Įkraunama...
Įkraunama...

<< Ovuliacijos stimuliacija >>

QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 20, 19:55)
o vyras nukankintas biggrin.gif

pamyletas hihihi.gif
Jam vis norisi ir norisi, o ir man gerai, nereik aiskint, kad va, dabar reikia smileysex.gif nes ovuliacinis laikas, mes be pertrauku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 20, 18:56)
pamyletas hihihi.gif
Jam vis norisi ir norisi, o ir man gerai, nereik aiskint, kad va, dabar reikia smileysex.gif nes ovuliacinis laikas, mes be pertrauku  lotuliukas.gif

na ir saunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 21, 04:44)
O man kazkaip linksma, gera nuotaika, bet lauke sniego galetu jau nebebuti  doh.gif
Papildyta:
Mes smileysex.gif  absoliuciai kiekviena diena, 7  kartus i savaite, maziausiai 30 kartu per menesi  biggrin.gif  Vakar ryte ir vakare, siandien jau ryte, bus dar ir vakare.... hihihi.gif
Taip, kad nepataikyti bent jau mums- nera sansu, ale vistiek nekimba  biggrin.gif

Geras, Orchiduke!! Dar taip negirdejau..... cool.gif cool.gif kaip jus tiek energijos turit!!??? Gal nieko fiziskai nedirbat? Ar sokolado daug valgot bigsmile.gif

Mes tik per ovuliacija, ir tai man kazkaip ne tas galvoj.

Toks asmeninis klausimas: vyrams kitaip, jie lengviau orgzm gauna, o kaip tau ? Kaskart?
Ir jei ne paslaptis, kiek laiko jus kartu? Mat jei tik pradzia, tai dar hormonu audra.. mirksiukas.gif
pas mus apie 10 metu, tai rutina, bent jau man .... man yra kitu svarbesniu reikalu, apie kuriuos as net atsigulus galvoju. blink.gif blink.gif

todel stebiuosi, kad kai kurie vos ne kasdien.... bravo doh.gif
Papildyta:
:

super
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 21, 04:56)
pamyletas hihihi.gif
Jam vis norisi ir norisi, o ir man gerai, nereik aiskint, kad va, dabar reikia smileysex.gif nes ovuliacinis laikas, mes be pertrauku  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(riccola @ 2012 03 20, 20:13)
Geras, Orchiduke!! Dar taip negirdejau..... cool.gif  cool.gif  kaip jus tiek energijos turit!!??? Gal nieko fiziskai nedirbat? Ar sokolado daug valgot bigsmile.gif

Mes tik per ovuliacija, ir tai man kazkaip ne tas galvoj.

Toks asmeninis klausimas: vyrams kitaip, jie lengviau orgzm gauna, o kaip tau ? Kaskart? 
Ir jei ne paslaptis, kiek laiko jus kartu? Mat jei tik pradzia, tai dar hormonu audra.. mirksiukas.gif
pas mus apie 10 metu, tai rutina, bent jau man ....  man yra kitu svarbesniu reikalu, apie kuriuos as net atsigulus galvoju.  blink.gif  blink.gif

todel stebiuosi, kad kai kurie vos ne kasdien.... bravo doh.gif

Jo, mes kovo 25 diena bus tik 2 metai kai kartu.... Daug kas tuom ir pasakyta. Plius, man 33,5 metu, jam 30 .... Cia vel skirtumas. (dar tik birzelio men bus metukai, kai susituoke)
Nedirbam ir fizinio darbo, nes abu dirbam namie ir tik tada kada patys to norim, nereikia niekur eit, sedet ir turet darbo grafika. Todel ryte prabudus kol issivartom lovoj, uzeina byzas pasikirkint, nes nereikia skubet keltis.
Man visada gera, nes labai gerai moka uzvesti.
Su pirmuoju vyru pragyvenau 14 metu.... nuo pat pradziu nieko panasaus nebuvo, i savaite kartas ir tai belenkoks. Labai skiritngi vyrai- vieniem reikia, kitiem ne, arba gal reikia kitu (kaip mano eks vyrui - nespejau skaiciuot jo draugiu).

Is tikruju, labai daug niuansu, seimos skirtingos, darbai skirtingi, skirtingi gyvenimo budai, pomegiai. Ir nuo zmogaus temperamento daug kas priklauso.
Atsakyti
Orchiduke, na Jus ir saunuoliai doh.gif thumbup.gif

mes jau 10 metu kartu..
tai irgi siuo metu kadangi stengiames nestuke.gif .. tai ne tas galvoj doh.gif kazkaip nesugebam atsiriboti ir galvoti, kad, mylimes savo malonumui
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 20, 18:14)
Kai puse metu zaidi su sprogdukais, tai puikiai jauti kada sprogsta, nes zinai koks tai jausmas  biggrin.gif  Zinojau, kad turiu foli desinej kiausidej, tiesiog jau stebejau kada nudiegs ta vieta. Ryte vos atsikeliau ir susirieciau, viskas buvo aisku  biggrin.gif
Jau "atkalti" jausmai, pojuciai, pazistu save kaip niekad gerai  doh.gif  lotuliukas.gif

O as tik viena vieninteli, t.y. pirma stimuliuota cikla jauciau O. Daugiau niekada. Si cikla ne tik kad nejauciau O, bet ir nebuvo vaisingu gleiviu. Ju pas mane iki lap ir taip nebudavo, bet po operacijos jau buvau pastebejusi.
Atsakyti
Visoms skirtingai 4u.gif

Pas mane visa ziauriai daug tu gleiviu buna per O, kosmaras, be kasdienio ikloto nei is vietos doh.gif
O foliai kai sprogineja supratau kai per viena apziura echo metu sprogo vienas, tai tokio nudiegimo tam tikroje vietoje nei su kuo nebesumaisyciau.
Atsakyti
Sveikutes, jau ir as jungiuosi pas Jus i temute...aiksu jei priimsite mane ax.gif
Si cikla pradejom stimuliuotis.Si setadieni eisiu apziurai,ziuresim kaip man sekasi su derliumi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diukute: 21 kovo 2012 - 08:30
Sveikos 4u.gif

Ramune, kaip tavo sveikatele?
Pusniuke, kaip Tu?

QUOTE(diukute @ 2012 03 21, 08:30)
Sveikutes, jau ir as jungiuosi pas Jus i temute...aiksu jei priimsite mane ax.gif
Si cikla pradejom stimuliuotis.Si setadieni eisiu apziurai,ziuresim kaip man sekasi su derliumi g.gif

4u.gif tikiuosi ilgai cia neuzsibusi.. mirksiukas.gif
kuo pradejot stimuliuotis? kur lankotes?
Atsakyti
Labas rytas!
Kaip jaučiatės? Aš siaubingai blogai miegojau- dukrytė serga jau trečia diena, kaip zombis vaikštau verysad.gif Vos užsnūdau, sapnavau, jog man nustatė per LP III stadijos endometriozę, tai prabudau net šlapia nuo išgąsčio unsure.gif
Pas daktarę jau šį 5nį, kad ir ką pasąmonė siunčia man, vistiek darysiuos LP blush2.gif
Atsakyti
diukute> sveika atvykus i foliuku auginimo kluba 4u.gif

Jautruole> viskas bus gerai, busi istojus i 3 skyluciu kluba biggrin.gif
Man jau nebelike jokiu randu, zelionke nusiplove, net nebesimato, kad kazkas buvo daryta lygiai pries 2 sav thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 21, 09:22)
Sveikos  4u.gif

Ramune, kaip tavo sveikatele?
Pusniuke, kaip Tu?
4u.gif  tikiuosi ilgai cia neuzsibusi..  mirksiukas.gif
kuo pradejot stimuliuotis? kur lankotes?

Sveikutes smile.gif

As gerai, siandien jau ryskios II bigsmile.gif

Truputeli pilva pucia, o siaip kaip ne nescia smile.gif nieko nejauciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jautruolė @ 2012 03 21, 09:30)
Labas rytas!
Kaip jaučiatės? Aš siaubingai blogai miegojau- dukrytė serga jau trečia diena, kaip zombis vaikštau verysad.gif Vos užsnūdau, sapnavau, jog man nustatė per LP III stadijos endometriozę, tai prabudau net šlapia nuo išgąsčio unsure.gif
Pas daktarę jau šį 5nį, kad ir ką pasąmonė siunčia man, vistiek darysiuos LP blush2.gif

Sveikatytes jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti