Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

sveikos mamukai:)
gal kas turi minciu kaip galima butu padaryti graziai 2metu berniuko kambari smile.gif
baldu gal visai noreciau baltu ,bet ir tai neapsisprendziu
lovyte masiniukas jau nupirktas melynai geltonas 4u.gif
laukiu patarimu
kambarys nera mazas
24kvadratai
Atsakyti
Aš tai mažąjam labai fainų pakabų tik berniukiškų prigriebiau čia:

My Webpage
Ir kainos tikrai nesikandžioja ir būna vienos tematikos daug skirtingos paskirties daiktų, tad galima ir paderinti.
Atsakyti
QUOTE(ojojoi @ 2012 05 10, 19:01)
Aš tai mažąjam labai fainų pakabų tik berniukiškų prigriebiau čia:

My Webpage
Ir kainos tikrai nesikandžioja ir būna vienos tematikos daug skirtingos paskirties daiktų, tad galima ir paderinti.

man kazkaip kambary nesiziuri kaip prikabini tu pakabu:) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukauzd @ 2012 05 10, 22:04)
man kazkaip kambary nesiziuri kaip prikabini tu pakabu:) g.gif

Pas mus tai būtinybė, o tai tėtis rytais veda vaiką į darželį, jei nebus padėti drabužiai tai atėjus pasiimti vaiko gali tokių įdomių apsirengimo variantų pamatyti.... mirksiukas.gif
Pas mus lova su laiptukais kurios "koridoriuje", turime patogią ir nekrentančią į akis vietą toms pakaboms.
Atsakyti
QUOTE(ojojoi @ 2012 05 11, 08:26)
Pas mus tai būtinybė, o tai tėtis rytais veda vaiką į darželį, jei nebus padėti drabužiai tai atėjus pasiimti vaiko gali tokių įdomių apsirengimo variantų pamatyti.... mirksiukas.gif
Pas mus lova su laiptukais  kurios "koridoriuje", turime patogią ir nekrentančią į akis vietą toms pakaboms.

bet uztat originaliai tetis aprengtu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukauzd @ 2012 05 11, 11:31)
bet uztat originaliai tetis aprengtu thumbup.gif

Tikrai taip biggrin.gif
O šį puslapį turbūt jau visos matę, bet jeigu ne, pasižiūrėkite...
vaiko kambarys
Atsakyti
As viena siena papuosiau stai taip:

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2012 05 11, 15:28)

Labai grazu man tos raides wub.gif galvoju reiktu ant sienos dukrytei skaiciuku spalvotu ir raideliu prisegt. Gal kartais pati raideles darete? ax.gif 4u.gif Mes irgi ruosiames atiduot kambari dukrytei, tai mastau daryt dekoratyviniu tinku reljefines sienas, su kokiom kriauklytem, akmenukais ispaustais gal.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2012 05 11, 14:28)

user posted image

user posted image

grazu:)lb laukiam nuomoniu kokius baldus derinti prie masinytes-lovytes doh.gif
Atsakyti
Klass! thumbup.gif DEME,o is kokios medziagos cia raides? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikio zmona @ 2012 05 11, 15:57)
Labai grazu man tos raides wub.gif  galvoju reiktu ant sienos dukrytei skaiciuku spalvotu ir raideliu prisegt. Gal kartais pati raideles darete? ax.gif  4u.gif  Mes irgi ruosiames atiduot kambari dukrytei, tai mastau daryt dekoratyviniu tinku reljefines sienas, su kokiom kriauklytem, akmenukais ispaustais gal.. g.gif

Taip, raides mano ranku darbo.
Papildyta:
QUOTE(juliciukas666 @ 2012 05 11, 15:59)
Klass!  thumbup.gif DEME,o is kokios medziagos cia raides?  bigsmile.gif

Raides pagrindas padarytas is kartono (suklijuoti du sluoksniai kartono). Tada tas kartonas aplijuotas vata, kad raides butu putlesnes ir tada aptrauktos medziaga (tam pasitarnavo seni vyro marskiniai). Paprasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2012 05 11, 15:01)
Taip, raides mano ranku darbo.

superines;)cia medziagynes o viduj ka dekote
Atsakyti