Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 8 tema

Gintarės nuostabūs muiliukai kaip visuomet wub.gif
Radau va labai patinkantį muiliuką-keksiuką GERA narės:
http://www.public.fo.../muilas/40.html

Gal galėtumėt pasufleruoti kaip būtent šitaip padaryti tą baltą ''kremuką'' ant keksiuko-muiliuko.Superiniai muiliukai Gera 4u.gif
Atsakyti
Aciu, grite 4u.gif wub.gif o ta kremuka is spec.bazes daryti reikia, kaip kremas jinai, man dar su ja nelabai gaunasi blush2.gif

o cia Jusu teismui dar keleta muiliuku blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
grite Ačiū! Paieskok google - мыло пирожное мастер класс , ir aisku reikia praktikotis, is pirmo karto ir pas mane neisejo... smile.gif
Atsakyti
nedrasiai lendu i dienos sviesa 4u.gif jau seniai renku info ir seku temute su jusu groziais wub.gif pagaliau ir as pabandziau pasidaryti muiliuka blush2.gif taigi mano pirmieji pabandymai...
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2014 02 05, 11:32)
nedrasiai lendu i dienos sviesa  4u.gif  jau seniai renku info ir seku temute su jusu groziais  wub.gif  pagaliau ir as pabandziau pasidaryti muiliuka  blush2.gif  taigi mano pirmieji pabandymai...

Pirmieji kaip keksiukai bigsmile.gif prieš naudojimą vertėtų perspėti, kad čia muilas, o tai sulįstų į skranduką hihihi.gif Gražu wub.gif
Atsakyti
[quote=Gintarė,2014 02 03, 00:15]
Aciu, grite 4u.gif wub.gif o ta kremuka is spec.bazes daryti reikia, kaip kremas jinai, man dar su ja nelabai gaunasi blush2.gif

o cia Jusu teismui dar keleta muiliuku blush2.gif

Oho, cia geliu formos tokios specialios ar kaip? blink.gif
Papildyta:
Reiketu konsultacijos. Pradeti daryti noriu muila. Dabar paaiskintinkit apie balta ir skaidria baze kuo jos skiriasi ?
Apie dazai koie jie ten buna vandens pagrindo ir pigmentai kiek skaiciau negalima naudoti visu tam tik tam skirtose bazese. Kokie dazai eina pagrindiniais?
Kaip su muilo bombom? Cia naudoja ir soda ir panasiai. Uk naudoja bikrbonata ir citrinu rugsti ir maiso su priedais. Kodel tokie skirtumai?
Aciu kolkas. 4u.gif
Atsakyti
Matau tema kiek apmirusi, bet vis tiek paprašysiu rekomendacijos užsakymui iš ellmuilas ax.gif
Atsakyti
Labas muiliukų fėjos 4u.gif jungiuos į jūsų gretas bigsmile.gif su tokiu seilėtekiu žiūriu į jūsų grožius, kad pati įsigijau bazės, eterinių aliejų ir noriu pradėti gaminti muiliukus blush2.gif ax.gif
tik va klausimukas toks: turiu ciberžolės miltukų iš parduotuvės prieskonių skyriaus... kažin ji tinka muilo dažymui? g.gif o kažin galima burokėlio sultimis nudažyti muilą? man reikia išgauti švelnią rožinę spalvą, bet nenoriu naudoti dažų...
o gal galit pasidalinti patirtimi, kuo išgaunate kokias spalvas ir kokius kiekius naudojate ačiū būtų labai labai 4u.gif
ir dar, turiu kosmetinio glicerino, ar jis tinka įpilti į bazę vietoj aliejaus ar aliejus būtinas? blush2.gif nepykit už kvailus klausimus - naujokė blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as cia naujoke 4u.gif gal galite patarti ka daryti, jog muilo spalva ir eteriniu alieju kvapas dziustant muilui neisgaruotu? gaminau perlydant vaikiska muila, daziau maistiniais dazais. Isdziuves jis nusviesejo lb smarkiai, o kvapo beveik neliko. O idejus daugiau maistiniu dazu daze rankas. Niekur nerandu info apie tai ka darau negerai doh.gif
Atsakyti
Forti dazant su vaisiu ir uogu dazais dazniausiai spalvos gaunasi kitokios nei vaisiaus spalva.
Gerai dazo specialus dazai, mineraliniai pigmentai, su zeruciais idomiai gaunasi.
Maistiniai dazai isblunka, o kad kvapas laikystusi ilgai reikia ji deti i baze atvesusia nors iki 60 laipsniu. Nes kai dedi i karsta didziausia dalis kvapo tiesiog isgaruoja.
Atsakyti
Laba
Gelbekit mano muiliukus. Trecia diena aprasojo. Smarkiai. Kas jiems atsitiko?
Atsakyti
Labukas, ačiū už patarimus 4u.gif jau dariau muiliukus, pasidalinu įspūdžiais:
man nepatiko su cinamonu, nes spalva tokia murzina gavosi, nepatiko kvapas su kava schmoll.gif nežinau, gal dėl to, kad aš dėjau kavą nenuplikytų tirščių (tiesiog iš pakuotės)... g.gif
Greipfrutų eterinis man kažkodėl silpnai kvepia... g.gif Labiausiai patiko su citrinžolių eteriniu. Dažiau su ciberžole - fantastiškai nudažė, nežinau, gal vėliau išbluks, bet kol kas - nuostabiai atrodo smile.gif skaidri bazė i raudonumą, gintaro spalva, matinė bazė intensyvi geltona kaip bičių vaškas smile.gif
dėl putojimo - neputoja, dėjau kokosų aliejų, skaičiau, kad jis priduoda putojimo, bet man tas nepasitvirtino...
Merginos, pamokykit mane, jei aš iškart, tik sustingus muiliukams, suvynioju į maistinę plėvelę... ar čia gerai taip, ar nereikia vyniot? g.gif
ir dar noriu paklausti - kaip "suklijuoti" dvi puses muiliuko į bendrą? g.gif g.gif
Na o čia mano pirmieji blyniukai blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forti: 17 kovo 2014 - 10:09