Merginos gal kas Letrazole stimuliujaciu, atliekamu turite ???

QUOTE(gitana36 @ 2012 03 22, 13:31)
Letrozolis yra keliu rusiu ir jie skirtingi labai

As pvz geriu Femara, kitos geria dar kitoki ta pati vaistuka. Nesusimaisykit

QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 22, 12:02)
Jautruole> zinok ne visada Laparoskopija isderina grafika, pas mane viskas eina tuo paciu laiku kaip ir eje, nes ta lap atlikinejo, kai dar net nebuvo mmm ii galo pasibaigusios, todel absoliuciai niekas nesutriko
Tai tikek ir tu, kad viskas bus liuks
Beje, o ku tu lauki tu mmmm, geriau nelauk ju
Tai tikek ir tu, kad viskas bus liuks

Beje, o ku tu lauki tu mmmm, geriau nelauk ju

Geras, net nesusimąsčiusi parašiau-žinoma, kad jų nelaukiu

Ramune, kaip jautiesi? Tikriausiai vaikštai gatvėje ir namuose visada su šypsena, o aplinkiniai atsisuka ir galvoja, kodėl tu laiminga

QUOTE(Alinux @ 2012 03 22, 15:12)
Nea, nebandziau ir nebandysiu, gerai slysta ir be papildomu priemoniu, kartais net per gerai ir reikia sausint

Manau cia toms poroms, pas kurias yra sausa terpe ir tiesiog sunku atlikti lyt. akta, jos ir siaip naudoja lubrikantus, bet jie ne pastojimui skirti, todel ir sukure saugesni lubrikanta, kuris nekenktu spermiukams.
na va as is gydytojo
visai geros zinios
buvo du foliai.. vienas deja (o gal ir ne deja) jau siadien mato, kad ovuliaves kitas likes - 18 mm.. tai skyre sprogduka.. siandien leisiuosi.. gimdos gleivine sake superine..
beje duphastono man nei si karta, nei pirmaji (kai pastojau) nebuvo skyre pasitikrinau savo kortele
merginos, susileidus sprogduka, kiek laiko vyra reikia kankinti? siandien vakare, ryt vakare (ryte nesigaus)..
man 03 30 reiks eiti progesterono tyrima darytis, o pirmom balandzio dienom pas Klima.. kadangi MMM man pacios neateis..
tai reiks arba jas sauktis, arba suzinoti gera naujiena..
p.s. tarkim man siandien ryte ovuliavo vienas folikulas.. jei paskutini karta ND dareme uzvakar (pries 1,5 paros) yra tikimybe, kad jei nusiseke?

visai geros zinios

beje duphastono man nei si karta, nei pirmaji (kai pastojau) nebuvo skyre pasitikrinau savo kortele

merginos, susileidus sprogduka, kiek laiko vyra reikia kankinti? siandien vakare, ryt vakare (ryte nesigaus)..
QUOTE(Sumi @ 2012 03 22, 11:33)
labas rytas, baigiu susipainioti tarp merginu, ziuriu ir tas nikas nematytas ir tas
Kuri dabar su manim nelauks mm
mazdaug balandzio 1-5d, su kuo teks draugaut
)

man 03 30 reiks eiti progesterono tyrima darytis, o pirmom balandzio dienom pas Klima.. kadangi MMM man pacios neateis..

p.s. tarkim man siandien ryte ovuliavo vienas folikulas.. jei paskutini karta ND dareme uzvakar (pries 1,5 paros) yra tikimybe, kad jei nusiseke?
QUOTE(Jautruolė @ 2012 03 22, 13:02)
Ramune, kaip jautiesi? Tikriausiai vaikštai gatvėje ir namuose visada su šypsena, o aplinkiniai atsisuka ir galvoja, kodėl tu laiminga 

Turbut panasiai ir yra

O siaip tai jokiu ypatingu pojuciu

Papildyta:
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 22, 14:40)
na va as is gydytojo
visai geros zinios
buvo du foliai.. vienas deja (o gal ir ne deja) jau siadien mato, kad ovuliaves kitas likes - 18 mm.. tai skyre sprogduka.. siandien leisiuosi.. gimdos gleivine sake superine..
tai reiks arba jas sauktis, arba suzinoti gera naujiena..

visai geros zinios

Tai ovuliaves kiausinelis para laiko buna gyvybingas, o jei neapsivaisina - zusta. Taip kad ta pacia diena ir dar kelias dienas po Ovitrelio reiketu padirbeti. O spermatozoidai isgyvena man atrodo iki 4 paru. Tai zodziu savaite laiko kasdien reiketu

QUOTE(Ramune! @ 2012 03 22, 14:45)
Turbut panasiai ir yra
Tik siandien ziauriai miegas ima, tiesiog sunku akis praplesti, o dar darbe nera ka veikt
tai pasiremus sedziu, bijau, kad neuzmigciau
Papildyta:
Tai ovuliaves kiausinelis para laiko buna gyvybingas, o jei neapsivaisina - zusta. Taip kad ta pacia diena ir dar kelias dienas po Ovitrelio reiketu padirbeti. O spermatozoidai isgyvena man atrodo iki 4 paru. Tai zodziu savaite laiko kasdien reiketu
Keturias dienas pries O ir 2 dienas po O 

Papildyta:

Ramune, zinok man irgi su miegu buvo

Dekui uz paaiskinima, tai siandien jau startuosime ..
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 22, 13:39)
Letrozolis yra keliu rusiu ir jie skirtingi labai

As ieskau letrazole SanoSwiss 2.5mg
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 22, 14:53)
Ramune, zinok man irgi su miegu buvo
visa pirma semestra darbe knapsedavau
grizus namo apie 19 val. atsiguldavau ir nubusdavau tik kita ryta.. ziauriai miegas eme

Man siandien pirma diena tokia, tikrai net silpna atrodo

QUOTE(Ramune! @ 2012 03 22, 15:00)
gaudyk

o tavo lialius bus gruodinukas jau?

QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 22, 15:16)
Lapkricio 25 diena raso pagal skaiciuokle