Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(gitulia @ 2012 07 05, 16:45)
Kai ziurejau SBA balduose, tai man ji nepasirode  labai brangi, nes ten su visa spinta-lentynom parsiduoda, tik kokybe tai tikrai nesuzavejo. Dabar reikes pasidometi, ka siulo musu baldu gamintojai, ar gamina kas tokias,  ar turi mechanizmu ir kokios kainos pas juos  g.gif
Parodziau vaikui, sako "kietai", reiskia kaip ir pritarimas tokiam baldui gautas  lotuliukas.gif Gal bent viena is lovu padarysim tokia, kad kambaryje erdves padaugetu  g.gif
Va cia dar graziai lova ikomponuota :

user posted image

mano venuolikmetis pamates site lova tai sako nu GERASSSS tai manau tikrai turetu visiems patikti 4u.gif
o kokios ju kainos g.gif
Atsakyti
Del kainu kol kas nieko nezinau. Parasiau laiska firmai prekiaujanciai mechanizmais, ziuresiu kiek jie kainuos. O daugiau ten paprasta dezue is pasirinktos plokstes ir ciuzinys, tai ta klausima su baldininkais reikes derint. Esminis klausimas cia butu mechanizmai g.gif
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2012 07 04, 10:22)
Kaip tik ana puse lango darinejasi, tai spinta prie lango man nepatogiai atrodo, ir lango kazkiek uzsistos  g.gif  Radiatorius po rasomuoju stalu, tai galvos nekaitins, o ziema idomu, netikiu kad butu salta  g.gif

statyk spinta priesais langa. durys iki galo neatsidarys bet praejimui uzteks. pas mane siuo metu panasi situacija taip gyvenu jau 10metu, pripratau ir normaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2012 07 05, 20:53)
Dėkui, turiu aš tą juostą. Reiks pamėginti. Nu ne veidrodis pas mane, tiesiog storesnio popieriaus plakatas.

bet jei paskui sugalvosite nuimti ta plakata ,tai jau ta juosta kartu su dazais nusiims doh.gif mes jau vaiko kambary buvome taip sugadine siena verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2012 07 06, 09:55)
bet jei paskui sugalvosite nuimti ta plakata ,tai jau ta juosta kartu su dazais nusiims  doh.gif mes jau vaiko kambary buvome taip sugadine siena  verysad.gif

įsivaizduoju, kad taip gali nutikti, tai dar nepriklijavau, bet kito varianto irgi nesugalvoju. Ten toks fainas iš AL gautas knygų medis, kur reikia piešti lapukus ir ant jų rašyti perskaitytas knygas. Tai toks kaip ir ilgam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškuolė: 06 liepos 2012 - 10:20
as kai ziurinejau lovas spintoje, tai lygtai isiminiau ,kad apie 600 kainuoja pats mechanizmas vien tik, tai visa lova jau apie 1000 gaunasi. man dvieju reikejo ,tai taip ir skaiciavau, kad vien lovos 2000, o kur dar kiti baldai
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2012 07 06, 10:20)
įsivaizduoju, kad taip gali nutikti, tai dar nepriklijavau, bet kito varianto irgi nesugalvoju. Ten toks fainas iš AL gautas knygų medis, kur reikia piešti lapukus ir ant jų rašyti perskaitytas knygas. Tai toks kaip ir ilgam.

o jeigu paklijuoti ant storesnio kartono ir pakabinti ? ar įsirėminti kažkaip...
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2012 07 06, 16:19)
as kai ziurinejau lovas spintoje, tai lygtai isiminiau ,kad apie 600 kainuoja pats mechanizmas vien tik, tai visa lova jau apie 1000 gaunasi. man dvieju reikejo ,tai taip ir skaiciavau, kad vien lovos 2000, o kur dar kiti baldai

O kiek kainuoja paprasta kusete pagamint su patalynes deze is ne visai prastos plokstes? Gal tas skirtumas nera labai esminis? Ypac kai pagalvoji, kad normalaus dydzio lova daroma ilgam, praktiskai iki pilnametystes galima jau ir nebekeist, jei gerai padaryta g.gif Nors pripliusavus du geresnius ciuzinius su grotelem ir kai dvieju lovu reikia, bet kuriuo atveju nepigiai gaunas.
As tik del patogumo vis dar svarstau ir abejoju, kazkaip glumina, kad nera galvugalio - ar nebus krentancios pagalves problemu, mazajam ir sonines apsaugos reiktu g.gif Dar lyg is kito sono tarpas tarp sienos ir ciuzinio lieka kai lova issivercia?
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 07 07, 01:07)
O kiek kainuoja paprasta kusete pagamint su patalynes deze is ne visai prastos plokstes? Gal tas skirtumas nera labai esminis? Ypac kai pagalvoji, kad normalaus dydzio lova daroma ilgam, praktiskai iki pilnametystes galima jau ir nebekeist, jei gerai padaryta  g.gif Nors pripliusavus du geresnius ciuzinius su grotelem ir kai dvieju lovu reikia, bet kuriuo atveju nepigiai gaunas.
As tik del patogumo vis dar svarstau ir abejoju, kazkaip glumina, kad nera galvugalio - ar nebus krentancios pagalves problemu, mazajam ir sonines apsaugos reiktu  g.gif  Dar lyg is kito sono tarpas tarp sienos ir ciuzinio lieka kai lova issivercia?

o kodėl tik kušetė gali būti užverčiama, galima juk ir lova su čiužiniu versti, prisegus diržais 4u.gif kušečių kainos įvairios, geresnės ir apie 1000 sukasi 4u.gif bet man tada čiužinys žymiai geriau 4u.gif
Atsakyti
O tai kas tada yra kusete? As kalbejau apie karkasine lovyte su grotelemis ir pasirinktu ciuziniu g.gif Gal tada ne taip issireiskiu, nes gatavos kusetes su gamintoju parinktu neaiskiu ciuziniu nesvarstau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 07 07, 12:09)
O tai kas tada yra kusete? As kalbejau apie karkasine lovyte su grotelemis ir pasirinktu ciuziniu  g.gif  Gal tada ne taip issireiskiu, nes gatavos kusetes su gamintoju parinktu neaiskiu ciuziniu nesvarstau  schmoll.gif

tai jus kalbat apie lovas, ne kusetes, nu as kiek nete ziurejau tai paprasta lova su grotelem apie 400
Atsakyti
kušetė kitaip tachta, su gatavai prisuktu karkasiniu čiužiniu, dažniausiai spyruoliniu, jei čiužinį pagadini, jau tenka keist visą lovą biggrin.gif

user posted image

karkasinė lova, su grotelėm arba skylėtu (perforuotu) dugnu ant kurio dedasi čiužinys biggrin.gif čiužinį galima keist n kartų biggrin.gif

user posted image

nesvarbu gali būti medis plokštė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 07 liepos 2012 - 16:58