Įkraunama...
Įkraunama...

<< Ovuliacijos stimuliacija >>

Dar viena is psihologiniu dalyku noriu papasakoti, siaip teko skaityti . Ne karta esat girdejusios jog reikia myleti save , nes jei nemylesi saves tai ir kiti nemyles, gal but ir busimas leliukas smile.gif
Tai ta mintim noriu pasakyti kad net uz tai kokius isbandymus tenka patirti mum visom, reikia ir save ismokti mylet ir savo ta liga, kai susigyveni su esama situacija nebereguoji taip giliai i sirdi, tada pacioje galvoje atsipalaiduoja viskas. Bent man taip atrodo kad as jau susigyvenau ir man tikrai lengviau esu atsipalaidavusi , kad visiskai nesijaudinciau taip nera, kazkiek kirba bet ne taip kaip pries kelis menesius, tikrai palyginus dabartine savijauta ir anksciau buvau labai isitempusi nuolat galvojau ir gruzinau save. Pavyks sy cikla ar ne nezinau bet bent jau jauciuosi optimistiska, ir tikrai kazkaip pradejau save mylet ax.gif

O gulbes leliuku nenesa , nes matem kaip parskrido ir tik dvi gegendamos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 03 19, 18:02)
Dar viena is psihologiniu dalyku noriu papasakoti, siaip teko skaityti . Ne  karta esat girdejusios jog reikia myleti save , nes jei nemylesi saves tai ir kiti nemyles, gal but ir busimas leliukas smile.gif
Tai ta mintim noriu pasakyti kad net uz tai kokius isbandymus tenka patirti mum visom, reikia ir save ismokti mylet ir savo ta liga, kai susigyveni  su esama situacija nebereguoji  taip giliai i sirdi,  tada pacioje galvoje atsipalaiduoja  viskas. Bent man taip atrodo kad as jau susigyvenau ir  man tikrai lengviau esu atsipalaidavusi , kad visiskai nesijaudinciau taip nera, kazkiek kirba bet ne taip kaip pries kelis menesius,  tikrai palyginus dabartine savijauta ir anksciau  buvau  labai isitempusi nuolat galvojau ir gruzinau save. Pavyks sy cikla ar ne nezinau bet bent jau jauciuosi optimistiska, ir tikrai kazkaip pradejau save mylet  ax.gif

O gulbes leliuku nenesa , nes matem kaip parskrido  ir tik dvi gegendamos  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nesa nesa smile.gif

visiskai sutinku su tuo, bet mes esam zmones, turim jausmus ir laaaabai sunku ta padaryti. Zinoma gyvenimas uzgrudina... Bet svarbiausia labai labai tiketi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 19, 14:33)

ramune kaip dziugu kad skaiciukai labai grazus wub.gif niu dabar brangioji atsipalaiduok ir megaukis nestuke.gif labai labai dziaugiuos kartu su jumis wub.gif
Atsakyti
ech, kaip norisi patirti ta jausma, kai pamatai II ir tuos stebuklingai didejancius hcg skaiciukus blush2.gif ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 03 19, 20:25)
ech, kaip norisi patirti ta jausma, kai pamatai II ir tuos stebuklingai didejancius hcg skaiciukus  blush2.gif  ax.gif  wub.gif

Tai jau tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
pusniuke, kaip tavo pojuciai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 03 19, 20:47)
pusniuke, kaip tavo pojuciai?  rolleyes.gif

Mano pojūčiai vis tokie patys: krūtinė jau mažiau jautri, bet vis dėlto jautri. Ir kartais aplanko jausmas, kad jau prasidėjo mmm. Todėl dažniau į wc bėgioju smile.gif
Tiesa, apetitas dar niekur nedingo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusniuke: 19 kovo 2012 - 21:25
QUOTE(pusniuke @ 2012 03 19, 22:25)
Mano pojūčiai vis tokie patys: krūtinė jau mažiau jautri, bet vis dėlto jautri. Ir kartais aplanko jausmas, kad jau prasidėjo mmm. Todėl dažniau į wc bėgioju smile.gif

linkiu, kad tie pojuciai tik stipretu ir reikstu nestuke.gif bigsmile.gif wub.gif
kartosi rytoj NT? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 03 19, 21:25)

Oi pusniuke, kaip man panasu i nestuke.gif Mano krutine taip pat siandien maziau jautri, tik dabar i vakara vel aplanke mmm jausmas.
Atsakyti
Oi kiek čia gerų naujienų. Ramune, Pieva - uhuuu... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsimenat, kažkada buvau imetusi nuorodą i šių metų horoskopą. Ten kažkas buvo apie kovą ir apie spalį parašyta biggrin.gif
Taip, kad likusios mergaitės, jeigu mums kovą nepavyks, taio jau spalį tikrai būsim nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sugadinau šįryt stebuklingąjį puodelį. Ir nieko verysad.gif
Tik kažin, kur tos bjaurybės valkiojasi, kad taip ilgai nepareina g.gif Panašu, kad šiandien dar aš jų nesulauksiu, nes BT laikosi kaip vakar.
Tik nervus gadina doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pusniuke, kada HCG rezultatus zinosi?
Atsakyti