Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 8 tema

Gintare 4u.gif

pasipasakok kur sirdeliu formas pirkai? Ten silikonines kazkokios?

Ir kaip su tuo foto popierium... norisi vis pabandyti, bet visos technikos iki galo neissiaiskinu:)

Atsakyti
QUOTE(Gintariukass @ 2013 11 23, 11:45)
Gintare  4u.gif

pasipasakok kur sirdeliu formas pirkai? Ten silikonines kazkokios?

Ir kaip su tuo foto popierium... norisi vis pabandyti, bet visos technikos iki galo neissiaiskinu:)

Sirdeles dariau tokioje formoje (rozine, virsuje) cia is EBAY nuotrauka, o as pirkau tiesiog Gariunuose biggrin.gif

user posted image

o paskui ant virsaus lipdziau rozytes doh.gif

O kas liecia popieriu, tiesiog bandyti reikia mirksiukas.gif internete informacijos nemazai, tai nera sunku - skaidrus sluoksnis, paveiksliukas (svarbu, kad su lazeriniu printeriu atspausdintas butu), paveiksliuka gerai apipurksti spiritu!!! tada baltas sluoksnis, kad paveiksliukas gerai matytusi, o paskui jau fantazijos reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
Gintare, aciu tau labai, kad noriai pasidalini informacija 4u.gif Esi labai mielas, siltas zmogutis, kuris gamina labai labai grazius muiliukus smile.gif
su foto popierium jau isbandziau gavosi labai graziai smile.gif Tik brangokai pats popierius gaunasi, o ebay jo isvis nerandu... Formeliu pirkau nemazai ell, taciau ziuriu, akd permoku... tai uzsisakiau is ebay dabar nemazai ir planava dar turguje ieskoti bei norfoje (silikonines man labiausiai patinka) smile.gif

Gaila, kad su vaikais tiek laiko neturiu... prigaminau muilo pilnus namus, vakar draugu atvaziavo, tai gavosi, kad neplanuotai viska is pardaviau blush2.gif biggrin.gif tai dabar vel rezgu planus uz gautus pinigus nusipirkti bazes ir vel gaminti smile.gif Ideju galvoje milijonas, taciau daug dar mokausi...smile.gif Labai gelbejo muilo kursai, daug naudingos info suzinojau smile.gif
Atsakyti
Gintariukass, aciu uz tokius grazius zodzius wub.gif wub.gif wub.gif

o cia mano nauji darbeliai ax.gif

stai koks tortas bigsmile.gif uzsakymas 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

vyrams wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarė: 01 gruodžio 2013 - 23:19
o jau šventiniai muiliukai prasidėjo wub.gif
aš irgi pora ta proga padariau biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
tik niekaip normalios raudonos spalvos nepavyko išgaut, vis lašinau lašinau, nu nenorėjau puse buteliuko dažų supilt tai palikau tokia spalvą biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles smile.gif
jusu darbeliai laaaaabai grazus.. pavydet tik galima..

na, nepykit, maniau issiversiu be kllausimu, bet neisejo..
noriu pabandyti pati paprasciausia buda, kuri radau interneto platybese.. ir jei, nesunku, patarkit, ar iseis man cia kas. g.gif zodziu, noriu padaryti muiliuka su kavos tirsciais..
tai imsiu puoda dideli, kaisiu vandeni, desiu mazesni induka, jame - tarkuotas be priedu tindi rindi muilas.. istirpinu ji, pilu 90 ml (muilas irgi 90 ml) verdancio vandens, 2 saukstus aliejaus, maisau.. tada ipylu kakavos (del spalvos), ismaisau.. ir gale iberiu truputi kavos tirsciu.. ir pilu i formeles.. g.gif

klausimas, ar gausis man muilas su kavos tirsciais? lotuliukas.gif
Atsakyti
rozete , pasidalinsiu savo patirtimi del spalvos ax.gif Darant muiliukus vien iš baltos muilo bazės, gausis švelnių spalvų. Aš , kad būtų intensyvesnė spalva, bet tuo pačiu ir matinė, dedu pusiau baltos bazes, pusiau skaidrios bazės. Pabandyk, bus tikrai ryškiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2013 12 02, 12:31)
rozete , pasidalinsiu savo patirtimi del spalvos  ax.gif  Darant muiliukus vien iš baltos muilo bazės, gausis švelnių spalvų. Aš , kad būtų intensyvesnė spalva, bet tuo pačiu ir matinė, dedu pusiau baltos bazes, pusiau skaidrios bazės. Pabandyk, bus tikrai ryškiau  bigsmile.gif

labai ačiū už patarimą 4u.gif net nebūčiau pagalvojus, reiks pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti
na, merginos, pagelbekit man atsakydamos i ta, gal jums idiotiska klausima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2013 12 02, 10:00)
Sveikos darbstuoles  smile.gif
jusu darbeliai laaaaabai grazus.. pavydet tik galima..

na, nepykit, maniau issiversiu be kllausimu, bet neisejo..
noriu pabandyti pati paprasciausia buda, kuri radau interneto platybese.. ir jei, nesunku, patarkit, ar iseis man cia kas.  g.gif zodziu, noriu padaryti muiliuka su kavos tirsciais..
tai imsiu puoda dideli, kaisiu vandeni, desiu mazesni induka, jame - tarkuotas be priedu tindi rindi muilas.. istirpinu ji, pilu 90 ml (muilas irgi 90 ml) verdancio vandens, 2 saukstus aliejaus,  maisau.. tada ipylu kakavos (del spalvos), ismaisau.. ir gale iberiu truputi kavos tirsciu..  ir pilu i formeles.. g.gif

klausimas, ar gausis man muilas su kavos tirsciais?  lotuliukas.gif

Muiliuko tarkuoto be vandens neistirpdysi schmoll.gif reikia vandenuka is karto pilti, kada istirps, tada jau aliejus, kakavos gali nedeti, kava duos spalva g.gif tik geriau ne tircius kavos, o tiesiog malta kava, nes tirciai tai man, asmeniskai, smirda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarė @ 2013 12 02, 17:53)
Muiliuko tarkuoto be vandens neistirpdysi  schmoll.gif reikia vandenuka is karto pilti, kada istirps, tada jau aliejus, kakavos gali nedeti, kava duos spalva  g.gif tik geriau ne tircius kavos, o tiesiog malta kava, nes tirciai tai man, asmeniskai, smirda  blush2.gif

labai aciu uz atsakyma.. o tai vandens tiek pat, kiek ir muilo turi but? ir dar.. kiek laiko mazdaug tirpinasi tas muilas? ir dar, kiek laiko dziuna mazdaug? ar iki Kaledu spesiu?
viskas, daugiau klausimu lyg ir neturesiu.. ir busiu labai dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2013 12 02, 20:29)
labai aciu uz atsakyma.. o tai vandens tiek pat, kiek ir muilo turi but? ir dar.. kiek laiko mazdaug tirpinasi tas muilas? ir dar, kiek laiko dziuna mazdaug? ar iki Kaledu spesiu?
viskas, daugiau klausimu lyg ir neturesiu.. ir busiu labai dekinga uz atsakymus  4u.gif

taip, vandens tiek, kiek muilo smile.gif o tirpinasi ivairiai, priklausomai, tikriausiai, nuo to, sviezesnis, ar senesnis. Bet mazdaug 15-20 minuciu g.gif , nors, tiesa pasakius, seniai nedariau is vaikisko, jau nelabai ir atsimenu... toks muiliukas dzius pora dienu, iki Kaledu dar spesi daug pridaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarė: 02 gruodžio 2013 - 20:43