lauke sėti dar tikrai per anksti.. nesuprantu kur žmonės taip skuba..
Vėliau prasideda dejonės- supuvo, nušalo..
QUOTE(rytorasa @ 2012 03 25, 11:40)
Taigi, kad protas sako viena, o rankos pačios daro visai ką kita
QUOTE(matuke @ 2012 03 24, 22:06)
Noreciau pamatyt...
QUOTE(giedrulka @ 2012 03 24, 23:25)
Tai reiškia, kad česnakus vešiu vežimu turgun
Na as vezimu dar nevezu, bet neturedama ne vieno cesnako taip ir prisidauginau metai is metu
klasuiams del ropiniu svogunu: kada juos galima nesti i siltnami bent jau, labai daug vietos uzima ant palanges
. Kokios temp jie bijo?
QUOTE(rytorasa @ 2012 03 25, 12:40)
Aš į lauką dar nežinau kada sėsiu, tikrai negreit, dar žemė iš po rudens neparuošta, labai šlapia ir reikės plėst daržą, sukelt, nes jei liūtys viskas plaukia, dar išraut daugiametes gėles, prieskonius, o po to vėl sukišt, darbų milijonai
Bet užtat šiltnamyje tai jau nemažai prisisėjau, pagrinde sėjau tą, jei kas ir supūtų, nušaltų ,nebūtų didelio nuostolio ir turėčiau iš ko atsėt ar pakeist kuo kitu
O jei viskas gerai augs tai nežinau kur reikės dėt
Bet užtat šiltnamyje tai jau nemažai prisisėjau, pagrinde sėjau tą, jei kas ir supūtų, nušaltų ,nebūtų didelio nuostolio ir turėčiau iš ko atsėt ar pakeist kuo kitu
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 25, 17:05)
valgyti..
QUOTE(rytorasa @ 2012 03 25, 16:09)
valgyti..
na, o jeigu neįveiksit- dalinkitės...
argi ne smagu, kad ir namiškiai sotūs, ir dar artimiesiems lieka.. 
Tas tai taip, bet bėda su tais augalais bus, kuriuos reikės išsodint į lauką vėliau, nelabai bus tiek vietos darže, daržiukas nedidelis
QUOTE(edinka @ 2012 03 25, 13:08)
Noreciau pamatyt...
Na as vezimu dar nevezu, bet neturedama ne vieno cesnako taip ir prisidauginau metai is metu
Tai kaip ten yr ištikrųjų - pernai mažulyčius pasėjus, šiais metais iš jų tik po skiltelę išaugs? Ar jau pilnavertis česnakas bus?
Nu kaip pasalo
As vakar i siltnami nauja sukisau ridikeliu,spinatu. Dviguba agro dengiau. Gyvi gal...
Paprikom vietos mazai,o zemiu pirkt nesinori. Kazi jei paimsiu is lauku zemes,ar nesupyks man jos? Pas mus priemolis
Siltnamistoks nemazas atrodo. Bet vyrui sakiau,reikejo pirma kaimynams pastatyt. Visgi neisvengem siokiu tokiu klaideliu. Matuke,kokioj stadijoj jusu statybos?
Papildyta:
Ojej kaip istampiau puslapi
Nemoku sumazint 
Paprikom vietos mazai,o zemiu pirkt nesinori. Kazi jei paimsiu is lauku zemes,ar nesupyks man jos? Pas mus priemolis
Siltnamistoks nemazas atrodo. Bet vyrui sakiau,reikejo pirma kaimynams pastatyt. Visgi neisvengem siokiu tokiu klaideliu. Matuke,kokioj stadijoj jusu statybos?
Papildyta:
Ojej kaip istampiau puslapi
| i | Per didelė foto ištrinta. Kaip sumažinti foto, žr. čia. |
QUOTE(giedrulka @ 2012 03 25, 22:53)
Tai kaip ten yr ištikrųjų - pernai mažulyčius pasėjus, šiais metais iš jų tik po skiltelę išaugs? Ar jau pilnavertis česnakas bus?
tik skiltelė, o jau rudenį ją pasėsi ir bus visas česnakas
QUOTE(j.ole @ 2012 03 26, 07:23)
Nu kaip pasalo
As vakar i siltnami nauja sukisau ridikeliu,spinatu. Dviguba agro dengiau. Gyvi gal...
Siltnamistoks nemazas atrodo.
Siltnamistoks nemazas atrodo.
nu neblogas siltnamiukas:) musus panasus, tik su 6 lankais:) pernai pirma karta irgi statem:) oj, smagiai visai statem, ir pykomes ir juokemes
nors man smagiau atrodo jusu namukas