Sveikutės, MUilininkės

(man labai gražiai skamba)!!!
Vakar gaminau savo pirmuosius blynus...Kaip ir priklauso - PRIMAS blynas ne kiek prisvilęs, o PRIDEGĘS

Bet aš nepasiduodu - dar bandysiu, nes jau labai noriu pridaryti kalėdinių dovanų
Papasakosiu, kas gavosi, o Jūs, kam nesunku pakomentuokite kur ne taip dariau.
Viską gaminau iš muilo (pas save parduotuvėj radau tik SMILE pakalnučių, vaikiško neradau)
Sutarkavau smulkiai muilą
Į puodą su vandeniu įdėjau kitą puodą. Jam šiek tiek pakaitus įdėjau 2 v.š. al.aliejaus. Supyliau muilą. Šiek tiek pakaitinus supyliau vandenį (muilas 10g. vandens po truputį susipylė gal 200 gal 250). Ir prasidėjo kaitinimas...Kaitinau-maišiau-kaitinau maišiau. Kiek maždaug kaitinat? Kol man gavosi tokia bent į vienalytę masę
panaši, tai gal 20-30 min.
Kokio tirštumo Jums gaunasi ta masė? Man vis vandens truko, nes ji tokia tirštoka.Nes kol ant kaitinimo - viskas lyg ir nieko, bet tik nuimu nuo šilumos ir noriu pilti į formą- tai LABAI greit jis stingsta. Į antrą formelę jau nepilti turėjau, o šaukštu dėti. AR taip turi būti?Ar kaltas muilas?
Šiaip sustingo lyg ir nieko, bet negražiai atrodo viršus (toks kaip ale grublėtas). Ką Jūs darot, kad jis lygus būtų? Nes tos vietos, kur lietėsi su formą - viskas gražu, bet viršus...