Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 8 tema

Tubli, širdelės labai labai fainos thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(dolee @ 2012 04 19, 11:16)
beje, dar norejau paklausti, jus kokiuose induosi tirpinate? na mikrobangei baze, tarkim? as plastikiniam tirpindavau, bet jau ne kas is jo liko.. dar toki turiu kur buna su rankena nu kiekiui matuoti, tai tokiam, bet susibraize, nzn koki nusipirkti....

Aš tirpinu bazę tiesiog puslitriniame stiklainiuke ax.gif Su rankena gal ir patogiau būtų išimti, bet aš susitvarkau ir taip - su rankšluosčiu paimu ir jokių man problemų mirksiukas.gif

O dėl to, kad kažkam nepatiko, tai nieko čia keisto. Gal moteriškė priekabi, o gal tiesiog jos odai netiko, nes gi ir tie aliejai, sviestai ar kiti priedai gali to žmogaus odai netikti. Mano odai, pavyzdžiui glicerinas, nelabai tinka. Tai gal ir jai kokia nors sudedamoji dalis netiko unsure.gif Tik galėtų normaliau pasakyti, kas negerai (traukia, peršti, sausina ar dar kas), o ne "nekokie muilai". Dabar taip gaunasi, galvok ką nori. Pvz., aš su savais kai prausiuosi, tai jie labai mažai putoja, sunkokai per odą slenka. Jeigu kažkam patinka putose skendėti prausiantis, tai mano muilai tikrai bus prasti. Aš vertinu pagal tai, kad mano odos būklė pagerėjo thumbup.gif O kvapas tai iš vis subtilus dalykas - kas vienam labai kvepia, kitam gali visiškai dvokti.
Nesinervink 4u.gif
Atsakyti
Vaivi, nk, nesuku galvos smile.gif) aisq, jai vienam kazkas tinka kitam netiks smile.gif) as irgi agal savo oda ziuriu... dar man sesuo paeksperimentuoja biggrin.gif
Atsakyti
Panos, apsvieskit blush2.gif pirma karta darysiu muiliuka is bazes (anksciau darydavau is vaikisko muilo)
o i 100g muilo galima pilti tik 1 kavos sauksteli aliejaus? Jei daugiau ipilsiu - nesustings g.gif ? kazkaip jus rasot, kad muile daug visokiu alieju pilat, o tai po kiek tada? po kelis lasiukus tik?

siandien atkeliauja mano muilo bazes is ellmuilas - tai jau kibsiu i darbus - labai nekantrauju blush2.gif

o spiritas kokia funkcija atlieka? Tik burbuliuku nesusidarymo?
Atsakyti
QUOTE(bardita @ 2012 04 20, 12:01)
o i 100g muilo galima pilti tik 1 kavos sauksteli aliejaus? Jei daugiau ipilsiu - nesustings  g.gif ? kazkaip jus rasot, kad muile daug visokiu alieju pilat, o tai po kiek tada? po kelis lasiukus tik?
o spiritas kokia funkcija atlieka? Tik burbuliuku nesusidarymo?

Kavos šaukštelis, tai turimas omeny tas gilesnis. Aš matuoju maždaug 1 valgomajį šaukštą aliejų ir/ar lydytų sviestų 100 gramų bazės. Tikrai išeina daugiau nei po kelis lašiukus, nes bent jau aš daugiau kaip trijų nemaišau.
Aš jau kažkada kėliau nuorodą kaip gaminu muilus iš bazės - ką, po ko ir kiek dedu, bet kažkaip negerai įkėliau ax.gif Gali pažiūrėti čia.
Taip, spiritas tik tam, kad pašalinti burbuliukus.
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2012 04 20, 11:47)
Kavos šaukštelis, tai turimas omeny tas gilesnis. Aš matuoju maždaug 1 valgomajį šaukštą aliejų ir/ar lydytų sviestų 100 gramų bazės. Tikrai išeina daugiau nei po kelis lašiukus, nes bent jau aš daugiau kaip trijų nemaišau.
Aš jau kažkada kėliau nuorodą kaip gaminu muilus iš bazės - ką, po ko ir kiek dedu, bet kažkaip negerai įkėliau ax.gif Gali pažiūrėti čia.
Taip, spiritas tik tam, kad pašalinti burbuliukus.

oi aciu labai uz toki issamu atsakyma drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif begu gamint ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pepa @ 2012 04 16, 11:02)

o kur pirkai dezutes?labai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
Šiandien pirmą kartą išbandžiau bazes , ankščiau tik perlydydavau vaikišką bekvapį muilą pridėdama priedų, nu kaip maloniai dirbasi su jom bigsmile.gif , va rezultatas , kurio labai likau patenkinta, laukiu nesulaukiu vakaro , kad galėsiu išbandyti bigsmile.gif

"Kava su pienu "
tamsioji dalis: skaidri bazė, makadamijų aliejus , kava, kakava (spalvai, kitą kartą dėčiau mažiau), balta dalis: balta bazė, sviestmedis, pasukų milteliai, baltojo muskuso kvapusis aliejus
user posted image
Atsakyti
Geras, kokie talentai cia gyvena:) Saunuoles jus!

QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 04 21, 15:38)
"Kava su pienu "

Vau, nu kaip grazu. O jei ne paslaptis kokia vieno muiliuko savikaina? Nesu bandzius daryt, bet jau uzsigeidziau cia pasiskaicius. Ner pakankamai liekamu pinigu, tai va ir klausiu ar verta man bandyt ar brangus tas malonumas?
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 04 21, 16:38)
"Kava su pienu "
tamsioji dalis: skaidri bazė, makadamijų aliejus , kava, kakava (spalvai, kitą kartą dėčiau mažiau), balta dalis: balta bazė, sviestmedis, pasukų  milteliai, baltojo muskuso kvapusis aliejus

Fantastiškai atrodo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 04 21, 15:38)

niu super atrodo o paklaust norejau..? kavos tirscius dejai ar kaip? ir kaip taip supylei kad taip graziai gavos?
Atsakyti
QUOTE(akmenukas2012 @ 2012 04 21, 16:38)
Vau, nu kaip grazu. O jei ne paslaptis kokia vieno muiliuko savikaina? Nesu bandzius daryt, bet jau uzsigeidziau cia pasiskaicius. Ner pakankamai liekamu pinigu, tai va ir klausiu ar verta man bandyt ar brangus tas malonumas?

Savikainos neskaičiavau ax.gif , bet bazės 100 g man gavosi 3,4 lt , kadangi po 500g pirkau , bet aš ne iš ellmuilas pirkau o ir www.kosmetikosgamyba.lt kai kurios kainos geresnės ten, kai kurios ellmuile.

QUOTE(Tubli @ 2012 04 21, 19:31)
Rasa Zyk muiliukai super, nepasakysi kad darei pirma karta  4u.gif

QUOTE(VaiVi @ 2012 04 21, 20:22)
Fantastiškai atrodo thumbup.gif  wub.gif

aciuks.gif

QUOTE(bardita @ 2012 04 21, 21:11)
niu super atrodo  o paklaust norejau..? kavos tirscius dejai ar kaip? ir kaip taip supylei kad taip graziai gavos?

aciuks.gif , dėjau maltą kavą , kad aromatas stipresnis būtų rolleyes.gif . Tas muiliukas kurio spalvos pasimaišę , kur nėra grynos baltos, pirma supyliau skaidrią bazę su kava ir beveik iškart pyliau baltą , tai gavosi tokie sūkuriukai, o tame muile kuris turi tos baltos spalvos, šiek tiek leidau pastingti tam tamsiam sluoksniui ir tik tada baltą užpyliau, eksperimentais užsiiminėjau , linksma labai , jei kuri norit, bet nedrįstas, tai pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
Reikės kada nepatingėti, viską perskaityti ir išbandyti, nes labai smagus dalykas atrodo smile.gif ir namams papuošti ir draugams dovanų smile.gif
Atsakyti