Sveikos merginos,
na ir prisiskaičiau aš čia istorijų, kad net šiurpuliukai kūnu bėgiojo. Aš KT naudojau 5 metus. Pirmus metus Jasmine, tai po metu naudojimo vidury ciklo pradėjo teplioti, lėkiau pas gydytoja, tai ji nuramino ir išrase yarina. Pastaruosius keturis metus naudojau būtent juos. Viskas buvo gerai. Mėnesinės tiksliai pagal grafiką, nors pas mane jos ir iki KTbuvo negausios, bet naudojant KT tapo dar negausesnės. Jei higieniais sumetimais nereikėtų keitalioti įklotų, tai man vieno užtektų visai savaitei.
Paskutinius metus prasidėjo: galvos skausmai, ypač pirmas dvi mm dienas. Skaumai tokie, kad gali gerdavau per dieną dvi-tris tabletes, pora puodelių stiprios kavos (pas mane daznai žemas spaudimas). Kartais skausmas būdavo toks, kad iki vėmimo daeidavo. Vėliau aspsidžiagiau, kai pusseserė pasakė, jog tai migrena. Galvų skaumas įgavo naują pavadinimą. Vėmimas pasireikšdavo ypač tada, kai tomis dienomis reikėdavo susikaupti (seminaras, svarbus darbas ir pan.).
Vyro žiauriai nenorėjau. Net
laižekas kėlė pasipjaurėjimą. Mylėtis prisiversdavau, nes tikrai buvo vyro gaila.
Pastoviai buvau pikta, susiraukus, nervota.
Kartais imdavo niežėti visą kūną. Bet viską suversdavau alergijai. Bet įdomiausia tai, kad iki KT aš nebuvau niekam alergiška. Tik tabletėm negaliu priskirti visos kaltės, nes naudojant KT įsigijom katiną. Tai visą laiką maniau, kad katinas kaltas.
Bėda ta, kad niekad nesusiejau savo prastos savijautos su KT. Juos pradėjau naudoti savo iniciatyva. Prezervatyvai nepatiko mano tada dar draugui, dabar vyrui, nutrauktas aktas nepatiko man (tuo metu jis man atrodė žiauriai nepatikimas). Įdomiausia tai, kad vyras tada mane bandė atkalbėti nuo KT naudojimo, o paskui ir pats priprato.
Kadangi pradėjau galvoti apie

, įlindau į SM forumus. Tada dangus nušvito, akys prašviesėjo. Kai supratau dėl ko visos tos blogybės, net gyvent lengviau pasidarė. Bet tada, mano nuomone, pradėjo veikti psichologinis faktorius: pradėjau jausti ir kitus simptomus, kurių anksčiau nejaučiau: tai ir vienos kojos maudimas, atsirado toks jausmas tarsi man slaunyje vena norėtų iššokti

Bet aš visą tai nurašiau prasidedančiai paranojai.
Tai va jau greit mėnuo kaip nustojau gerti KT. Vyro noriu iš ryto (anksčiau man tai būdavo pats nemaloniausias laikas tam reikalui), dieną ir vakare. Blogų dalykų kol kas nepastebėjau. Savaitgalį turėtų prasidėti mm, bet jau šiandien kažkoks skausmas pilvo apačioje kairėje pusėje. Rytoj turėčiau eiti pas ginekologe, bet bijau, kad teks atidėti kitai savaitei.

Beje, mano gydytoja, kiekvienais metais man darydavo kiaušidžių echoskopiją, problemų nesimatė.