Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 10

QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 20, 19:14)
O tiesa tikriausiai juoda agro būtų geriau, saulytę labiau trauktų ar kaip tik blogai?  g.gif Aš turėjau tik baltą  unsure.gif

na, pabandom pagalvot - juoda sugeria šviesą ir tuo pačiu šilumą. Dirvai pašildyt gerai. Tačiau ant bedygstančių sėklų ar daigų tokia juoda plėvelė atliks meškos paslaugą - iškeps greičiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2012 03 20, 19:31)
Nežinau kokiam jūs mieste, Bet Alytuje bus tikrai  -30 viskam akcija. Lėksiu pirkt agro plėvelės.]
va cia sarasas kur vyks akcijos ir kam smile.gif
http://www.senukai.l...788914.79943594

pagooglinau as ta ozrage, bet tai ji lietuviskas pievu augalas bigsmile.gif
geras, gyveni ir mokaisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 20, 19:24)
mūrinių šatrenių blush2.gif papsakok dar apie šias...

Blogai truput parašiau, mūriniai šatreiniai jei tiksliau rolleyes.gif Dar nesu bandžius pati, pardavėja rekomendavo, sakė panašūs į gražgarstę, tinka salotoms ax.gif Mane lengva sugundyt ant naujovių tai ir paėmiau doh.gif Nekažin ką galiu papasakoti, nes nesu ragavusi jų blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 20, 19:56)
na, pabandom pagalvot - juoda sugeria šviesą ir tuo pačiu šilumą. Dirvai pašildyt gerai. Tačiau ant bedygstančių sėklų ar daigų tokia juoda plėvelė atliks meškos paslaugą - iškeps greičiau wink.gif

Tai va aš ir taip ir taip masčiau kaip čia geriau būtų g.gif Tada vadinas gerai mano balta biggrin.gif Kažkaip nesu taip anksti sėjusi šiltnamyje tai net nežinau kas geriau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 20 kovo 2012 - 20:22
Jau gavau vazonines cukinijas biggrin.gif Gal jas jau bus galima sėti jei vazoninės? g.gif Ir dar įdomu kokie atsiliepimai apie smidrines salotas rolleyes.gif Ar kas auginote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 20, 20:14)
Tiesa dar citrininės melisos krūmelį iš lauko į šiltnamį perkėliau, gal greičiau sužels  biggrin.gif

O tai melisą vazone auginat? g.gif
Atsakyti
O aš vakar pasėjau raudonuosius svogūnus į vazoną..Pavadinimą pamiršau...Vienais metais sėjau tiesiai į dirvą - tai jų ten tarp žolių nesugebėjau rasti išdygusių...Pabandys jie mna dabar neaugti - daugiau nesodinsiu...
Aš tai melisas, mėtas, raudonėliu beveik kaip piktžoles sode patvoriais auginu...Ir visia ten joms gerai...Ir man užtenka, ir į darbą chebrai atnešu...
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 03 21, 11:42)

Nea, lauke auga, iškasiau 1 krūmelį iš lauko ax.gif Pabandymui, žiūrėsiu ar greičiau sužels šiltnamyje biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Meda-1 @ 2012 03 21, 12:18)
O aš vakar pasėjau raudonuosius svogūnus į vazoną..Pavadinimą pamiršau...Vienais metais sėjau tiesiai į dirvą - tai jų ten tarp žolių nesugebėjau rasti išdygusių...Pabandys jie mna dabar neaugti - daugiau nesodinsiu...
Aš tai melisas, mėtas, raudonėliu beveik kaip piktžoles sode patvoriais auginu...Ir visia ten joms gerai...Ir man užtenka, ir į darbą chebrai atnešu...

Aš tai neturiu tokios galimybės patvoriais auginti, nupjauna patvorius doh.gif Ir dar stiklų užkasta patvoriuose senųjų šeimininkų doh.gif Kuriais čia metais buvau sumasčius žirnius patvory augint, bandžiau susikast, tai kur smeigsi kastuvą ten stiklai blink.gif Būtų irgi neblogai patvoryje, mažiau vietos darže užimtų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 21 kovo 2012 - 12:23
QUOTE(Saulužė @ 2012 03 21, 12:42)

Žiemai kasmet įsisodinu į vazoną.Bet auga taip normaliai iki Naujų metų,paskui šviesos trūkumas būna. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 21, 12:22)
Nea, lauke auga, iškasiau 1 krūmelį iš lauko  ax.gif Pabandymui, žiūrėsiu ar greičiau sužels šiltnamyje  biggrin.gif

Savaitgalį tvarkinėjau tą kampą, tai jau pradėjo mano melisos ir pan. augalai žaliuoti. Raudonėlio tai iš vis kilimas pasidaręs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2012 03 21, 12:47)
Savaitgalį tvarkinėjau tą kampą, tai jau pradėjo mano melisos ir pan. augalai žaliuoti. Raudonėlio tai iš vis kilimas pasidaręs smile.gif

Pas mane truput irgi yra melisų žalumos, bet dar gaila skainiot vargšes ir taip mes žiemą atkapstydavom iš po sniego ir skainiojome biggrin.gif Raudonėliai mano truput nusigandę po žiemos, bet žaliuot bando, vargšai blogoj vietoj auga, bala ten beveik pastovei būna pas juos pavasarį ir rudenį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2012 03 21, 12:18)

Pas mane irgi metos , melisos, rabarbarai patvory kampe auga, bet metos pleciasi, lenda i visa darza. Salotas, petrazoles pasejau.

Reikia ridikeliu seklu nusipirkti, o kokias jus perkate g.gif ?
Atsakyti
Stebitės dėl melisų vazone. O tai neįmanoma? Mano dar labai mažulytės, šį mėnesį pasėtos. Draugės darže sodinsim, bet norėčiau ir balkone vazone kelias augint. Nemanau, kad tai neįmanoma. Ar klystu? Iš manęs daržininkė tokia pati kaip ir balerina, tai gal ir klausimai kaip pirmokės.
Atsakyti