Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus

QUOTE(korida @ 2012 03 19, 23:59)
Bet tarpelis ir siulyte gavosi  biggrin.gif

O kaip. tik nesimate jo... biggrin.gif nes plyteles krastas nuožulnus buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robertinas 125: 19 kovo 2012 - 23:15
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 03 19, 23:06)
O kaip. tik nesimate jo... biggrin.gif nes  plyteles krastas nuožulnus buvo.

atsiprašau, aš gal ne į temą truputį, o kuo blogai plytelės su tarpais? juk visą laiką tai buvo norma? net ir mūsų protėviai taip klijavo? o gal klijuojant su tarpais kaip tik pasireiškia mūsų tautiškumas, tautos paveldas, vaidilučių dvasia? gal tada ir kovo 11-tą daugiau vėliavų puoš namų fasadus? g.gif
Atsakyti
[quote=kad ji kur galas,2012 03 20, 00:36]
atsiprašau, aš gal ne į temą truputį, o kuo blogai plytelės su tarpais? juk visą laiką tai buvo norma?

Mano atveju viskas paprasta; patalpa maža, o plyteles dideles (didokos), tačiau pati plytelė su (įduba siule) per vidurį (lyg dvi plyteles ) sudėjus be tarpu atrodė kaip dvigubai mažesnes ir tiek.. biggrin.gif
O šiaip, be tarpu tai tikrai ojojoj, kaip reikia ieškoti ir klausimas ar radęs norėsi jas pirkti.. bigsmile.gif
4u.gif
Atsakyti
[quote=Robertinas 125,2012 03 19, 23:59]
[quote=kad ji kur galas,2012 03 20, 00:36]
atsiprašau, aš gal ne į temą truputį, o kuo blogai plytelės su tarpais? juk visą laiką tai buvo norma?
Mano atveju viskas paprasta; patalpa maža, o plyteles dideles (didokos), tačiau pati plytelė su (įduba siule) per vidurį (lyg dvi plyteles ) sudėjus be tarpu atrodė kaip dvigubai mažesnes ir tiek.. biggrin.gif
O šiaip, be tarpu tai tikrai ojojoj, kaip reikia ieškoti ir klausimas ar radęs norėsi jas pirkti.. bigsmile.gif
4u.gif
[/quote]
tai reiškia mes su tarpais dedame iš biednumo? perkame likučius nuo turtingų kapitalistų "stalo", o kadangi jos belekokio kreivumo, dedame su tarpais? ir kuo toliau į rytus nuo Vokietijos, tuo didesni tarpai tarp plytelių?
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 20, 01:14)
tai reiškia mes su tarpais dedame iš biednumo? perkame likučius nuo turtingų kapitalistų "stalo", o kadangi jos belekokio kreivumo, dedame su tarpais? ir kuo toliau į rytus nuo Vokietijos, tuo didesni tarpai tarp plytelių?

Jeigu ironizuojant tą reikalą galima pasakyti ir taip lotuliukas.gif
Ir kai pasiekia Maskva, paskui pradingsta vėl visai . biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 03 20, 00:36)
Jeigu ironizuojant tą reikalą galima pasakyti ir taip  lotuliukas.gif
Ir kai pasiekia Maskva, paskui  pradingsta vėl visai . biggrin.gif

4u.gif

atsiprašau, čia gal stilius toks po kelių taurių vyno ax.gif
tai apibendrinant - plytelės turėtų dėtis be tarpų ir tarpus darome nes "ne tau Martynai mėlynas dangus"? Ž pogrupis? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kirkė @ 2012 03 19, 17:45)

KJKG - įmesiu į AŽ kaip kelti nuotraukas. Man irgi kažkada nuotraukų kėlimas buvo misija neįmanoma  doh.gif

Kirkė, prigavai mane kaip mergą su trečiu vaiku lotuliukas.gif
o jei rimtai - pamokykit kaip čia su tom nuotraukom elgtis g.gif
Atsakyti
Pirmieji pasiūlymai dėl meet'o datos:

1. kovo 31d, šeštadienis - LokysL, Mergina05,

2. balandžio 9d pirmadienis

3. balandžio 14d šeštadienis - LokysL, Mergina05, A&D, KJKG, Giedruolė.

A ko kiti į sąrašėlį neskuba? Tuka, Robertinas, Korida, Kirkė,Manjana, Noriukas5, Pingvikas, Heli, Deita, Helxaj, Braške ir kt.?

Na jo KJKG pats laikas Inžinernių sistemų projektams g.gif Kaip suprantu jau viską išduskutavę su Viliene ir Manjana tai beliko tik kibti ir subraižyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruolė: 20 kovo 2012 - 08:10
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 20, 01:52)
atsiprašau, čia gal stilius toks po kelių taurių vyno  ax.gif
tai apibendrinant - plytelės turėtų dėtis be tarpų ir tarpus darome nes "ne tau Martynai mėlynas dangus"? Ž pogrupis?  g.gif

Ko gero taip. Teko matyti natūralaus akmens plyteles suleistas taip, kad uodas pimpos neįkištų, labai gražu. Dubajaus 5* viešbučio foje pakiai akmens plytelių grindis šlifavo - tryse su mašina maždaug 1-1,5m2 per dieną, bet po jų drąsiai pasilenki ir aštriausiu skustuvu saugiai nusiskuti smile.gif tarpelių tektų labai įdėmiai ieškoti. Taigi, ko gero Martynas labai taikliai pastebėta 4u.gif
Atsakyti
Mum pūtė Likon'as.
Atsakyti

3. balandžio 14d šeštadienis - LokysL, Mergina05, A&D, KJKG, Giedruolė, Helxaj

Tik mums labai nedrąsu. ax.gif Bet noro yra, pabendrauti su tas pačias upes perbridusiais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 03 20, 09:04)

3. balandžio 14d šeštadienis - LokysL, Mergina05, A&D, KJKG, Giedruolė.

A ko kiti į sąrašėlį neskuba? Tuka, Robertinas, Korida, Kirkė,Manjana, Noriukas5, Pingvikas, Heli, Deita, Helxaj, Braške ir kt.?
Na jo KJKG pats laikas Inžinernių sistemų projektams  g.gif Kaip suprantu jau viską išduskutavę su Viliene ir Manjana tai beliko tik kibti ir subraižyti smile.gif

O tai galvojau, kad pamatus naujokams reikia pasidaryti?, y meetą jeigu prisijungti? aš tikrai nespeju...... lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

3. balandžio 14d šeštadienis - LokysL, Mergina05, A&D, KJKG, Giedruolė, Helxaj, Robertinas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robertinas 125: 20 kovo 2012 - 09:49
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 03 20, 09:48)
O tai galvojau, kad pamatus  naujokams  reikia  pasidaryti?, y meetą jeigu  prisijungti? aš tikrai nespeju...... lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif
.

As va rozete ivedziau i sklypa, daugiau nieko, ir tai manau, esu vertas buti meete smile.gif nestuke.gif
Meeto datos aiskeja konkreciai smile.gif
Atsakyti