Prieš 2 savaites kliviją iš miegojimo vietos pastačiau ant vakarinės palangės ir palaisčiau. Šiandien žiūriu - tarp lapų baltas žiedynėlis lenda. Priminkit, prašau, man tinginei ir užmirštuolei, kaip ten su tuo šiltu vandeniu ir trąšomis ? kada kas?
Primenu-dabar tik siltas vanduo.Veliau,kai ziedynstiebis bent per sprindi paaugs-ir su trasomis.Sekmes laukiant ziedeliu.Nuotraukos lauksime mes..ir be jokiu
Primenu-dabar tik siltas vanduo.Veliau,kai ziedynstiebis bent per sprindi paaugs-ir su trasomis.Sekmes laukiant ziedeliu.Nuotraukos lauksime mes..ir be jokiu
Nieko nesuprantu, o kodel manoji pries du menesius perzydejo, o dabar vaikais apsipyle- keturias ataugas uzsiaugino. Ta pacia didziausia ketinu raut lauk, bijau, kad mamytes nenukamuotu.
Nesibaimink,nenukamuos.Jei paauginsi,turesi kelias naujkas klivijas.Manosios taip pat turi atzalu,bet del to jokios tragedijos nematau.Mama uzaugins vaikucius..Veliau atskirsiu.
Lukterkit iki vasaros pradzios.Gal ji dar sugalvos koki zieda padovanoti.Buna daznai taip,kad saknis stimuliuoja vaikai ir kartu krauna pumpurus.Jei iki geguzes vidurio neisleis ziedyno-galit didziausia vaika atskirt. Leidziu
Tai va kas cia pas mane daros, motininis augalas augina dar du vaikus - dideli ir maza. Tai gal ir zydi del to kaip isprotejus. Vaikai pastimuliuoja ta pastoviai zydincia motinine klivija.
Matyt mums visada taip,neuztenka vieno pasakymo..reikia dar kito "uztbvirtinimo",kad patiketume, jog tai tiesa.Si karta apie klivijas..Prireike Tinos uztvirtinimo,kad galima "issaugoti seima" Dabar bent bus ramiau..Atskirti visada suspesit.
Matyt mums visada taip,neuztenka vieno pasakymo..reikia dar kito "uztbvirtinimo",kad patiketume, jog tai tiesa.Si karta apie klivijas..Prireike Tinos uztvirtinimo,kad galima "issaugoti seima" Dabar bent bus ramiau..Atskirti visada suspesit.
O mano kliviju vazone visas miškas (tiesa vazonas labai didelis) Bet ji jau pora metų kaip nežydi Tikriausiai todėl, kad indas per didelis ,o gal jai šviesos trūksta, bet lapai gražūs nepageltę, tai ir spėlioju kas jai nepatinka Tikriausiai pavasarį reikės atskirti didelį vaiką, nes motininė atrodo vos ne kaip palmė ir pasodinti į mažesnį vazoną. O gal ji jau paseno ir todėl nežydi?