Įkraunama...
Įkraunama...

<< Ovuliacijos stimuliacija >>

QUOTE(pusniuke @ 2012 03 15, 19:51)
Ryt pasidaryk būtinai dar kartą NT. Turi pamatyti II. Nu fantastika. Pagaliau, pralauši ledus 4u.gif

Duok D, bet sveikas protas kol kas neeidzia per daug isisvaigti smile.gif Gal ir pabandysiu sugadinti NT rytoj, jei nekris BT ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 15, 20:13)
ramunyte tu 9DPO dareisi NT? Ir tau nieko neparode? o tu leidaisi sprogtukus?

As turbut 11 DPO gadinau NT g.gif Bet buvo I.
Ovitreli leidausi kovo 1 d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 15, 21:09)
user posted image

Zadetas grafikelis  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Kokia graži kreivė 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
pasakykit ar gali ovuliacija ivykti anksciau negu kad turetu?? mano ciklas 33-34 dienos o siandien tik 12 ciklo diena ir jauciu kad ovuliacija jau ivyko g.gif beje jau trecia ovuliacjos stimuliacja pas mane
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitukas27 @ 2012 03 15, 20:43)
sveikutes 4u.gif
pasakykit ar gali ovuliacija ivykti anksciau negu kad turetu?? mano ciklas 33-34 dienos o siandien tik 12 ciklo diena ir jauciu kad ovuliacija jau ivyko g.gif beje jau trecia ovuliacjos stimuliacja pas mane
4u.gif

Sveika smile.gif

Visko gali buti ax.gif kartais sukvailioja ciklai, sis matyt bus trumpesnis. Dabar tik darbuotis tereikia smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras merginos wink.gif kitam ciklui jau turiu išrašytą receptą Clostui ax.gif tuo pačiu bus padarytas tyrimas, žiūrės. kaip spermiukai išgyvena jau pas mane smile.gif tai nedrąsiai jungiuosi pas jus blush2.gif skaitau ir renkuosi info ax.gif

o Ramunes grafikas laaaaaaabai gražus wub.gif kartu lauksiu gerų naujienų ax.gif
Atsakyti
kokios jus greitos,jau ir naujoj temutej:) grafikelis labai grazus bet turejau pora tokiu kur atrode tikrai 99 proc. jog bus, bet kaip tycia numatoma mm diena drioksteledavo i apacia, tikiuos to nebus,laikau kumstukus! Del estrofemo bent jau man jei gleivine uzauga kiek reikia daugiau jo nebeskiria,sako gleivine jau stora tai ir nebereikia gert. Zodz suprantu jei yra gera gleivine negeri,jei reikia daaugint ja tai geri. Dupa man skiria 10 tab. O mm ateina mazdaug praejus 5d kai isgeriu dupa;) uzknisa tiek laukt:)
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ramune, kneziauskiene tikiuosi Jusu tempos laikosi taip pat gerai.. lauksim ziniu mirksiukas.gif

QUOTE(corney @ 2012 03 15, 23:50)
Labas vakaras merginos wink.gif kitam ciklui jau turiu išrašytą receptą Clostui ax.gif tuo pačiu bus padarytas tyrimas, žiūrės. kaip spermiukai išgyvena jau pas mane smile.gif tai nedrąsiai jungiuosi pas jus blush2.gif skaitau ir renkuosi info ax.gif

Junkis, ir as va 3 diena su CLOSTU gyvenu doh.gif

nzn kaip Jums, bet pas mane atsirado keistas salutinis pojutis.. visu pirma sianat labai prastai miegojau... na visiskai beveik neuzmigau.. + troskulys ir aisku irzlumas..
Atsakyti
Labas rytas, Ramune, kaip NT? bigsmile.gif

TrioSSS, man nuo closto irgi b8davo nuotaikų kaita doh.gif Pirmą kartą, tai ant šluotos skraidžiau ir vėjus kėliau. Antrą kartą truputį lengviau, ir tik karpa ant nosies išaugo, tai gal net ne visi pastebėjo suraganėjimą hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieva*: 16 kovo 2012 - 08:34
labas rytas.. na vakar BT buvo beveik 37,1 (37,05) smile.gif snd matavau bet jos nevertinu, nes lb blogai miegojau, nezn kiek kartu keliausi i tulika, o likus valandai iki matavimo ve; teko keltis i tulika, nes kenteti nebegalejau, tai bus netiksli BT siandien, tai rytoj tik matuosiu... tikiuosi pavyks ismiegoti nrml, nes jau kelinta diena is eiles bent tris kartus i WC tenk eiti per nakti... snd 8 diena gersiu dufastona...
tiesa man nuo closto buvo salutinis poveikis, veida isbere mazais spuogeliais, kai baigiau gerti pranyko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kneziauskiene: 16 kovo 2012 - 08:38
Sumi> biski pataisysiu> Estrofemas gimdos gleivine augina tiek, kiek jai reikia uzaugti, ir jei ji uzaugus- jis daugiau nepaaugins, bet kad tai zinot, turi ir ciklo pabaigoje lekti pas gine darytis echo, kad matytu kas ir kaip. Taupant pinigelius- ginekologai ir pasako, geri iki mmm, nes nuo to blogiau nebus.
Toliau pvz as asmeniskai dufa pradedu gerti 5 dienos po sprogduko susileidimo ir ji geriu iki kol prasideda mmm. Man grieztai pasakyta- dufa nutrauksi ir sulauksi mmm, todel jei nebuvo uzkibta, mmm prasides ir geriant dufa, ir tikrai, visus 5 men geriu dufa ir diena i diena sulaukiu mmm kaip ir priklauso. Tik geriant dufa nematuoju BT, kadangi jis iskelia gan aukstai ir labai klaidina. Tad ir NT negadinu, nes superiniu II vaiduokliu metosi pilnas stalcius. Beje, ir gydytoja sake, BT- absoliuciai nieko nereiskia bent jau jai, ir niekad nekreiptu demesi i jokius grafikus, viska parodo tik tyrimai ir echo. BT gali buti labai grazi, bet ji neparodo ar prolaktinas aukstas, ar tikrai ivyko ovuliacija, ar foliai normaliai ovuliavosi. Tam ir reikia ciklo gale darytis PRG tyrima.
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 16, 08:43)
Sumi> biski pataisysiu> Estrofemas gimdos gleivine augina tiek, kiek jai reikia uzaugti, ir jei ji uzaugus- jis daugiau nepaaugins, bet  kad tai zinot, turi ir ciklo pabaigoje lekti pas gine darytis echo, kad matytu kas ir kaip. Taupant pinigelius- ginekologai ir pasako, geri iki mmm, nes nuo to blogiau nebus.
Toliau pvz as asmeniskai dufa pradedu gerti 5 dienos po sprogduko susileidimo ir ji geriu iki kol prasideda mmm. Man grieztai pasakyta- dufa nutrauksi ir sulauksi mmm, todel jei nebuvo uzkibta, mmm prasides ir geriant dufa, ir tikrai, visus 5 men geriu dufa ir diena i diena sulaukiu mmm kaip ir priklauso. Tik geriant  dufa nematuoju BT, kadangi jis iskelia gan aukstai ir labai klaidina. Tad ir NT negadinu, nes superiniu II vaiduokliu metosi pilnas stalcius. Beje, ir gydytoja sake, BT- absoliuciai nieko nereiskia bent jau jai, ir niekad nekreiptu demesi i jokius grafikus, viska parodo tik tyrimai ir echo. BT gali buti labai grazi, bet ji neparodo ar prolaktinas aukstas, ar tikrai ivyko ovuliacija, ar foliai normaliai ovuliavosi. Tam ir reikia ciklo gale darytis PRG tyrima.

labas orciduke - o po kiek tau tableciu dufo skiria ir po kiek sugertu mmm ateina? smile.gif aisku td galiu ir as su BT nekvarsinti galvos, nes ji gali buti visai netiksli biggrin.gif
Atsakyti
As geriu dufa 3 kartus per diena po 1 tablete kas 8 val ir man jos visada ateina kaip ir priklauso- mmm diena, tai iseina 14 dienu po sprogduko susileidimo. Vadinasi bunu gerusi 9 dienas dufa, per ta laika isgeriu 27 tabletes. Jei HCG butu daugiau >50, dufo jokiu budu nenutraukciau, ir gerciau ji iki pat 12 nestumo savaites, kol pati placenta ima maitinti mazyli. Tokia musu geriamo dufo paskirtis- aprupinti mazyli viskuo, kol jo veikima perims placenta smile.gif

BT matuoja mergaites, nes taip taupo pinigelius, kad maziau reiktu lankytis pas medikus. Bet BT kaip kaip ir ovuliaciniai testai- pakelia temperatura, mergaites dziaugias, valio, ivyko ovuliacija, o keleta ikalbejom nueit pasidaryt hormonu tyrimu ir paaiskejo, kad visiskai nebuvo ovuliacijos ar ji buvo nepilnaverte. Dar porai aplamai nustate PKS, o su PKS dazniausiai buna anovuliaciniai ciklai. Bet testukai graziai rode, kad dabar O vyksta, BT pakilus budavo. Ir taip lauke metus metus, kol susirado kur suo pakastas.
Jei lankaisi pas medikus, daraisi tyrimus, esi stebima, gali zaisti su BTmatavimu ir OT, bet jei nieko nedarai, geriau aklai nepasitiketi. Jei organizmas bent koki virusiuka nesasi, BT bus jau kitokia, jei nakti blogai miegi- ji bus kitokia, siaip BT matuojant turi tuo paciu metu gult, tuo paciu metu kelt ir nakti negalima keltis. Turi miegot kaip uzmustas biggrin.gif

Be juk kiekvienas renkasi kas jam patogiau, kazkas gal kas pigiau ir pan.
Atsakyti