QUOTE(regata @ 2012 03 26, 11:08)
Ech, įsivaizduoju, kaip jautiesi
Bet koks įdomus tavo stimuliacijų planas. Po IUI sugrįžti prie paprastos stimuliacijos ir dar su clost'u, be jokių gonadotropinų

Dažniausiai einama atvirkštine tvarka. Svarbiausia, kad gyd. vis dėl to rado tinkamą kelią. O gal tiesiog tu sulaukei savo laiko.
Beje, man po LP pas naują gyd. irgi buvo paskirtas prednizolonas imunitetui slopinti
Na, dabar su nekantrumu laukiu tavo rytojaus pasimatymo su žirniuku

Mano 17 dpo HCG buvo panašus kaip tavo - 385
As norejau viska isbandyti. Domejausi netgi IVF. Kitais metais jau tikrai butume dare. Su gydytoja aptareme (nors ji buvo kategoriskai pries, nes sake mums naturaliai turi pasisekti ir mes dar jauni), tai sake kainuotu apie 7000 lt. Tai dar ne pati didziausia suma, nors man ir tai labai daug.
IUI dariau is nevilties, bet jos metu sake gine su tokiais rezultatais mums ir naturaliai turi uzkibti. Todel daugiau nutariau nemetyti pinigu. Tuo labiau, kad jau galvojom apie IVF. O Clostilbegita as pati pasirinkau ir po lap tik ji ir geriau del kainos

Tiesa, antra cikla po lap dar pridejom ir puregona. Ta cikla ir dareme IUI. Closta pirkdavau Lenkijoje, nes kitaip jau butu pasibaige musu keliones i VK. Kitu vaistuku neipirkau

po operacijos man ir su Clostu neblogai augo folikulai. Tik kad po viena visa laika. Bet uzteko ir tiek

Del skaiciuku tai as truputeli nerimauju, vis galvoju ar ne per mazi. Vis knieti paziureti ar jie auga, bet jau kaip nors islauksiu rytojaus. Bus matyt ka gine sakys.