QUOTE(guruguru @ 2012 03 25, 17:59)
Mes ruošiamės vako/paaugliuko kambario remontui. Planuojam leisti vaikui pačiam kažką nusipiešti ant vienos sienos. Šiaip kambarį tapetuosim, o vat tą, kurią paskyrėm jam piešimui, ar ją irgi tapetuoti, ar ją dažyti šviesiai? Gal kas yra tokių dalykų darę? Ką vaikai piešė? Gal nuotraukyčių turit?
Aš ir dukra jos kambaryje piešėm vienam kampe piešinį. Derinant prie senų baldų reikėjo vandens temos. Dukra susidėliojo undinėlės gimtadienį. Kadangi abi mėgėjos tai rezultatas irgi toli iki profesionalaus. Bet piešti patiko ir man, ir dukrai. Gal po kiek metų nusibos, bet kol kas nesiskundžia
Čia rezultatas:
Piešta ant dažytos sienos. Labai padidina kambario margumą toks piešinys. Ypač kai susitatė baldai, kruvos visokių mielų niekučių, žaislai tame pripieštame kampe susidėjo. Man per marga. Bet dukra dar papildomai pareikalavo ant kitos tuščios sienos piešinius sukabinti įrėmintus (kai sukabinau rėmintus sūnaus kambaryje). Čia tik nedidelė dalis piešinių, virš lovos galvugalio, dar visa šoninė siena nukabinta. Na, gal vaikui kitaip tas margumas atrodo
O sūnaus kambaryje jau pati įsiūliau sienas padekoruoti jo piešinukais. Kadangi mėgėjas papaišyti pieštuku, surinkau juodai-baltą variantą. Neįneša margumo, dera prie orgtechnikos. Ir nors pradžioje pabumbėjo, kad nesąmones darau, bet dabar matau, kad patinka.
Man tiek piešti su vaiku, tiek atrinkti darbus ir dekoruoti kambarį vaiko darbais labai patiko. Ir rezultatas džiugina tiek mane, tiek vaikus, tiek ir jų svečiams patinka.