Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Zivilka @ 2012 06 13, 17:57)

o cia su pertvarele ideja nieko tokia
user posted image

šia pertvara jau šiemet realizuosiu vaikam wub.gif thumbup.gif tik aš planuoju visoki ją platesne t.y isilginsim ją
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 06 18, 20:06)
Sigita, tavo uzduoti dar labiau apsunkina tai, kad mazajam kambary yra dar ir balkonas  doh.gif  Jis man labai riboja norus smile.gif Del jo man atrodo pasiliksiu prie minties vaikus ikurdinti mazesniame kambaryje.
Apie kuri planeli kalbi, kad traukti link lango? Apie ta su balkonu?
Tavo kambaryje jei patraukus duris link lango siek tiek, kokia geraaaaa spinta iseitu  biggrin.gif  lotuliukas.gif  Ir drabuziams vietos sociai ir vidury galima palikti vieta telikui ir atviroms lentynoms (galima ja padaryti su durim uzdaroma, galima atvira) zodziu laisve fantazijai  ir visas vaiku turtas i viena spinta tilptu biggrin.gif

Manes mintis laovos viena priesais kita nezavi, nes tarp ju lieka tik 1,20 m. tarpas praejimui, o zaidimui vietos nebelieka visai kazkaip sunkiai kambarys atrodo  unsure.gif
Papildyta:

kalbejau apie savo plana. duru netrauksiu, nes tam reikia leidimo, o ir remontas jau padarytas. jei lovu gylis 80cm tarp ju lieka 140cm,be to, dar lieka laisva erdve prie lango statydama spinta vietoj lovos - laimi apie 20cm. pradzioje irgi svarsciau apie platesnes lovas, bet dabar matau, kad vaikams pakanka ir 80cm (mano bernai 11 ir 7metai) lovas planavau bent jau 5-7metams. gaminau pagal uzsakyma vienos kaina 650lt su spyruokliniais ciuziniais ir didele patalynes deze po lova.
Atsakyti
Tai as taip ir supratau, kad duru netrauksit, tik siaip i tokius plaus paziurejus man is karto akyse super-spintos rodosi biggrin.gif O tokie traukimai, jei kitos patalpos suremontuotos baisiai brangiai iseina wink.gif

Mano vaikinas iki siol turejo 80 cm ciuzinuka, tai dabar didziajam tikrai imsiu 90, vis tiek siek tiek komfotiskiau, o ir ta lova kai i kampa ikista bus, tai tas plotis netrukdo. Tik mazajam sove i galva, kad gal galeciau pataupyt, juk jam dar augt ir augt g.gif Bet dar reikia gerai pasidelioti, gal tas 10 cn nieko nepakeis.

Gitulia,lovos netrumpinkit,nes uz nestandartini ciuzini daugiau pinigeliu suplosit.

Siaip 190 ir 200 m. yra ciuziniu standaratas, bent daugumoje firmu. Va pas mane miegamasis buvo pirktas ir vaikui lova pries 5-6 m. daryta, tai kazkodel 195 cm ilgis, tada buvo standartas, o va dabar jau sunku rasti doh.gif

Nikoleta, as va pagalvojau, jei tevai 160 ir 170, kokia tikimybe, kad bernams gali 190 lovos pritrukti lotuliukas.gif Gal rizikuoti? biggrin.gif Bet jei gerai pagalvoju, tai mazasisi sugebejo 58 cm gimti ir bent jau iki metu kai augo tai i augimo lenteles netilpo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 06 18, 16:02)
Bet jei lova aukstesne uz pati vaika, tai kazin ar labai saugu tokiam mazam zmogui?  g.gif

Na cia jums sprest, jus savo vaikus pazistat. Maniskiai nekritineja is lovu, ramiai miega.. Taigi ten yra padaryti sonai kad neiskristu, nebent sumasto lipt per borta jusiskiai..? Mano kazkaip atsargus vaikai, tai net nekyla mintis kad iskris smile.gif Maniskei tuoj bus 4 metai, tai kaip tik nupirkau lova pusaukste, laukiam kol parves. Tikrai nemanau kad bus kokiu problemu, o ir labai patogus ju aukstis ir prieit prie vaiko lengva tokiam auksti, ne dviaukste lova, viskas matosi, viska pasiekt gali. Pas draugus mergaite nuo 3 metu miega tokioj. Tai maniskei atrakccija kai nuvaziuoja, palaipiot pirmyn atgal lotuliukas.gif O ir nupirkom ne del vietos taupymo,o kad vaikui idomiau paaukstinta nei standartine, tai keleta metu gales pasidziaugs kol nusibos lotuliukas.gif Nes dabartine lovyte 140 cm atiduosim broliui, nes jis i savo greit nebetilps smile.gif
Kai vaikai paaugs as siaip irgi planuoju lovas 80 ant 190 daryt, ner aukstaugiu pas mus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 19 birželio 2012 - 07:29
O cia siaip foto is interneto platybiu, ka turiu issisaugojus.. smile.gif Esme ne spalvos ir grozis, bet isdestymas, ideju gal kam prireiks i kambary talpinant du vaikus smile.gif As pati bent mazajam tai noreciau tokio komplekto, kad miegotu virsuj ar pusaukstej lovoj, o apacioj butu ale sofa, kai ateina draugai kur atsisest kad butu ir neliptu i miegama lova.. nes kambarys nera didelis vaiko, tai kompaktiskai butu.. tik kazi ar neuzgriozdins labai kambario, zodziu ateity tas klausimas bus sprendziamas biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 19 birželio 2012 - 07:47
QUOTE(mamulka10 @ 2012 06 18, 22:00)
šia pertvara jau šiemet realizuosiu vaikam  wub.gif  thumbup.gif tik aš planuoju visoki ją platesne t.y isilginsim ją

stai ka turejau omeny pertvara darysim tokia panasia i sia raudonai daugmaz +- nupiesiau kaip bus , platesne negu toj foto ( is piesinuko kur foto grazi pertvaros su raudonom tapetom dryzuotom ) mes tik darysime platesne nes kambarys platus

user posted image

pati pertvara atrodys kaip cia tik su langeliais - lentynom , nes kambarys labai panasus pagal dydi kaip cia platumu savo
user posted image

Atsakyti
Man patiktų 3 nuo galo:) Kur kampu lovos, bet aukštesnė yra tik kaip pusaukštė.

Pas mus kol mažesnis broliukas miegojo mažoje lovytėje, vyresnis miegojo pusaukštėje. Šita man patiko, vaiką pasiekti įmanoma, patalynę keisti nesunku, po lovyte buvo žaidimų namukas (ačiū močiutei užuolaidas pasiuvo), žaisliukai ten buvo. Paskui tos pačios firmos pirkom dar vieną lovą ir padarėm dviaukštę. Beje lovos abiems 0,90x2,0m.

Buvo taip:user posted image

mamulka10, įdomiai Jūs čia su tom pertvarom sugalvojot, prašom pasirodyti kai bus galutinis variantas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mayja: 19 birželio 2012 - 08:15
Musu panasi pusaukste bus, su uzuolaidelem, visas lovos aukstis 115 jei neklystu, tai tikrai neaukstai (cia su bortais jau). O gaminant tokia lova labai naudingai galima isnaudoti plota po ja, praktiskai vieno vaikai rubai visi telpa thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 19 birželio 2012 - 09:01
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 06 19, 10:51)
Musu panasi pusaukste bus, su uzuolaidelem, visas lovos aukstis 115 jei neklystu, tai tikrai neaukstai (cia su bortais jau)

Aukštis panašus ir pas mus buvo. Užuolaidėles galima buvo užsisakyti, bet man pigiau buvo medžiagą nusipirkti ir patiems siūtis smile.gif Gavosi ne ką prasčiau, ten langelis atsidarantis yra ir "durys" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mayja @ 2012 06 19, 09:54)
Aukštis panašus ir pas mus buvo. Užuolaidėles galima buvo užsisakyti, bet man pigiau buvo medžiagą nusipirkti ir patiems siūtis smile.gif Gavosi ne ką prasčiau, ten langelis atsidarantis yra ir "durys" smile.gif

Visada apsimoka pirktis medziaga ir siutis patiems smile.gif Turguj maciau begale graziu medziagyciu su filmuku herojais, plaunuoju savo vaikuciams pasiuti patalyne smile.gif
Atsakyti
Mane traukia prie klasikos.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2012 06 19, 16:07)
Mane traukia prie klasikos.

Kaip gražu,įdomu smile.gif
Atsakyti