Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Vilienė @ 2012 04 27, 12:38)
su raidytėm spinta - tai superinė idėja  thumbup.gif  ačiū

Ner uz ka. Man irgi patiko, o langines.. vieta tokia prie lango...ypac jei vaizdas pro langa yra...ex svajone.
Atsakyti
QUOTE(Emutes_mama @ 2012 04 20, 11:41)
Galime pasirodyti ir savo kambary, kuriam tik uzuolaidu truksta smile.gif Kadangi kambaryje gyvens mergaite ir berniukas todel pasirinkau zalsva spalva (nors man ji ne prie sirdies , bet isejo visai neblogai). Uzsakinejau  baldus is vienos internetines parduotuves (Jei ka sudomintu i az parasyciau, nezinau ar cia reklamuoti galima  blush2.gif ) tikrai nebrangiai gavosi irengti kambari nuo a iki z kas matosi kainavo nepilnai 4000 lt (tik uzuolaidu truksta, bet nenusprendziu kokiu noriu smile.gif )
P.S. kur matosi ant palanges remeliai, ten ireminau dukrytes piesinelius ir kabinsime ant tuscios (is kaires) sienos.

Labai jaukus gražus kambariukas, viskas suderinta na toks mano skonio, kazko panasaus noreciau ir savo vaikams tik mūsų kambarys nestandartinis nuosavam name, antram aukste su stoglangiais na nepadesi bet kur spinta ir t.t. bet jūsų labai puikus tik pagirti galiu, saunuolė mamyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif
P.S tik uzuolaidu nedėciau, zinau jos suteikia jaukumo, bet vaiku kambaryje tuo labiau nereikia, cia tik mano nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2012 04 25, 16:39)
Jus gal Pasilaiciuose gyvenat? biggrin.gif

Mes Fabijoniskese gyvenam, bet manau butai panasus :-D
Atsakyti
QUOTE(Emutes_mama @ 2012 04 27, 12:00)
Mes Fabijoniskese gyvenam, bet manau butai panasus :-D

As svarsciau Fabijoniskes ar Pasilaiciai biggrin.gif Atkreipiau demesi i vaizda uz lango smile.gif Tokie darzeliai yra tik Pasilaiciuose ir Fabijoniskese smile.gif
Atsakyti
Atiduosim ir mes savo merginu kambari Jusu teismui biggrin.gif

user posted image
user posted image

cia lubu ideja
user posted image

Foto kitos sienos prie kurios stovi lovos neturiu tai idedu kompiuterini varianta.

P.S i geltonas uzuolaidas nekreipkit demesio ju ten nebera. 4u.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2012 04 26, 22:32)

ROKILE,mes bandem tokia daryt,tai baldininkas sake,kad cia viskas imanoma-tik aptempt gobelenu nugarele,ir ciuzini tokiu pat gobelenu-ir viskas! O jau pagalveles is to pacio gobeleno galima pasiut  mirksiukas.gif

4u.gif
QUOTE(-Aš- @ 2012 04 27, 11:27)
Juliciuk, o kokioje firmoje baldus užsisakinėjot?

va va, man irgi sis klausimas rupi 4u.gif blush2.gif Nes, kaip zinia, teoriskai galima, o praktiskai g.gif Kur daryt tas pagalveles pvz, kad nebutu labai brangios blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2012 04 27, 18:47)
Atiduosim ir mes savo merginu kambari Jusu teismui  biggrin.gif

user posted image
user posted image

cia lubu ideja
user posted image

Foto kitos sienos prie kurios stovi lovos neturiu tai idedu kompiuterini varianta.

P.S i geltonas uzuolaidas nekreipkit demesio ju ten nebera.  4u.gif  blush2.gif
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2012 04 27, 07:59)
Labai jaukus gražus kambariukas, viskas suderinta na toks mano skonio, kazko panasaus noreciau ir savo vaikams tik mūsų kambarys nestandartinis nuosavam name, antram aukste su stoglangiais na nepadesi bet kur spinta ir t.t. bet jūsų labai puikus tik pagirti galiu, saunuolė mamyte  4u.gif  4u.gif  4u.gif
P.S tik uzuolaidu nedėciau, zinau jos suteikia jaukumo, bet vaiku kambaryje tuo labiau nereikia, cia tik mano nuomonė  mirksiukas.gif

Aciu Aciu 4u.gif na o del uzuolaidu dar vis svarstau ...... nuziurejau tokius roletus... tai gal tik roletus desim... ir galvoju iki puses balkona aptraukti balta plevele, kad nesimatytu kas dedasi balkone.... g.gif manau graziau atrodytu.....
Atsakyti
Gi atveze pagaliau mum baldus. Zadejau nuotraukas,bet kol kas ne iki galo surengti baldai(stalo nera) todel imetu tik spinteles nuotrauka tongue.gif user posted image
Patenkinti mes labai thumbup.gif Viska padare,kaip zadejo-ir spalva "tocke" kaip ir projekte.

Dabar ieskosiu pilku pledu ant lovu biggrin.gif
Papildyta:
Atleiskit,nemaciau,kad klauset blush2.gif 4u.gif
Cia musu kryksto tetis turi pazistamus,kurie uzsiima baldu gamyba- thumbup.gif
Jei kam patiks,galesiu mest i AZ 4u.gif
Papildyta:
Apie nugareles-galima ir su gobelenu,bet mes ne darem biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2012 04 29, 17:18)
Gi atveze pagaliau mum baldus. Zadejau nuotraukas,bet kol kas ne iki galo surengti baldai(stalo nera) todel imetu tik spinteles nuotrauka  tongue.gif  user posted image 
Patenkinti mes labai  thumbup.gif Viska padare,kaip zadejo-ir spalva "tocke" kaip ir projekte.

Dabar ieskosiu pilku pledu ant lovu  biggrin.gif
Papildyta:
Atleiskit,nemaciau,kad klauset  blush2.gif  4u.gif
Jei kam patiks,galesiu mest i AZ  4u.gif
Papildyta:
Apie nugareles-galima ir su gobelenu,bet mes ne darem  biggrin.gif  4u.gif

kaip grazu wub.gif O ten ta balta dalis, tai kaip rankenele tokia didele, is plokstes, taip? Labai lauksim likusiu nuotrauku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2012 04 29, 15:18)
Gi atveze pagaliau mum baldus. Zadejau nuotraukas,bet kol kas ne iki galo surengti baldai(stalo nera) todel imetu tik spinteles nuotrauka  tongue.gif  user posted image 
Patenkinti mes labai  thumbup.gif Viska padare,kaip zadejo-ir spalva "tocke" kaip ir projekte.

Dabar ieskosiu pilku pledu ant lovu  biggrin.gif
Papildyta:
Atleiskit,nemaciau,kad klauset  blush2.gif  4u.gif
Jei kam patiks,galesiu mest i AZ  4u.gif
Papildyta:
Apie nugareles-galima ir su gobelenu,bet mes ne darem  biggrin.gif  4u.gif

nerealu thumbup.gif
kai visus nufotografuosit baldus prasykit ir kaina kiek kainavo smile.gif ir is kokios plokstes visi baldai ir is kokios renkeneles? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emutes_mama @ 2012 04 20, 11:41)
user posted image

Labai gražu ir jauku thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lyra*: 29 balandžio 2012 - 17:45