Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 8 tema

O kas nesigauna? Kvapai?
Eterinius aliejus maisyt zinoma kad galima. Kvepalai juk isgaunami maisant. Tik gal ne visi dera...man yra buve kad maisant tikrai nekoks kvapas gavos (cia su sarmu darant muila vienas iskart katino myzalais atsidave, bet po keliu sav. stovejimo, kai nusigaravo buvo geras, net sakyciau patinkantis kvapas smile.gif )
Taigi pasikliauk savo nosim arba pasiieskok internete kokie eteriniai su kuriais dera (bus kazkokios gaires) ir maisyk mirksiukas.gif
Atsakyti
akwariuma, nuostabūs muiliukai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif .
Labai gražūs muiliukai čia gyvena smile.gif .
Kadangi visą informaciją apie muilo gamybą rinkausi šitoje temoje,tai su malonumu prisijungsiu su savo pirmais muiliukais smile.gif .

Muilo bazė,levandų EA,makadamijos riešutų aliejus,mango sviestas,levandų kvapusis aliejus,spalvos pigmentas,džiovinti levandų žiedai.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(pepa @ 2012 04 16, 12:02)
su malonumu prisijungsiu su savo pirmais muiliukais smile.gif .

Labai gražūs muiliukai wub.gif Ir labai gražiai supakuoti - dar taip neteko matyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pepa, tikrai nuostabus smile.gif)) na as sian uzsisakysiu bazes ir vel pradesiu gaminti smile.gif nzn kazka naujo bandyaiu sugalvoti smile.gif dar norejau paklausti, gaminant su baze kaip tarkim piena naudot, ar tiktu? nu ar is viso taip galima smile.gif) ir kokiom proporcijom? smile.gif
Atsakyti
Pepa labai grazus muiliukai ir ipakuoti labai graziai thumbup.gif

O cia mano sirdeles:

user posted image

Dolee manau piena deti galima, toki pati kieki kaip aliejus, tik galiojimo laikas muilo sutrumpes, pienas gi genda.
Atsakyti
QUOTE(Tubli @ 2012 04 19, 11:03)
Pepa labai grazus muiliukai ir ipakuoti labai graziai  thumbup.gif

O cia mano sirdeles:

Dolee manau piena deti galima, toki pati kieki kaip aliejus, tik galiojimo laikas muilo sutrumpes, pienas gi genda.

nu, issididinau sirdeles tavo, tikrai labai grazu smile.gif kokiu kvapu darei? ir is bazes cia jos, taip?

na jo, su pienu tu teisi, kad genda gi viskas paskui... beje, dar norejau paklausti, jus kokiuose induosi tirpinate? na mikrobangei baze, tarkim? as plastikiniam tirpindavau, bet jau ne kas is jo liko.. dar toki turiu kur buna su rankena nu kiekiui matuoti, tai tokiam, bet susibraize, nzn koki nusipirkti....
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 04 19, 12:16)
nu, issididinau sirdeles tavo, tikrai labai grazu smile.gif kokiu kvapu darei? ir is bazes cia jos, taip?

na jo, su pienu tu teisi, kad genda gi viskas paskui... beje, dar norejau paklausti, jus kokiuose induosi tirpinate? na mikrobangei baze, tarkim? as plastikiniam tirpindavau, bet jau ne kas is jo liko.. dar toki turiu kur buna su rankena nu kiekiui matuoti, tai tokiam, bet susibraize, nzn koki nusipirkti....

Aciu Dolee, su baze gaminti, as tik su baze ir gaminu. Dejau avieciu kvapa, raudonas pigmentas ir itriniau zeruciais, dar vynuogiu kauliuku alieju dejau.

As irgi anksciau tirpinau plastmasiniame, bet paskui jis atrodo nekaip, Senukuose nupirkau stiklini inda, matuokli, tai su juo patogu, tik biski sunkokas jis, o jeigu reikia mazu kiekiu su spalvom pazaisti, tai maximoje nupirkau uz 2.99 stiklinius permatuomus puodelius.
Atsakyti
QUOTE(Tubli @ 2012 04 19, 11:25)
Aciu Dolee, su baze gaminti, as tik su baze ir gaminu. Dejau avieciu kvapa, raudonas pigmentas ir itriniau zeruciais, dar vynuogiu kauliuku alieju dejau.

As irgi anksciau tirpinau plastmasiniame, bet paskui jis atrodo nekaip, Senukuose nupirkau stiklini inda, matuokli, tai su juo patogu, tik biski sunkokas jis, o jeigu reikia mazu kiekiu su spalvom pazaisti, tai maximoje nupirkau uz 2.99 stiklinius permatuomus puodelius.

Reikes ir man nusipirkti smile.gif

na dar del muiliuku.. kur savo tuos dariausi ir pas mama darbe bendradarbe viena norejo, padariau tai sake ne koki muiliukai... tai nzn ka negerai darau, nes ir isvaizda tikrai nebloga, manyciau ir kvapas, ir alieju pilu ir glicerina, nu sake prastoka zodziu... tai kazkaip nzn kaip tuos jau gerus muilus daryti biggrin.gif
Atsakyti
O tai kas jai prastoka, gal tiesiog siaip prikabi moteriske g.gif.
Atsakyti
QUOTE(Tubli @ 2012 04 19, 13:35)
O tai kas jai prastoka, gal tiesiog siaip prikabi moteriske  g.gif.

nzn smile.gif) nu as matet kokius darau, viska cia dejau, rodziau smile.gif siaip tikrai bent va sese kur mano turi, dar jos draugem dariau visos labai patenkintos ypac tais su kava anticeliulitiniais smile.gif o cia kazkas netinka, aj man dzin, bet kazkaip mama pasake tai nemalonu... nu man kazkaip idomiau tokie ivairus, nei kai buna pirkt tie akropoli, aisq jie super ir kvepia, bet man pvz jie netinka, nes is karto sausina oda ir niezulys, nors kvapas labai skanus smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 04 19, 14:43)
nzn smile.gif) nu as matet kokius darau, viska cia dejau, rodziau smile.gif siaip tikrai bent va sese kur mano turi, dar jos draugem dariau visos labai patenkintos ypac tais su kava anticeliulitiniais smile.gif o cia kazkas netinka, aj man dzin, bet kazkaip mama pasake tai nemalonu... nu man kazkaip idomiau tokie ivairus, nei kai buna pirkt tie akropoli, aisq jie super ir kvepia, bet man pvz jie netinka, nes is karto sausina oda ir niezulys, nors kvapas labai skanus smile.gif))

Dolee nenusimink, jeigu visoms patinka, o vienai nepatiko, tai cia jos problemos. Gaudyk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti