Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

tai cia kaip suprantu baldeliai mazajai seimininkiai g.gif tipo zaisliniai? g.gif

na jei taip... tai VAU!!! bigsmile.gif tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

ir jei gerai supratau, patys teveliai auksarankiai pasidarbavo? na, tikrai pasiseke Jusu dukrytei lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylingoto: 08 balandžio 2012 - 23:06
Paskutinese nuotraukose virtuveles nepatiko, labai jau "rimtos" nemanau kad vaikas zaistu, o kainuoja nemazai ir vietos uzima daug smile.gif Bet siaip yra labai geru ideju bigsmile.gif Musu vaiku kambarys dar ikurtuviu stadijoje ir nezinau kada ji sutvarkysime, nes vis neapsisprendziame del baldu doh.gif nepatikesite, bet visi vaiko rubai dar lagamine, nes neturime nei spintos nei komodos biggrin.gif doh.gif Mane tai jau pradeda nervinti biggrin.gif norejome gaminti individualius baldus, bet galu gale jauciu susipirkime viska is Ikea, nors ne puiki kokybe, bet bus tvarkinga ir patogu. O vaikai greitai auga, ju kambaryje jiems suteikiama pilna laisve zaidimams, tai nebus gaila nebrangiu baldu g.gif Galvoju tik apie gera ciuzini smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
Ieškau tapetų vaikiškų,gal galėtumėt pasiųlyti kur ieškoti?Senukuose mažas pasirinkimas,kur dar? g.gif
Atsakyti
Baldeliai ne mano, radau internete 4u.gif Taip, jie rankų darbo, todėl kaina didelė nebūtų, tik darbas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliu Retro: 09 balandžio 2012 - 20:40
Sveiki, man tai labai grazu kai vaiku kambariuose sienas dekoruoja tikrais piesiniais. Ty ant dazytu sienu menininke papaiso, labai naturaliai atrodo ir subtiliai ir pakiliai, vaiko vaizduote lavina-super, nieko geriau sienom nesugalvosi, reti tapetai tai pralenks.
Galiu parekomenduoti jei ka sudomintu, aisku priklauso nuo skonio ka nupaisyto norite matyt. o gal kuri mamyte ir pati turi dovana piesti-pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2012 04 09, 16:52)
Laba diena,
Ieškau tapetų vaikiškų,gal galėtumėt pasiųlyti kur ieškoti?Senukuose mažas pasirinkimas,kur dar? g.gif

Dubingiuose ziurejau, yra nemazai katalogu ir kainos pasirode normalios.
Atsakyti
QUOTE(ramile @ 2012 04 10, 15:35)
Dubingiuose ziurejau, yra nemazai katalogu ir kainos pasirode normalios.

Ačiū,ten dar nebuvome,bet būtinai reiks nuvykt,nes dar reikia miegamui drinks_cheers.gif
Atsakyti
biggrin.gif O ką manote apie vaikų kambario dekoravimą paveikslais? Stai mano mažytis kūrinėlis, kuris atsidūrė prie dukrytės lovelės smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egzo: 14 balandžio 2012 - 13:16
QUOTE(Egzo @ 2012 04 14, 14:15)
biggrin.gif O ką manote apie vaikų kambario dekoravimą paveikslais? Stai mano mažytis kūrinėlis, kuris atsidūrė prie dukrytės lovelės smile.gif
user posted image

piešinukas tai gražus, o jūsų dukrytės miegamo siena raudona? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 04 14, 14:20)
piešinukas tai gražus, o jūsų dukrytės miegamo siena raudona?  blink.gif

Taip viena kambario siena yra raudona ( kai buvo dazoma, dar tikrai nebuvo galvojama apie vaikus ir tolima ju atsiradima) biggrin.gif

Miegamojo? Na vaikai savo kambayje ne tik miega, bet ir zaidzia, kuria. As uz spalvinga vaikyste. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egzo: 14 balandžio 2012 - 13:38
Sveikos!
Noriu surasti dukrytes kambariukui pufa-gele, toks be jokiu kojyciu, geles formos, spalvingas. Esu maciusi realiai, bet nezinau kur gauti. Gal kas matete?
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2012 04 14, 13:15)

Kaip grazu wub.gif
Atsakyti