Įkraunama...
Įkraunama...

<< Ovuliacijos stimuliacija >>

labas rytukas...salta siandien lauke..brr...
vakar vakare susileidau Ovitrelle, bet kol kas jokiu pojuciu, net keista blush2.gif nei maudzia, nei diegia, nieko schmoll.gif beje, skaitineju,kad Jus po O geriate Dufa, bet man jo neskyre, tik liepe laukt mmm arba teigiamo NT.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(diukute @ 2012 03 26, 08:06)
labas rytukas...salta siandien lauke..brr...
vakar vakare susileidau Ovitrelle, bet kol kas jokiu pojuciu, net keista blush2.gif nei maudzia, nei diegia, nieko schmoll.gif beje, skaitineju,kad Jus po O geriate Dufa, bet man jo neskyre, tik liepe laukt mmm arba teigiamo NT.

taip siandien salta.. sniegelis krinta.. mazyle sloga pasigavo, tai sedesim namie.. doh.gif

diukute, ir man dupho neskyre.. nors mano PRGSTR zemas... o kaip tavo?

Kneziauskiene, kaip reikalai su kraujuku.. zinok, kad mes labai Tav palaikome 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 26, 09:12)
Kneziauskiene, kaip reikalai su kraujuku.. zinok, kad mes labai Tav palaikome  4u.gif

Labas rytas smile.gif

Aha, labai laukiam dideliu dideliu skaiciuku bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kneziauskiene> grizk su dyyyydeliais skaiciukais bigsmile.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
idomu kaip tie skaiciukai kneziauskienes? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 25, 23:30)
Labai labai aciu  wub.gif is Taves ypatingai malonu sulaukti sveikinimu  wub.gif Iki siol meldziau Dievo stebuklelio, o dabar meldziu, kad tik viskas butu gerai. Tikiu, kad Jis isklausys mane. Tuo labiau, kai turiu visu jusu palaikyma  smile.gif  Man cia taip pat nereali naujiena. Ir dziaugiuosi, ir verkiu. Vis dar negaliu patiketi. Is viso turejau 7 stimuliacijas, o si buvo trecioji po lap. Praejusi cikla darem IUI, o si tik stimuliavom Clostilbegitu. Naujiena buvo tik tai, kad nuo sio ciklo pradejau slopinti imuniteta Dexametazonu. Antradieni vaziuosim i pirmaji susitikima su maziuku  wub.gif

Ech, įsivaizduoju, kaip jautiesi wub.gif
Bet koks įdomus tavo stimuliacijų planas. Po IUI sugrįžti prie paprastos stimuliacijos ir dar su clost'u, be jokių gonadotropinų bigsmile.gif Dažniausiai einama atvirkštine tvarka. Svarbiausia, kad gyd. vis dėl to rado tinkamą kelią. O gal tiesiog tu sulaukei savo laiko.
Beje, man po LP pas naują gyd. irgi buvo paskirtas prednizolonas imunitetui slopinti wink.gif

Na, dabar su nekantrumu laukiu tavo rytojaus pasimatymo su žirniuku wub.gif Mano 17 dpo HCG buvo panašus kaip tavo - 385 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2012 03 26, 11:08)
Ech, įsivaizduoju, kaip jautiesi  wub.gif
Bet koks įdomus tavo stimuliacijų planas. Po IUI sugrįžti prie paprastos stimuliacijos ir dar su clost'u, be jokių gonadotropinų  bigsmile.gif  Dažniausiai einama atvirkštine tvarka. Svarbiausia, kad gyd. vis dėl to rado tinkamą kelią. O gal tiesiog tu sulaukei savo laiko.
Beje, man po LP pas naują gyd. irgi buvo paskirtas prednizolonas imunitetui slopinti wink.gif

Na, dabar su nekantrumu laukiu tavo rytojaus pasimatymo su žirniuku  wub.gif  Mano 17 dpo HCG buvo panašus kaip tavo - 385  mirksiukas.gif

As norejau viska isbandyti. Domejausi netgi IVF. Kitais metais jau tikrai butume dare. Su gydytoja aptareme (nors ji buvo kategoriskai pries, nes sake mums naturaliai turi pasisekti ir mes dar jauni), tai sake kainuotu apie 7000 lt. Tai dar ne pati didziausia suma, nors man ir tai labai daug.
IUI dariau is nevilties, bet jos metu sake gine su tokiais rezultatais mums ir naturaliai turi uzkibti. Todel daugiau nutariau nemetyti pinigu. Tuo labiau, kad jau galvojom apie IVF. O Clostilbegita as pati pasirinkau ir po lap tik ji ir geriau del kainos blush2.gif Tiesa, antra cikla po lap dar pridejom ir puregona. Ta cikla ir dareme IUI. Closta pirkdavau Lenkijoje, nes kitaip jau butu pasibaige musu keliones i VK. Kitu vaistuku neipirkau blush2.gif po operacijos man ir su Clostu neblogai augo folikulai. Tik kad po viena visa laika. Bet uzteko ir tiek wub.gif
Del skaiciuku tai as truputeli nerimauju, vis galvoju ar ne per mazi. Vis knieti paziureti ar jie auga, bet jau kaip nors islauksiu rytojaus. Bus matyt ka gine sakys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 26 kovo 2012 - 10:29
Nu va, kaip gerai, kad tiek užteko smile.gif O tau po LP natūralus ciklas buvo grįžęs, ar ne?
Man, tai būtinai reikėjo gonal'io, nes su gleivine labai prastai būdavo.
O dėl skaičiukų, tai būk rami. Geriau jau nesidaryti po kelis kartus, o vieną kartą savo akimis žirniuką pamatyti. Nes su skaičiukais paskui gali prisidaryti papildomo galvos skausmo. Man irgi buvo pasirodę, kad per mažai, kad per lėtai auga, streso apturėjau iki kaulų smegenų. O rezultatas kuo puikiausias biggrin.gif
Atsakyti
na pabaigiam temute ir kraustomes i naujaja .. graziaja temute

tikiuosi joje sulauksime daug geru ziniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2012 03 26, 11:55)
Nu va, kaip gerai, kad tiek užteko smile.gif O tau po LP natūralus ciklas buvo grįžęs, ar ne?
Man, tai būtinai reikėjo gonal'io, nes su gleivine labai prastai būdavo.
O dėl skaičiukų, tai būk rami. Geriau jau nesidaryti po kelis kartus, o vieną kartą savo akimis žirniuką pamatyti. Nes su skaičiukais paskui gali prisidaryti papildomo galvos skausmo. Man irgi buvo pasirodę, kad per mažai, kad per lėtai auga, streso apturėjau iki kaulų smegenų. O rezultatas kuo puikiausias biggrin.gif

Nea, net ir po lap man O nebutu buvusi naturaliai. Bet jau nuo pat pirmo ciklo pradejom stimuliuoti Clostu ir uzaugdavo tik po viena folikula.
Svarbu, kad viskas klotusi gerai 4u.gif
O tavo rezultatas tai neabejotinai nerealus wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti