Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(kaki @ 2012 06 29, 11:11)

Sveiki. Ar imanoma patiems tokia piesimo kreidelemis siena pasidaryti ar cia kazkaip su spec. technika daroma? Net neisivaizduoju, kas uzsiima tuom. Kadangi ne tik sienas nupaiso, bet ir langai ir grindys taip pat vietoj popieriaus tinka, tai pradedu galvoti apie tokia siena. Na gal iki lubu neverta, vistiek nepasieksim nei mes  biggrin.gif , nei vaikai ten papiesti, bet gal kazkas panasaus kaip cia visai nieko butu  g.gif
user posted image

DAbar vartinejau ir uztikau tokias sienas, gal uzklauskite tos firmos, gal jie yra dare ir patars kazka (butu idomu poto suzinot, ka suzinojot ax.gif )

piesimas ant sienu
Atsakyti
[quote=kaki,2012 06 29, 12:11]
[quote=Blue_rose,2012 06 29, 10:20]

Sveiki. Ar imanoma patiems tokia piesimo kreidelemis siena pasidaryti ar cia kazkaip su spec. technika daroma? Net neisivaizduoju, kas uzsiima tuom. Kadangi ne tik sienas nupaiso, bet ir langai ir grindys taip pat vietoj popieriaus tinka, tai pradedu galvoti apie tokia siena. Na gal iki lubu neverta, vistiek nepasieksim nei mes biggrin.gif , nei vaikai ten papiesti, bet gal kazkas panasaus kaip cia visai nieko butu g.gif

[/quote]

kiek zinau tai cia spec dazai.

siaipmanau reiktu kazkokia det plokste (kad ir fanieros), kad nebutu tiesiogiai ant gipso kartono ar gipsinio tinko ir tais dazai kelis kartus dazyt. Reik dazu parduotuvese paieskoti.
Atsakyti
Manyciau, kad galima patiems pasidaryti. Senukuose turetume rasti mokyklines lentos dazu (esu internete maciusi ir tokius dazus, kur paskui gali klijuoti magnetus prie tokios dazytos sienos). Siaip ir mes artimiausiu metu darysime dali tokios sienos, bet as noreciau dazyti ne pacia siena, o tvirtinti prie sienos kokia faniera ar kitoki plona pagrinda ir paskui ta pagrinda isdazyti mokylines lentos dazais.

http://www.senukai.l...21510010_4.html

Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2012 06 29, 09:46)
Sveikos,

Pradesiu remontuoti dukrytei kambari, sprendziu del sienu, geriau dazyti, ar tapetuoti g.gif  ar galbut viena siena taip, kita kitaip, del spalvu dar neapsisprendziau doh.gif

As asmeniskai sakyciau dazomais tapetais. Ner geriau.. Neperseniausiai pasidarem remontus, tai ten kur sienos dazytos, kai paziuriu, tai kosmarelis.. ir nudauzytos ir ko tik dar nepridaryta doh.gif visa laime kad ju pas mus tik svetainej, virtuvej ir koridoriuje. Bet kliuna joms ojoj kiek biggrin.gif
Pas viena vaika pas mane tapetai. Per margi sakyciau doh.gif Pas kita vaika dazyti tapetai, vienspalviai, visiems labai patinka tas kambarys thumbup.gif sienas paklijavom lipdukais, atrodo super man asmeniskai smile.gif ateity lipdukus keisim kitais.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2012 06 29, 13:21)

QUOTE(vanda_zydi @ 2012 06 29, 13:38)

QUOTE(chouette @ 2012 06 29, 13:38)

Aciu labai uz info, kol kas dar tik apmastymu stadijoje. Bet manau, jog rasim koki sprendima, kad dabar butu piesimui, o po to kazkokiai info ar pastabelem pasizymeti vieta.
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 06 29, 13:00)
As asmeniskai sakyciau dazomais tapetais. Ner geriau.. Neperseniausiai pasidarem remontus, tai ten kur sienos dazytos, kai paziuriu, tai kosmarelis.. ir nudauzytos ir ko tik dar nepridaryta  doh.gif  visa laime kad ju pas mus tik svetainej, virtuvej ir koridoriuje. Bet kliuna joms ojoj kiek  biggrin.gif 
Pas viena vaika pas mane tapetai. Per margi sakyciau  doh.gif  Pas kita vaika dazyti tapetai, vienspalviai, visiems labai patinka tas kambarys  thumbup.gif  sienas paklijavom lipdukais, atrodo super man asmeniskai  smile.gif  ateity lipdukus keisim kitais.. smile.gif

Dekui 4u.gif reikes pamastyti del dazomu tapetu g.gif

mes koridoriuje sienas dazeme, tai pupa papiese gerai, tokiam lygyje kur pasieka doh.gif
kai kur issivale, kai kur taip ir liko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2012 06 29, 09:46)
Sveikos,

Pradesiu remontuoti dukrytei kambari, sprendziu del sienu, geriau dazyti, ar tapetuoti g.gif  ar galbut viena siena taip, kita kitaip, del spalvu dar neapsisprendziau doh.gif

Gal turite kokiu ideju, ar kur pasiskaityti butu galima blush2.gif

Cia galite pasiziureti spalvu paletes
http://www.colourlovers.com/
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2012 06 29, 14:37)
Dekui 4u.gif  reikes pamastyti del dazomu tapetu g.gif

mes koridoriuje sienas dazeme, tai pupa papiese gerai, tokiam lygyje kur pasieka doh.gif
kai kur issivale, kai kur taip ir liko doh.gif

Pas mus nepiesia aciu D, bet tos dazytos sienos tai man absurdas, gal ir grazu, bet ar praktiska tai jau klausimas..
Pas mus ir padauzyta, vaikai su savo kedutem ar zaislais nubaladojo.. prie laukinio iejimo visas kampas nudauzytas, nezinau kas ir su kuom.. ar patys ar vaikai ar kaimynai biggrin.gif doh.gif aisku nera tie pazeidimai dideli, bet kai vienspalve siena akis man bado biggrin.gif
O kai tapetai dazyti tai ner vargo, na teisingiau jo maziau biggrin.gif netaip matosi visokie nupeckiojimai ar padauzymai (nebent tapeta iskabinsi g.gif ) Pas mus bute buvo daug dazomu tapetu ir kambariuose ir koridoriuje ir virtuvej viena siena.. tai man asmeniskai jie patiko, ypac vaiku kambariams tai super man, jaukiau nei dazytos sienos blush2.gif
Ir perdazyt aisku bet kada gali, kaip ir paprasta siena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 29 birželio 2012 - 15:13
Ragana, gal galit keleta foto imesti is savo namu, bendram vaizdui kaip vizualiai atrodo dazyti tapetai. Plikas dazytas sienas turiu, o vaiku kambariui niekaip neissirenku nei medziagu, nei spalvu doh.gif
Atsakyti
Aisku galiu ikelt, bandziau nufotkint, is arti kad matytusi doh.gif
Mes tapeta rinkomes smulku, nes tokio norejau ir lipdukai galvoju ant tokiu lengviau kibs nei ant stambesnio rasto biggrin.gif Beje lubos visam antram aukste ir dalis pirmam taip pat yra dazytais tapetais, baltos. Uztai nesimato jokiu itrukimu jei lubos itruksta thumbup.gif
Cia pas dukra lubos, dazytais tapetais, nelabai kas matosi is toli..
user posted image

Cia sunaus lubos, taip pat dazytas tapetas, sienos irgi dazytas tapetas:
user posted image

Remontai.. dazyti tapetai:
user posted image

Po remonto ta pati siena, dazytas tapetas ir lipdukai:
user posted image

Kita siena, tas pats tapetas dazytas ir lipdukai:
user posted image

Dar viena siena, viskas tas pats:
user posted image

Is arti, kaip matote, tapetas smulkus, rastu yra ir kitokiu:
user posted image
user posted image

O cia svetaineje, siena dazyta, ne tapetas ir klijuotas lipdukas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 29 birželio 2012 - 21:10
Ragana kur pirkot ta lipduka svetaineje?
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 06 29, 16:11)
O kai tapetai dazyti tai ner vargo, na teisingiau jo maziau  biggrin.gif  netaip matosi visokie nupeckiojimai ar padauzymai (nebent tapeta iskabinsi  g.gif  ) Pas mus bute buvo daug dazomu tapetu ir kambariuose ir koridoriuje ir virtuvej viena siena.. tai man asmeniskai jie patiko, ypac vaiku kambariams tai super man, jaukiau nei dazytos sienos  blush2.gif
Ir perdazyt aisku bet kada gali, kaip ir paprasta siena smile.gif

O kiek kartų tuos dažomus tapetus galima perdažyti, kiek metų jie realiai ištarnauja? mastau.gif Mąstau apie tokį variantą (tik ne vaikų kambariui, o svetainei - ten gal niekas labai ant tų sienų ir nepriprieš biggrin.gif ). Kaina ko gero nemenka išeina: tapetų + dažų? g.gif
Atsakyti