Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 8 tema

viskas tik is naturaliu medziagu bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

o cia siaip ax.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos smile.gif
čia mano paskutiniai
user posted image
bet žiūriu tos spalvos po truputį nori pabėgt, liejasi į šviesų g.gif
Atsakyti
Sveikos, aš irgi tik ką pradėjau mokytis darytis muiliuką savomis rankomis. Iškilo klausimas.. Kaip jūs lyginate muilą? Kad nes vistiek pas mane iršus nelabai gražiai sustingsta, o kai pjaustai vistiek nebūna labai lygu... Turbūt kažkaip paprasčiau darote? Ir dar vienas klausimas. Kiek laiko džiovinate muilą?
Atsakyti
rozete, saunuole thumbup.gif

o spalvos liejasi tikriausiai del to, kad dazus naudoji ax.gif reikia tokiems muiliukams pigmentu, jie nemigruoja mirksiukas.gif

piktuke, tikriausiai, ne is bazes darai muiliukus? g.gif

o cia mano nauji darbeliai blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
tai, kad iš bazės.. mirksiukas.gif Ar jums visada viršus gražiai gaunasi?
Atsakyti
sveikos, su praėjusiom 4u.gif ar daug muiliukų pridovanojot biggrin.gif
QUOTE(Gintarė @ 2013 12 22, 21:42)
rozete, saunuole  thumbup.gif

o spalvos liejasi tikriausiai del to, kad dazus naudoji ax.gif  reikia tokiems muiliukams pigmentu, jie nemigruoja  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif
dėl dažų, panašu, kad taip doh.gif iš ellmuilo pirkau, tai maniau ten visi tinkami, bet dabar pamačiau kad atskirai ir pigmentinių yra, teks vėl pirkimą daryt doh.gif

QUOTE(Piktukė @ 2013 12 23, 18:57)
tai, kad iš bazės.. mirksiukas.gif  Ar jums visada viršus gražiai gaunasi?

tai pradžioj kai susipila į formelę tai viršus nelabai gražus, bet paskui išimant formelė apsiverčia ir tas viršus tampa nelabai gražia apačia, kurios nesimato biggrin.gif o man paskutiniu darymu apačia išvis negraži gavosi, tokiais baltas taškiukais išmetė, atrodo kaip papeliję g.gif
Atsakyti

o spiritu nepamirstat papurksti, kai jau supilat viska mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarė: 05 sausio 2014 - 14:16
QUOTE(Gintarė @ 2014 01 05, 14:15)
o spiritu nepamirstat papurksti, kai jau supilat viska  mirksiukas.gif

aš tai pamirštu, tikėjausi be jo apsieit biggrin.gif kažkurią senesnę temą skaitinėjau tai viena buvo įkėlus, kad šitokį naudoja, tai ir aš tokį nusipirkau
user posted image
tikiuosi tiks, nebandžiau dar biggrin.gif
Atsakyti
nauji darbeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
o sakykite kokiu tikslu naudojamas spiritas?? ax.gif oj ir dar- jeigu turiu baze nusipirkusi,tai i baze irgi reikia vandeni paprasta pilti? nes man kaip sake ornamentai.lt parduotuveje,tiesiog kubeliais susmulkinti baze ir tirpinti.. ar as gerai supratau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trauktine: 15 sausio 2014 - 20:37
QUOTE(Gintarė @ 2014 01 10, 18:15)
nauji darbeliai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

puikūs wub.gif

QUOTE(trauktine @ 2014 01 15, 20:33)
o sakykite kokiu tikslu naudojamas spiritas?? ax.gif oj ir dar- jeigu turiu baze nusipirkusi,tai i baze irgi reikia vandeni paprasta pilti? nes man kaip sake ornamentai.lt parduotuveje,tiesiog kubeliais susmulkinti baze ir tirpinti.. ar as gerai supratau?

kiek atsimenu, kad burbuliukų nesusidarytų smile.gif dėl bazės taip,į ją vandens pilti nereikia, tik ištirpinti
Atsakyti
bandziau as pirmaji savo bandyma, paprasciausiai puode silto vandens,istaciau stiklainiuka, naudojau baze su alyvuogiu aliejumi,kvapu,spalva,kavos tirsciais.stingsta. tik vat klausimukas ar kaip cia pavadinti- kol pyliau i forma muila,viskas kas bego per stiklainio sienele,akimirksniu eme stingti.ir sakyciau ten dar koks geras puse saukstelio priemoniu isigremztu..ar man imti mazesni induka,ar kaip,nes dabar gaunasi kad teks jau ismesti ta likuti nuo sieneliu.. g.gif
Atsakyti