Man po logest po to femoden naudojimo ciklas nereguliarus buvo 1,5 metų. Ir pastoti negaliu. Jau 5 mėn kaip ciklas reguliarus o neštumo nėra. Rugpjūtį bus 2 metai kaip nepastoju. Manau, kad tabletės kaltos, nes naudojant jas labai gausiai kraujavau. Dabar daug mažiau tik pilvą skauda.
As visad buvau pries KT, bet man reikejo butinai jas pradeti gerti del pakitusios kiausidziu formos, sutrikusiu hormonu ir menesiniu. Jau baigiau 4 menesi, kiausides, hormonai ir menesines susitvarke, salutinio poveikio nelabai jauciu, smagu labai tik tiek kad sutrumpejo kraujavimo laikas (vietoj 7, 5 dienos), pilvo skausmai galima sakyti visai dingo
(o anksciau alpdavau nuo ju...
), nuotaiku kaitas visada turejau, galvos skausmus taip pat, tik va pms'as dabar prasideda 1,5 savaites pries menesisnes, psichologinis mastymas del isvaizdos pasibaisetinas (del ankstesniu isitikiniu, kad kt storina), nors priaugau gal tik pora kilu
Vartoju marvelon.

Buvau pamirsus viena kt poveiki - pasidariau alergiska vynui
Neberia, bet isgerus kita diena ar net po keliu valandu kasausi kaip isprotejus nuo uzpakalio iki kaklo per visa ploti - strenos, sonkauliai, krutine.. Anksciau megau vermuta, bet tenka atsisakyti dabar jo

Sveikutes, o as nuo kt yasminele PASTOJAU!!!!!! Israse gydytoja(ejau privaciau 180lt suplakiau!) yasminele, tipo maziausias pasalinis poveikis. Tai po antro kurso nebesusirgau , prie tai buvau pamirsus iesgert, bet nebuvo praeje 12 val. Taigi, nuotaika klaiki, neklaiku man visai tas pastojimas!!
Tik pradejau dirbt, mazaja i darzeli itaisiau...

Aš buvau pamiršusi kartelį Mercilon išgerti, praėjus beveik 12 val, o jau tiek strioko buvo

QUOTE(real_cat @ 2007 04 08, 19:49)
labutis visom
Labai uzjauciu, ka patyrete, nes pati buvau susidurusi su panasiais nemalonumais.
Kai pardejau gerti Cylest, padidejo svoris, ypac tai matesi ant klubu, pati esu smulki, bet jau uzpakaliukas matesi tikrai (kaip kriause), kaip sakoma, kad krutine padideja kartu, tai man to nebuvo
Be to dingo noras myletis, net pabuciuoti vaikina nesinorejo isvis, neprisileidaujo gal puse metu, ir is pradziu nesupratau kodel...
Buvau dideleje depresijoje..viskas blogai, nieko nenoriu..
Ypac pykindavo ryte, megstu labai kava, bet kai sigerdavau gurksni iskarto i tuoleta, net galvojau kad nescia, neimanoma buvo rytais valgyt isvis...
Poto nusprendiziau pakeisti Cylest i yarine..bet noras myletis neatsirado ..
Pradejo ZIAURIAI slinkti plaukai, viska buvau ismeginusi kad neslinktu, veltui..net dabar dar ataugineja po tu KT, ypac matesi isslinkimas virsugalvyje..
Nustojus gerti tabletes, issireguliavo visiskai hormonai, testosteronu lygis ziauriai padidejo..
Didziausias salutinis poveikis tai galvos svaigimas...ypac kai pasviecia saule, nezinau kas cia kaltas, bet karsta diena bijau net masina vaziuoti, nes sustoju kur prie sviesaforo, ausyse pradeda spengti, akyse pradeda tamseti viskas.. jauti kad tuoj tuoj nualpsi...
jau praejo metai nuo vartoji pabaigos, bet vis nepraeina (negaliu uztikrintai sakyt ar nuo KT man tai, nes dariausi tyrimus, ejau pas gyditojus, organizme jokiu patikimu kas galetu tai suketi nerado, tai manau kad nuo KT)
tai vat tiek..db net ir nzn kas cia salutinis poveikis o kas ne, bet problemos prasidejo kai pradejau gert KT
daugiau nenoriu KT,...geriau apspuogejusi vaiksciosiu ir gumytem saugosimes...

Labai uzjauciu, ka patyrete, nes pati buvau susidurusi su panasiais nemalonumais.
Kai pardejau gerti Cylest, padidejo svoris, ypac tai matesi ant klubu, pati esu smulki, bet jau uzpakaliukas matesi tikrai (kaip kriause), kaip sakoma, kad krutine padideja kartu, tai man to nebuvo

Be to dingo noras myletis, net pabuciuoti vaikina nesinorejo isvis, neprisileidaujo gal puse metu, ir is pradziu nesupratau kodel...
Buvau dideleje depresijoje..viskas blogai, nieko nenoriu..
Ypac pykindavo ryte, megstu labai kava, bet kai sigerdavau gurksni iskarto i tuoleta, net galvojau kad nescia, neimanoma buvo rytais valgyt isvis...
Poto nusprendiziau pakeisti Cylest i yarine..bet noras myletis neatsirado ..
Pradejo ZIAURIAI slinkti plaukai, viska buvau ismeginusi kad neslinktu, veltui..net dabar dar ataugineja po tu KT, ypac matesi isslinkimas virsugalvyje..

Nustojus gerti tabletes, issireguliavo visiskai hormonai, testosteronu lygis ziauriai padidejo..
Didziausias salutinis poveikis tai galvos svaigimas...ypac kai pasviecia saule, nezinau kas cia kaltas, bet karsta diena bijau net masina vaziuoti, nes sustoju kur prie sviesaforo, ausyse pradeda spengti, akyse pradeda tamseti viskas.. jauti kad tuoj tuoj nualpsi...

tai vat tiek..db net ir nzn kas cia salutinis poveikis o kas ne, bet problemos prasidejo kai pradejau gert KT

o Dievuliau

Man israse dermatologas (klinikose) diana 35 del berimu, kurie buvo atsirade del padidejusio jautrumo savo pacios gaminamam testosteronui..
Na svoris kad paausgo cia dar nieko.. (nors pastebejau kad net nustojus vartot KT pradejo greiciau svoris augt)
Bet man labai isryskejo migrena.. ir labai stipria forma.. kad po 2-3 dienas negaledavau is lovos atsikelt.. nei valgyt nei gert praktiskai nieko negalejau.. atsisedi.. pabuni 15 min ir begi i tualeta nes pykina..
jau 0.5 m nevartoju, bet dar nepraeina..
Ir menesines issireguliavo..
O berimas del kurio geriau.. kol geriau buvo gerokai apmazejes.. dabar grizo vos ne dvigubai..
Na svoris kad paausgo cia dar nieko.. (nors pastebejau kad net nustojus vartot KT pradejo greiciau svoris augt)
Bet man labai isryskejo migrena.. ir labai stipria forma.. kad po 2-3 dienas negaledavau is lovos atsikelt.. nei valgyt nei gert praktiskai nieko negalejau.. atsisedi.. pabuni 15 min ir begi i tualeta nes pykina..
jau 0.5 m nevartoju, bet dar nepraeina..
Ir menesines issireguliavo..
O berimas del kurio geriau.. kol geriau buvo gerokai apmazejes.. dabar grizo vos ne dvigubai..
kaip sian pirstai pinasi...
as 5 metus geriau...dabar jau 7 menesius kaip nutraukiau KT ir esu kaip naujai gimusi,ir kur as anksciau buvau, senai reikejo mesti...cia piusai:
1. reguliarios menesines
2. patikima priemone nuo nestumo
3. neskausmingos, trumpos ir negausios
4. beri ir spuogu apmazejimas
minusai:
1. jokio noro myletis
2.nuotaiku kaita
3. ivairus uzdegimai
4. svorio augimas
nutraukus pradejo nagai luzineti, plaukai slenka kuokstais, bijau, kad teks kirpti plaukus, o jie ilgi pas mane...gaila...ech...atsirado spuogu ne tik ant veido, bet ir nugaros bei krutines..bet kiek skaiciau metu begyje visiems praeina tie zarazos...bet uz tai sugrizo noras myletis, dingo bloga nuotaika, dirglumas..pamazu svoris mazeja...beto noriu susilaukti sveiku vaiku...
1. reguliarios menesines
2. patikima priemone nuo nestumo
3. neskausmingos, trumpos ir negausios
4. beri ir spuogu apmazejimas
minusai:
1. jokio noro myletis
2.nuotaiku kaita
3. ivairus uzdegimai
4. svorio augimas
nutraukus pradejo nagai luzineti, plaukai slenka kuokstais, bijau, kad teks kirpti plaukus, o jie ilgi pas mane...gaila...ech...atsirado spuogu ne tik ant veido, bet ir nugaros bei krutines..bet kiek skaiciau metu begyje visiems praeina tie zarazos...bet uz tai sugrizo noras myletis, dingo bloga nuotaika, dirglumas..pamazu svoris mazeja...beto noriu susilaukti sveiku vaiku...
Sveikos,
Varotjau KT gal kokius 5 metus, nutraukiau, nes norejom lialiaus. Viskas liuks, pastojau lengvai ir be problemu isnesiojau. Nutariau vel pradet gerti kT, bet pradejau labai blogai jaustis, nuotaiku kaita, irzlumas, viskuo nepatenkinta, jokio noro myletis ir pan. Pavartojus kokius 2 metus, nutariau nutraukti, ir ka jus manot? Puse metu nesusirgau!!!Savijauta buvo baisi, nebezinojau, kas su manim daros, svorio priaugau 10kg, kazkoks kosmaras
Tai tik su vaistais issauke sirgima. O kai paklausiau, kada vel susirgsiu, gydytoja, atsake net neisivaizduoju. Tai vel nutariau gerti KT, nes bijau tos savijautos, kuria patyriau. Cia kaip uzburtam rate
Varotjau KT gal kokius 5 metus, nutraukiau, nes norejom lialiaus. Viskas liuks, pastojau lengvai ir be problemu isnesiojau. Nutariau vel pradet gerti kT, bet pradejau labai blogai jaustis, nuotaiku kaita, irzlumas, viskuo nepatenkinta, jokio noro myletis ir pan. Pavartojus kokius 2 metus, nutariau nutraukti, ir ka jus manot? Puse metu nesusirgau!!!Savijauta buvo baisi, nebezinojau, kas su manim daros, svorio priaugau 10kg, kazkoks kosmaras

Esu visomis keturiomis prieš KT. Vartojau dvejus metus, dabar jau daugiau nei metus nevartoju ir esu patenkinta sugrįzusia normalia savijauta. Pradėjau, nes, visų pirma, reklama, taip sakant, liejosi laisvai, koks geras dalykas tos KT. Paklausyk medikų, tai tiesiog viena nauda (kurgi ne): ir mėnesinės negausios, reguliarios, ir plaukuotumas sumazėja, oda išsivalo...zodziu gerk ir norėk. Realybė man pasirodė kiek kitokia. Nebent tai, jog nereikėjo sukti galvos dėl vaisingų-nevaisingų d. ir pan. Bet uz tai:sumazėjo noras mylėtis, dienomis jausdavosi mieguistumas, oda tikrai netapo švaresnė, o svorio tai priaugau..
O kai dar prasidėjo tepliojimai, ilgiau nebesvarsčiau ir mečiau. Viskas labai greit susitvarkė ir daugiau tikrai neketinu vartot tos chemijos