Įkraunama...
Įkraunama...

<< Ovuliacijos stimuliacija >>

Merginos gal kas Letrazole stimuliujaciu, atliekamu turite ??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2012 03 22, 13:31)
Merginos gal kas Letrazole stimuliujaciu, atliekamu turite ??? 4u.gif

Letrozolis yra keliu rusiu ir jie skirtingi labai 4u.gif
As pvz geriu Femara, kitos geria dar kitoki ta pati vaistuka. Nesusimaisykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 22, 12:02)
Jautruole> zinok ne visada Laparoskopija isderina grafika, pas mane viskas eina tuo paciu laiku kaip ir eje, nes ta lap atlikinejo, kai dar net nebuvo mmm ii galo pasibaigusios, todel absoliuciai niekas nesutriko
Tai tikek ir tu, kad viskas bus liuks  mirksiukas.gif  4u.gif
Beje, o ku tu lauki tu mmmm, geriau nelauk ju  bigsmile.gif

Geras, net nesusimąsčiusi parašiau-žinoma, kad jų nelaukiu lotuliukas.gif Galėtų nebeateiti mažiausiai metus, bet kadangi realiai vertinu situaciją, žinau, kad dėl leliuko dar reikės truputį pakovoti, tad nebededu vilčių į nestimuliuotą ciklą blush2.gif
Ramune, kaip jautiesi? Tikriausiai vaikštai gatvėje ir namuose visada su šypsena, o aplinkiniai atsisuka ir galvoja, kodėl tu laiminga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jautruolė: 22 kovo 2012 - 13:03
netycia internete uzmaciau toki daikta smile.gif

http://www.conceiveplus.lt/

Gal kuri bandet?
Atsakyti
QUOTE(Alinux @ 2012 03 22, 15:12)
netycia internete uzmaciau toki daikta  smile.gif

http://www.conceiveplus.lt/

Gal kuri bandet?

Nea, nebandziau ir nebandysiu, gerai slysta ir be papildomu priemoniu, kartais net per gerai ir reikia sausint lotuliukas.gif
Manau cia toms poroms, pas kurias yra sausa terpe ir tiesiog sunku atlikti lyt. akta, jos ir siaip naudoja lubrikantus, bet jie ne pastojimui skirti, todel ir sukure saugesni lubrikanta, kuris nekenktu spermiukams.
Atsakyti
na va as is gydytojo mirksiukas.gif
visai geros zinios smile.gif buvo du foliai.. vienas deja (o gal ir ne deja) jau siadien mato, kad ovuliaves kitas likes - 18 mm.. tai skyre sprogduka.. siandien leisiuosi.. gimdos gleivine sake superine..
beje duphastono man nei si karta, nei pirmaji (kai pastojau) nebuvo skyre pasitikrinau savo kortele schmoll.gif

merginos, susileidus sprogduka, kiek laiko vyra reikia kankinti? siandien vakare, ryt vakare (ryte nesigaus)..

QUOTE(Sumi @ 2012 03 22, 11:33)
labas rytas, baigiu susipainioti tarp merginu, ziuriu ir tas nikas nematytas ir tas  biggrin.gif  Kuri dabar su manim nelauks mm smile.gif mazdaug  balandzio 1-5d, su kuo teks draugaut  smile.gif)

man 03 30 reiks eiti progesterono tyrima darytis, o pirmom balandzio dienom pas Klima.. kadangi MMM man pacios neateis.. doh.gif tai reiks arba jas sauktis, arba suzinoti gera naujiena.. ax.gif

p.s. tarkim man siandien ryte ovuliavo vienas folikulas.. jei paskutini karta ND dareme uzvakar (pries 1,5 paros) yra tikimybe, kad jei nusiseke?
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 03 22, 13:02)
Ramune, kaip jautiesi? Tikriausiai vaikštai gatvėje ir namuose visada su šypsena, o aplinkiniai atsisuka ir galvoja, kodėl tu laiminga mirksiukas.gif

Turbut panasiai ir yra biggrin.gif Tik siandien ziauriai miegas ima, tiesiog sunku akis praplesti, o dar darbe nera ka veikt doh.gif tai pasiremus sedziu, bijau, kad neuzmigciau biggrin.gif
O siaip tai jokiu ypatingu pojuciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 22, 14:40)
na va as is gydytojo  mirksiukas.gif
visai geros zinios smile.gif buvo du foliai.. vienas deja (o gal ir ne deja) jau siadien mato, kad ovuliaves kitas likes - 18 mm.. tai skyre sprogduka.. siandien leisiuosi.. gimdos gleivine sake superine..
beje duphastono man nei si karta, nei pirmaji (kai pastojau) nebuvo skyre pasitikrinau savo kortele  schmoll.gif
merginos, susileidus sprogduka, kiek laiko vyra reikia kankinti? siandien vakare, ryt vakare (ryte nesigaus)..

man 03 30 reiks eiti progesterono tyrima darytis, o pirmom balandzio dienom pas Klima.. kadangi MMM man pacios neateis..  doh.gif tai reiks arba jas sauktis, arba suzinoti gera naujiena..  ax.gif
p.s. tarkim man siandien ryte ovuliavo vienas folikulas.. jei paskutini karta ND dareme uzvakar (pries 1,5 paros) yra tikimybe, kad jei nusiseke?

Tai ovuliaves kiausinelis para laiko buna gyvybingas, o jei neapsivaisina - zusta. Taip kad ta pacia diena ir dar kelias dienas po Ovitrelio reiketu padirbeti. O spermatozoidai isgyvena man atrodo iki 4 paru. Tai zodziu savaite laiko kasdien reiketu smile.gif Keturias dienas pries O ir 2 dienas po O smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 22, 14:45)
Turbut panasiai ir yra  biggrin.gif  Tik siandien ziauriai miegas ima, tiesiog sunku akis praplesti, o dar darbe nera ka veikt  doh.gif  tai pasiremus sedziu, bijau, kad neuzmigciau  biggrin.gif
O siaip tai jokiu ypatingu pojuciu  smile.gif
Papildyta:

Tai ovuliaves kiausinelis para laiko buna gyvybingas, o jei neapsivaisina - zusta. Taip kad ta pacia diena ir dar kelias dienas po Ovitrelio reiketu padirbeti. O spermatozoidai isgyvena man atrodo iki 4 paru. Tai zodziu savaite laiko kasdien reiketu  smile.gif  Keturias dienas pries O ir 2 dienas po O  smile.gif

Ramune, zinok man irgi su miegu buvo doh.gif visa pirma semestra darbe knapsedavau doh.gif grizus namo apie 19 val. atsiguldavau ir nubusdavau tik kita ryta.. ziauriai miegas eme doh.gif

Dekui uz paaiskinima, tai siandien jau startuosime ..
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 22, 13:39)
Letrozolis yra keliu rusiu ir jie skirtingi labai  4u.gif
As pvz geriu Femara, kitos geria dar kitoki ta pati vaistuka. Nesusimaisykit  mirksiukas.gif

As ieskau letrazole SanoSwiss 2.5mg
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 22, 14:53)
Ramune, zinok man irgi su miegu buvo  doh.gif  visa pirma semestra darbe knapsedavau  doh.gif  grizus namo apie 19 val. atsiguldavau ir nubusdavau tik kita ryta.. ziauriai miegas eme doh.gif
Dekui uz paaiskinima, tai siandien jau startuosime ..

Man siandien pirma diena tokia, tikrai net silpna atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 22, 15:00)
Man siandien pirma diena tokia, tikrai net silpna atrodo  doh.gif

gaudyk 4u.gif

o tavo lialius bus gruodinukas jau? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 22, 15:16)
gaudyk  4u.gif
o tavo lialius bus gruodinukas jau? rolleyes.gif

Lapkricio 25 diena raso pagal skaiciuokle smile.gif
Atsakyti