Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 10

lauke sėti dar tikrai per anksti.. nesuprantu kur žmonės taip skuba.. rolleyes.gif Vėliau prasideda dejonės- supuvo, nušalo.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 03 25, 11:40)
lauke sėti dar tikrai per anksti.. nesuprantu kur žmonės taip skuba..  rolleyes.gif Vėliau prasideda dejonės- supuvo, nušalo..  rolleyes.gif

Taigi, kad protas sako viena, o rankos pačios daro visai ką kita doh.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 03 24, 22:06)
jei jau giriames tai pas mane raktazole ir kroksai zydi

Noreciau pamatyt... ax.gif hihihi.gif

QUOTE(giedrulka @ 2012 03 24, 23:25)
Tai reiškia, kad česnakus vešiu vežimu turgun 

Na as vezimu dar nevezu, bet neturedama ne vieno cesnako taip ir prisidauginau metai is metu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edinka: 25 kovo 2012 - 12:09
klasuiams del ropiniu svogunu: kada juos galima nesti i siltnami bent jau, labai daug vietos uzima ant palanges doh.gif . Kokios temp jie bijo?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 03 25, 12:40)
lauke sėti dar tikrai per anksti.. nesuprantu kur žmonės taip skuba..  rolleyes.gif Vėliau prasideda dejonės- supuvo, nušalo..  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Man taip pat keista, kur visos taip skuba doh.gif
Atsakyti
Aš į lauką dar nežinau kada sėsiu, tikrai negreit, dar žemė iš po rudens neparuošta, labai šlapia ir reikės plėst daržą, sukelt, nes jei liūtys viskas plaukia, dar išraut daugiametes gėles, prieskonius, o po to vėl sukišt, darbų milijonai doh.gif
Bet užtat šiltnamyje tai jau nemažai prisisėjau, pagrinde sėjau tą, jei kas ir supūtų, nušaltų ,nebūtų didelio nuostolio ir turėčiau iš ko atsėt ar pakeist kuo kitu blush2.gif O jei viskas gerai augs tai nežinau kur reikės dėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 25, 17:05)
O jei viskas gerai augs tai nežinau kur reikės dėt  doh.gif

valgyti.. bigsmile.gif na, o jeigu neįveiksit- dalinkitės... thumbup.gif argi ne smagu, kad ir namiškiai sotūs, ir dar artimiesiems lieka.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 03 25, 16:09)
valgyti..  bigsmile.gif na, o jeigu  neįveiksit- dalinkitės...  thumbup.gif argi ne smagu, kad ir namiškiai sotūs, ir dar artimiesiems lieka..  biggrin.gif

Tas tai taip, bet bėda su tais augalais bus, kuriuos reikės išsodint į lauką vėliau, nelabai bus tiek vietos darže, daržiukas nedidelis doh.gif O dar pražiūrėjau turimas gėlių sėklas, tai irgi beveik visų norisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2012 03 25, 13:08)
Noreciau pamatyt... ax.gif  hihihi.gif
Na as vezimu dar nevezu, bet neturedama ne vieno cesnako taip ir prisidauginau metai is metu  mirksiukas.gif

Tai kaip ten yr ištikrųjų - pernai mažulyčius pasėjus, šiais metais iš jų tik po skiltelę išaugs? Ar jau pilnavertis česnakas bus?
Atsakyti
Nu kaip pasalo unsure.gif As vakar i siltnami nauja sukisau ridikeliu,spinatu. Dviguba agro dengiau. Gyvi gal...
Paprikom vietos mazai,o zemiu pirkt nesinori. Kazi jei paimsiu is lauku zemes,ar nesupyks man jos? Pas mus priemolis
Siltnamistoks nemazas atrodo. Bet vyrui sakiau,reikejo pirma kaimynams pastatyt. Visgi neisvengem siokiu tokiu klaideliu. Matuke,kokioj stadijoj jusu statybos?

Papildyta:
Ojej kaip istampiau puslapi blink.gif Nemoku sumazint doh.gif

i 
Per didelė foto ištrinta.
Kaip sumažinti foto, žr. čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 26 kovo 2012 - 08:03
QUOTE(giedrulka @ 2012 03 25, 22:53)
Tai kaip ten yr ištikrųjų - pernai mažulyčius pasėjus, šiais metais iš jų tik po skiltelę išaugs? Ar jau pilnavertis česnakas bus?

tik skiltelė, o jau rudenį ją pasėsi ir bus visas česnakas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(j.ole @ 2012 03 26, 07:23)
Nu kaip pasalo  unsure.gif  As vakar i siltnami nauja sukisau ridikeliu,spinatu. Dviguba agro dengiau. Gyvi gal...
Paprikom vietos mazai,o zemiu pirkt nesinori. Kazi jei paimsiu is lauku zemes,ar nesupyks man jos? Pas mus priemolis
Siltnamistoks nemazas atrodo.

nu neblogas siltnamiukas:) musus panasus, tik su 6 lankais:) pernai pirma karta irgi statem:) oj, smagiai visai statem, ir pykomes ir juokemes thumbup.gif
nors man smagiau atrodo jusu namukas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo užsklanda: 26 kovo 2012 - 07:47