Dekui, zinosiu ateityje.

QUOTE(Lina1985 @ 2012 04 10, 21:56)
Tik vat as pora kart jau laisciau ir vandeni pyliau bele kaip, teko ir ant lapu ir ant saknu. o is paskutiniu postu supratau kad lyg ir negalima lapu aplaistyt. Tai tiesa?
galima, aš ir po dušu maudau.. tik reikia vėliau nusausinti lapų skrotelę ir pažastėles. jei namie vėsu ir drėgna, vanduo ten gali neišdžiūti, užsilikti ir iššaukti puvinį.
Vaziuosiu siandien tos EXTRA zemes nusipirkt ,bet visos tos mano gelytes zydi ... ar galiu jas paresodineti ? tada zydincia persodinau ,nieko nenutiko prigijo visi pumpurai issiskleide .... bet jei vel persodinsiu
bijau jau tokiu ziedus nulauzt

QUOTE(NikeZ @ 2012 04 11, 10:05)
Vaziuosiu siandien tos EXTRA zemes nusipirkt ,bet visos tos mano gelytes zydi ... ar galiu jas paresodineti ? tada zydincia persodinau ,nieko nenutiko prigijo visi pumpurai issiskleide .... bet jei vel persodinsiu
bijau jau tokiu ziedus nulauzt 

veliau isduok paslapti, kur to substrato radai, nes as niekur nerandu

QUOTE(janudi @ 2012 04 11, 11:04)
vaziuosiu ieskot link siaures miestelio ten dvi dideles parduotuves yra sodo prekiu

QUOTE(NikeZ @ 2012 04 11, 11:17)
vaziuosiu ieskot link siaures miestelio ten dvi dideles parduotuves yra sodo prekiu
ten vazonus perku
jei rasiu parasysiu 

šiaurės miestelyje yra "senukai", "schetelig" ir "žaliasis centras". nei viename iš jų nėra "ekstra" substrato. juk rašiau, kad parduoda didesnėse maksimose ir ermitaže..
QUOTE(janudi @ 2012 04 11, 11:04)
Kaip matau jūs gyvenat Kaune, tai šiandien buvau hyper maximoj savanorių prospekte ir tikrai yra ekstra substrato kibirėliuose po 3 litrus. Tikiuos apie juos ir kalbat

QUOTE(Inga*** @ 2012 04 11, 14:26)
Kaip matau jūs gyvenat Kaune, tai šiandien buvau hyper maximoj savanorių prospekte ir tikrai yra ekstra substrato kibirėliuose po 3 litrus. Tikiuos apie juos ir kalbat 

Vau, aciuks, ryt is karto leksiu pirkti

Mano orchidėja sukrauna žiedus, bet jie nukrenta naprasiskleidę,

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 04 11, 16:34)
nezinau tiksliu priezasciu, bet is savo patirties galiu pasakyti, kad gali buti, jog truksta dregmes. Maniskems kai taip buvo, pajungiau drekintuva, pradejau drekinti patalpa ir viskas, daugiau pumpuru nemete, isskleide ir dar nauju pridejo.
Gal ir sutapimas, bet mano atveju manau, kad buvo didelis dregmes trukumas

taip pat pumpurų kritimo galimos priežastys nurodytos pirmame puslapyje, DUK!