QUOTE(Nemura @ 2014 01 28, 21:40)
Kai sąmoningai valgai, ir galvoji ar tu jau soti ar ne, tai nesunku pajausti to jausmo. Porcijos tikrai mažesnės būna. Bet dažniausiai viskas chaotiškai man gaunasi, prisivalgai, paskui ups, gal biški per daug, gal nereikėjo, gi nealkana buvau ir t.t.. Pas mane du vaikai, tai dažnai ir šiukšlinės vaidmenį atlieku

Kartais susiimu, ir būnu labai pareiginga ir nevalgau kol neišalkstu. Visko pasitaiko. Žmonės gi ne robotais

Emocinis valgymas ir pas mane. Pastebėjau viena dalyką, kai būna daug reiklų tai lengviau tvarkytis su tuo nevalingu ėdimu. Tai va mergaitės, susikurkim sau daugiau problemų ir ištirps tie lašiakai
Aš apskritai labai kabrizinga maistui buvau. ta prasme kad dažnai užeidavo, kad noriu būtent to, o ne kito. tai vyras visada sakydavo, kad esu neščia visą gyvenimą

tai ir dabar nors ir labai alkana, kažkaip visada žinau ko noriu, na bent jau ko tikrai nenoriu
O va šiukšline, nors irgi turiu du vaikus, niekad nebuvau, čia padėjo man kita mano savybė, kurios nesupranta kitos mamos

Aš niekada nevalgau iš kitų lekščių, su vienu šaukšteliu, vieno obuolio ir kt. Net iš artimiausių žmonių

Man nėra malonu, nors vaikus ir vyrą bučiuoju. Bakterijų nebijau, bet nemalonu. Tokia keistuolė nuo pat mažens
O dėl problemų tai man atvirkščiai, kuo jų daugiau tuo labiau norisi jas spręsti maistu. Šiaip rūpesčiai kasdieniniai, tai gal taip, bet problemos tai pareina su persirijimais. Išėjau po vaiko auginimo į darbą, tai atrodo darbo daug ir nėra kada, bet parėjus begalinis nerimas gina prie šaldytuvo vis ir pati nežinau kas vyksta. tikiuosi greit adaptuosiuosi
Papildyta:
QUOTE(Nemura @ 2014 01 28, 13:51)
Sveikos
Man kelias į intuityvų valgymą prasidėjo nuo Paul Mckenna knygos "lieknėkime kartu" ten daug patarimų, savitaigos pratimų. Kai perskaičiau labai didelį įspūdį padarė. Ir kai pamačiau lentynose knygą Intuityvus valgymas nusipirkau net nesvarsčiusi, bet tenka pripažinti, kad nepateisino lūkesčių šita knyga.
Internete žiūrinėjau aprašymą apie tą knygą, tai kiek supratau ten daugiau neurolingvistinių metodų siūloma, kaip save nuteikti ir kt.