o cia siaip
sveikos 
čia mano paskutiniai

bet žiūriu tos spalvos po truputį nori pabėgt, liejasi į šviesų
čia mano paskutiniai

bet žiūriu tos spalvos po truputį nori pabėgt, liejasi į šviesų
Sveikos, aš irgi tik ką pradėjau mokytis darytis muiliuką savomis rankomis. Iškilo klausimas.. Kaip jūs lyginate muilą? Kad nes vistiek pas mane iršus nelabai gražiai sustingsta, o kai pjaustai vistiek nebūna labai lygu... Turbūt kažkaip paprasčiau darote? Ir dar vienas klausimas. Kiek laiko džiovinate muilą?
tai, kad iš bazės..
Ar jums visada viršus gražiai gaunasi?
sveikos, su praėjusiom
ar daug muiliukų pridovanojot 
ačiū
dėl dažų, panašu, kad taip
iš ellmuilo pirkau, tai maniau ten visi tinkami, bet dabar pamačiau kad atskirai ir pigmentinių yra, teks vėl pirkimą daryt
tai pradžioj kai susipila į formelę tai viršus nelabai gražus, bet paskui išimant formelė apsiverčia ir tas viršus tampa nelabai gražia apačia, kurios nesimato
o man paskutiniu darymu apačia išvis negraži gavosi, tokiais baltas taškiukais išmetė, atrodo kaip papeliję
QUOTE(Gintarė @ 2013 12 22, 21:42)
rozete, saunuole
o spalvos liejasi tikriausiai del to, kad dazus naudoji
reikia tokiems muiliukams pigmentu, jie nemigruoja
o spalvos liejasi tikriausiai del to, kad dazus naudoji
ačiū
dėl dažų, panašu, kad taip
QUOTE(Piktukė @ 2013 12 23, 18:57)
tai pradžioj kai susipila į formelę tai viršus nelabai gražus, bet paskui išimant formelė apsiverčia ir tas viršus tampa nelabai gražia apačia, kurios nesimato
o spiritu nepamirstat papurksti, kai jau supilat viska
QUOTE(Gintarė @ 2014 01 05, 14:15)
aš tai pamirštu, tikėjausi be jo apsieit

tikiuosi tiks, nebandžiau dar
o sakykite kokiu tikslu naudojamas spiritas??
oj ir dar- jeigu turiu baze nusipirkusi,tai i baze irgi reikia vandeni paprasta pilti? nes man kaip sake ornamentai.lt parduotuveje,tiesiog kubeliais susmulkinti baze ir tirpinti.. ar as gerai supratau?
QUOTE(Gintarė @ 2014 01 10, 18:15)
puikūs
QUOTE(trauktine @ 2014 01 15, 20:33)
o sakykite kokiu tikslu naudojamas spiritas??
oj ir dar- jeigu turiu baze nusipirkusi,tai i baze irgi reikia vandeni paprasta pilti? nes man kaip sake ornamentai.lt parduotuveje,tiesiog kubeliais susmulkinti baze ir tirpinti.. ar as gerai supratau?
kiek atsimenu, kad burbuliukų nesusidarytų
bandziau as pirmaji savo bandyma, paprasciausiai puode silto vandens,istaciau stiklainiuka, naudojau baze su alyvuogiu aliejumi,kvapu,spalva,kavos tirsciais.stingsta. tik vat klausimukas ar kaip cia pavadinti- kol pyliau i forma muila,viskas kas bego per stiklainio sienele,akimirksniu eme stingti.ir sakyciau ten dar koks geras puse saukstelio priemoniu isigremztu..ar man imti mazesni induka,ar kaip,nes dabar gaunasi kad teks jau ismesti ta likuti nuo sieneliu..