Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Dzenke @ 2012 03 22, 12:42)
labai grazu, zaisminga - kaip ir pati vaikyste  thumbup.gif
as nuejau lengvesniu keliu, kadangi piesti man nelabai sekasi  ax.gif pasinaudojau trafaretais:

cia mazes kambarys:

Pasakiskas kambarys wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenke @ 2012 03 22, 12:42)

as nuejau lengvesniu keliu, kadangi piesti man nelabai sekasi  ax.gif pasinaudojau trafaretais:

Labai suzavejo jusu darbeliai wub.gif Lieka tik sulaukt kaip bus isgrazintas pagranduko kambarys smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Tai kad labai paprasta su tais trafaretais : tikrai kiekviena galetu paimprovizuot 4u.gif pasirinkimas Sablonu cia

Pagrandukui galvoju kaip jaukiai ir patogiai miegamam kamputi irengt, jei liksim sitam name, kai ugteles teks kazkaip vaikus "grupuot” nes atskiru kambariu tiek nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenke @ 2012 03 22, 13:42)
vidurineles (koala ant sienos):
user posted image

Užmačiau atrodo lentą kamštinę, tai su klausimu iš karto 4u.gif
Ar čia pirkta iš senujkų ar JYSK paprasčiausia lenta ir dažyti rėmeliai? Ar patys darėt kažką? Jei pirkot, tai ar apačioje klijavot kokią standesnę medžiaga. Man sūnui tokios reikia. Dydis standartiniu tinkamas, bet man jos tokios plonos ir nestabilios atrodo iš to vieno kamščio sluoksnio. Kažin jos neišsibanguoja? O ir smeigtukais smeigiant ar iki sienos nepraduriama g.gif
Atsakyti
Kamstine lenta paprasta, pirkta Jysk'e, nudazytas remelis. Jau 2 metai - neissibangavo, kadangi nenukabinejam ar siena neissibraze nemaciau g.gif
Atsakyti
Mes ruošiamės vako/paaugliuko kambario remontui. Planuojam leisti vaikui pačiam kažką nusipiešti ant vienos sienos. Šiaip kambarį tapetuosim, o vat tą, kurią paskyrėm jam piešimui, ar ją irgi tapetuoti, ar ją dažyti šviesiai? Gal kas yra tokių dalykų darę? Ką vaikai piešė? Gal nuotraukyčių turit?
Atsakyti
As siulyciau jei jau tapetuojat - tapetuokit visa kambari, o vaiko piesinius piestus ant popieriaus ireminkit mirksiukas.gif galesit juos keisti panoreje. O primarmaluzintos sienos paciam vaikui pabos, o ir kambario vientisuma prarasit. Jei visgi nuspresit leisti piesti vaikui ant sienos - tada geriau kambari dazykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(guruguru @ 2012 03 25, 17:59)
Mes ruošiamės vako/paaugliuko kambario remontui. Planuojam leisti vaikui pačiam kažką nusipiešti ant vienos sienos. Šiaip kambarį tapetuosim, o vat tą, kurią paskyrėm jam piešimui, ar ją irgi tapetuoti, ar ją dažyti šviesiai? Gal kas yra tokių dalykų darę? Ką vaikai piešė? Gal nuotraukyčių turit?

Aš ir dukra jos kambaryje piešėm vienam kampe piešinį. Derinant prie senų baldų reikėjo vandens temos. Dukra susidėliojo undinėlės gimtadienį. Kadangi abi mėgėjos tai rezultatas irgi toli iki profesionalaus. Bet piešti patiko ir man, ir dukrai. Gal po kiek metų nusibos, bet kol kas nesiskundžia smile.gif
Čia rezultatas:
user posted image

Piešta ant dažytos sienos. Labai padidina kambario margumą toks piešinys. Ypač kai susitatė baldai, kruvos visokių mielų niekučių, žaislai tame pripieštame kampe susidėjo. Man per marga. Bet dukra dar papildomai pareikalavo ant kitos tuščios sienos piešinius sukabinti įrėmintus (kai sukabinau rėmintus sūnaus kambaryje). Čia tik nedidelė dalis piešinių, virš lovos galvugalio, dar visa šoninė siena nukabinta. Na, gal vaikui kitaip tas margumas atrodo doh.gif
user posted image

O sūnaus kambaryje jau pati įsiūliau sienas padekoruoti jo piešinukais. Kadangi mėgėjas papaišyti pieštuku, surinkau juodai-baltą variantą. Neįneša margumo, dera prie orgtechnikos. Ir nors pradžioje pabumbėjo, kad nesąmones darau, bet dabar matau, kad patinka.
user posted image

Man tiek piešti su vaiku, tiek atrinkti darbus ir dekoruoti kambarį vaiko darbais labai patiko. Ir rezultatas džiugina tiek mane, tiek vaikus, tiek ir jų svečiams patinka.
Atsakyti
Labai gražu. Ypatingai tie sūnaus piešti piešiniai. Aš jau susitaikiau su ta mintim, kad gali būti per marga. Bet vistik, jei tik jis pats dar to norės, ta prasme, nepersigalvos - tai mes jau tam pasiryžę. Tegul piešia. O piešiniais ir šiaip jau nukabinta visa koridoriaus kamštinė siena. Bet dabar kažkaip pasiūlėm piešti ant sienos, matėm, kad jam ta mintis patiko. Jei ką - užklijuosim tapetu po to.
Atsakyti
QUOTE(Dzenke @ 2012 03 22, 10:42)
Dickes:
user posted image

Jei ne paslaptis, šita lentyna iš kur? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2012 03 26, 13:11)
Jei ne paslaptis, šita lentyna iš kur?  g.gif  biggrin.gif

Jysk'o mirksiukas.gif Su mumis is buto i nama ji jau kartu apie 9 metus biggrin.gif Pirkom kaip laikina sprendima, bet kad nesubyra niekaip smile.gif Man kaip suvalkiecio zmonai gaila ismesti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenke @ 2012 03 27, 09:35)
Jysk'o  mirksiukas.gif Su mumis is buto i nama ji jau kartu apie 9 metus  biggrin.gif Pirkom kaip laikina sprendima, bet kad nesubyra niekaip smile.gif Man kaip suvalkiecio zmonai gaila ismesti  doh.gif

Gan tvirtai atrodo thumbup.gif
Atsakyti