QUOTE(laurindre @ 2007 05 22, 15:32)
Rena, vazdelis tikrai nekoks
koks ten ne koks, o klaikus
QUOTE(Braške @ 2007 05 22, 16:07)
Iš nuotraukos matosi,kad žemė vazonėlyje sausa,bet iš sudžiūvusių lapų matosi,kad gėlytė kažkada buvo smarkiai perlieta-supuvo viduriukas,nes lapai džiūsta iš pačios šerdies-ko tikrai neturėtų būti.Klivijoms būdinga kai gelsta šoniniai lapai ar jų galai-o šiuo atveju -iš vidaus.Manau ,kad jos šerdis supuvusi.Tokia gėlė ,nors ir atsigaus-augs tik du šoniniai lapai,tačiau naujų lapelių iš šerdies ji neišleis.Išmesti nereikia-bandyti auginti visada galima,tačiau vilties,kad atsigaus manau tikrai mažai,nes ji ir šiaip labai maža.Vaikus atskirti nuo motininio augalo reikia kada jie turi ne mažiau 4-5 lapelių (kuo daugiau-tuo geriau) tada ir prigyja gerai. Mano nuomone siūlyčiau įsigyti kitą,o šią palikti pabandymui-gal kartais ir atsigaus. Sėkmės.
(Rena - Nematau iš kurio tu miesto,nes pasiūlyčiau užsukti pas mane ir įsigyti normalią-didelę kliviją

)
tai ji dabar tik sausa, nes jau net nzn ka daryti
siaip augo mano ta senoji ir kai ji beveik liko vos gyva as tada persodinau augliukus, nes jie irgi pradejo visi dziuti, galvojau atsigaus, bet jie irgi kaip motina dziuva, bet zemeje saknuse radau dar viena augliuka paemiau ji atskyriau ir isodinau , tai jis kolkas stovi vietoj

net nzn kas is jo ten augs, bet kaip sakoma ismest visada suspesiu

lb gaila man siu gelyciu, nes ilgai norejau klivijos, o nzn, kaip auginti, tai matyt ir perlaisciau

ot zioplas daiktas esu
kaip noreciau

tik as gyvenu Tauragej

siaip mes i kauna kartais nuvaziuojam
sekmadieni is VLN gryzau, tai buvau nuvarius i ermitaza, tai i klivijas tik pavarvinau seile ir vsio

nu kainos kandziojasi
pirkau orchideja, tai vyras ir taip sake, gana namie tu geliu
Kad pinigai nėra svarbiausias dalykas gyvenime, supranti tik tada, kai jų turi.