Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 20, 16:34)
bandau įkelti mūsų "šedevrą"  lotuliukas.gif pagal Kirkės rekomendacijas, bet jei atvirai tai šiaip sau būdas. Įtariu su malonumu verčiau sukelčiau į privat galeriją  smile.gif
na bet prižadėjau - ištesėjau. vaizdas statybinis, nepykit labai  ax.gif

http://www.part.lt/p...9dd00346109.JPG
http://www.part.lt/p...860e3d03952.JPG
http://www.part.lt/p...edd93953786.JPG
jei domina kokios detalės - klauskite  4u.gif

ne tą nuorodą nukopijavot 4u.gif
Kopijuokit paveikslėlis forumui - tada iškart temoje matysime smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 20, 15:50)
jeigu įdomu, galiu pasiknisti Kanufinio kontaktus, jis ten vilnietis, kažkoks ne visai jau iš eilinių buvo, sakė galėtu ir brigadas parekomenduoti.

dėkinga liksiu, jei surasite kontaktus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2012 03 20, 15:44)
ne tą nuorodą nukopijavot  4u.gif
Kopijuokit paveikslėlis forumui - tada iškart temoje matysime  smile.gif
Papildyta:

dėkinga liksiu, jei surasite kontaktus  4u.gif

doh.gif
bandau dar karta

...... kad ji kur galas ..... doh.gif

gerai, kai namo grįšiu , palikau vizitinę ...
Papildyta:
karsta.gif

user posted image

user posted image

user posted image
gossip.gif

gal per mažos gavosi??? ai, nebekeisiu. Nebent labai reikia, tuomet rašykite, padidinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 20 kovo 2012 - 16:06
QUOTE(Kirkė @ 2012 03 20, 14:58)
Ramiakas  biggrin.gif mano tokia pati situacija, tik dar MB ne visada namie būna...
Pas mus darė Žemkasys. Ne stebuklai, bet padarė normaliai ir už pakankamai padorią kainą.

Pas mus vėl bėda su vandeniu. Tvinsta vėl viskas....  Kol Lietuvoje karaliauja "otkatai" - sėdėsim dideliam Š...

REIKIA TINKUOTOJŲ KONTAKTŲ - kas nepatingėsit jais pasidalinti iš anksto ačiū.

smile.gif Is tavo paraso matau kad musu maziausi skiriasi tik 12 dienu:) Zodziu gyvenam panasiom nuotaikom smile.gif Zodziu kolkas nieko nezadu, pagal galimybes bandysiu prisijungt, tikiuosi informuosit kas kaip ir kada:)

Bandysiu kreiptis i Zemkasi, dekui.

Del kontaktu imeciau, vyrukai dirba rankomis, be aparato, pas mus uztruko apie menesi. Medziagas pirkomes patys, gavosi kur kas pigiau, negu samdant darbas+medziagos ir su aparatu. Aisku tie padaro per kelias dienas.

Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 20, 17:01)
doh.gif
bandau dar karta

Viskas ok, gerai matosi.
Is tikro man tai labai idomus namukas, idomu murininkai nieko nesake, kad daug visokiu kampu? Nes pas mus tai keike architekta, kad pridare kampu kad nepadare staciakampio gretasienio, ir kad jiems dabar tiek vargo su tais kampais lotuliukas.gif (albume pamatysit)
Ir stogas sakyciau idomus...o paskutinej foto kur matosi, cia gal bus balkonas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heli: 20 kovo 2012 - 16:16
Nedidinkit ir taip matosi kad gražu smile.gif
Balkoną tuoj visi išbrokys jei normaliai nepšiltinot biggrin.gif
Man negaila, galima ir Albumo duomenis duoti, jau net paveiksliukus sukėlėt smile.gif Jei neatsiras prieštaraujančių iki savatės galo, po savaitgalio išsiųsiu.
Atsakyti
A, jau matosi šedevras
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2012 03 20, 17:25)
Man negaila, galima ir Albumo duomenis duoti, jau net paveiksliukus sukėlėt smile.gif Jei neatsiras prieštaraujančių iki savatės galo, po savaitgalio išsiųsiu.

Jei mano nuomonės reik - aš UŽ 4u.gif kad jį kur galas tas KJKG nuotraukas biggrin.gif tegul puošia albumą lotuliukas.gif
Papildyta:

Taip, pavojinga konstrukcija, per daug drąsus architektas - matyt nuo konstruktorių p...dy niekad negavęs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 20 kovo 2012 - 16:31
QUOTE(Heli @ 2012 03 20, 16:15)

Del kontaktu imeciau, vyrukai dirba rankomis, be aparato, pas mus uztruko apie menesi. Medziagas pirkomes patys, gavosi kur kas pigiau, negu samdant darbas+medziagos ir su aparatu. Aisku tie padaro per kelias dienas.
Papildyta:
Viskas ok, gerai matosi.
Is tikro man tai labai idomus namukas, idomu murininkai nieko nesake, kad daug visokiu kampu? Nes pas mus tai keike architekta, kad pridare kampu kad nepadare staciakampio gretasienio, ir kad jiems dabar tiek vargo su tais kampais lotuliukas.gif (albume pamatysit)
Ir stogas sakyciau idomus...o paskutinej foto kur matosi, cia gal bus balkonas?

imeskite ir man jų kontaktus, dar ne aktualu, bet norėtųsi turėti po ranka tuo metu kai jų prireiks

prolektas beveik kartotinis, nieko mes ten neišradom apart to kad vos ne du metus praradom braižydami su architektais kol nubraižėm +/- kartotinį projektą lotuliukas.gif
ne, su mūrininkais į tokius debatus net nesivėlėm, o ir klausimo tokio nebuvo. aišku kvadratą padaryti lengviau, bet koks jiems skirtumas, svarbu pinigu moki.
taip yra balkonas, kokie +/-25m2 ir žiagsmas ir skausmas ir vargas su juo, na bet ko nepadarysi dėl grožio lotuliukas.gif
Atsakyti

As irgi uz.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 03 20, 16:25)

dėl balkono iš karto visus perspėju - patys žinom kad tai yra pinigai į balą, bet jau labai jo norėjom. pirmas dalykas kurį sau leidom šiaip, dėl pramogos :-)
bet dabar kaip lengva ant stogo užlipt, net stoglangių nereikia lotuliukas.gif

šiltinom, šiltinom balkono storis gausis apie 85cm, viskas dėl šiltinimo iš viršaus, šonų, apačios, nes po balkonu - gyvenamas kambarys
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 20, 18:30)
imeskite ir man jų kontaktus, dar ne aktualu, bet norėtųsi turėti po ranka tuo metu kai jų prireiks

prolektas beveik kartotinis, nieko mes ten neišradom apart to kad vos ne du metus praradom  braižydami su architektais kol nubraižėm +/- kartotinį projektą  lotuliukas.gif 
ne, su mūrininkais į tokius debatus net nesivėlėm, o ir klausimo tokio nebuvo. aišku kvadratą padaryti lengviau, bet koks jiems skirtumas, svarbu pinigu moki.
taip yra balkonas, kokie +/-25m2 ir žiagsmas ir skausmas ir vargas su juo, na bet ko nepadarysi dėl grožio  lotuliukas.gif

kad jau siunciau jums anksciau tuos kontaktus:) paziurekit, jei nerasit, dar imesiu...

as irgi labai norejau balkono, pas mus jis nedidukas 3kv.m, bet kaip sakot truputi galvos skausmas...

o kas del murininku, tai va as ir taip sakau pinigus gauna ir ner ko dejuot...
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 03 20, 16:35)
A, jau matosi šedevras
Papildyta:

Jei mano nuomonės reik - aš UŽ 4u.gif  kad jį kur galas tas KJKG nuotraukas biggrin.gif  tegul puošia albumą lotuliukas.gif
Papildyta:

Taip, pavojinga konstrukcija, per daug drąsus architektas - matyt nuo konstruktorių p...dy niekad negavęs smile.gif

konstruktoriai padirbėjo visi kampiniai langai - be kolonu, balkono viena siena kaba ant sąramos, ant kurios dar kaba ir namo kampas nes apacioj kampinis langas be kolonos. tiesa, vieno lango vis dėlto privertė atsisakyt, turėjo balkonas visai "ore" kabėt lotuliukas.gif bet tuomet balkonas turėjo jungtis su laikančiąja siena beveik visu bendru perimetru, o aš to nenorėjau, teko atsisakyt lango bet laimėjom "mažesnį kontaktą" su namu t.y. mažiau šalčio tiltų.
galėsiu įkelt statybų eigą , ten kažkiek mazgų pafotkinau, jei kam įdomu bus
Atsakyti
KAD JI KUR GALAS !! DUOKIT KJKG albumo kontaktus, nes visiems po meeto bus kad ji kur galas!

Nors as negaliu saves priskirti senbuviams, bet As UZ albuma KJKG - jis to jau seniai nusipelne! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heli @ 2012 03 20, 17:35)
kad jau siunciau jums anksciau tuos kontaktus:) paziurekit, jei nerasit, dar imesiu...

as irgi labai norejau balkono, pas mus jis nedidukas 3kv.m, bet kaip sakot truputi galvos skausmas...

o kas del murininku, tai va as ir taip sakau pinigus gauna ir ner ko dejuot...

atsiprašau, tikrai turiu blush2.gif paskubėjau

šis projektas turi net savo temą SM-e mirksiukas.gif tiesa jis ten beveik mirštantis pasidarė, bet visi kaip vienas patvirtino jog didžiausia investicija name - balkonas lotuliukas.gif kai kurie jį mažino, bet tuomet kenčia namo vaizdas, vargas su juo gerai padaryti. va čia sutinku su savoka tiksinti bomba lotuliukas.gif
Atsakyti