kad lydant bazę lyg ir vandens pilat....?? g.gif Ar ne....?? Nes kitur internete lyg nerandu, kad dar reikėtų vandens g.gif Ir pasimečiau doh.gif Ar nebūsiu ko sumaišiusi iš tos gausyb ax.gif ės info ax.gif

sveika, tave irgi su sventemis! As asmeniskai jei darau muiliukus is pirktines bazes tai vandens niekuomet nepilu. Cia greiciausiai vandens dapila tada kai lydo sutarkuota muila ir is jo gamina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute2000 @ 2012 12 25, 19:15)
As asmeniskai jei darau muiliukus is pirktines bazes tai vandens niekuomet nepilu. Cia greiciausiai vandens dapila tada kai lydo sutarkuota muila ir is jo gamina smile.gif

Na turbūt smile.gif pridariau muiliukų ir tik paskui pagalvojau, kad gal ne taip darau biggrin.gif O kaip reikia daryti, kad kavos tirščiai nenusėstų? g.gif Ir su kuo padarot baltą spalvą? g.gif

Dar klausima bobmas darančioms turiu smile.gif kuo dažot masę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trampampaila: 25 gruodžio 2012 - 20:18
Sveikos,muilininkes 4u.gif
Pirma kart dariau is muilo bazes,skaidrios, su eteriniu aliejumi bei zolelemis, kazko MAZAI PUTOJA,ka ne taip dariau??? g.gif
Atsakyti
Na truputį pasirodysiu ir aš ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Visus su praėjusiomis šventėmis!!!! smile.gif Tesem toliau tema... user posted image user posted image
Atsakyti