Įkraunama...
Įkraunama...

Nukentėjusioms nuo kontraceptinių tablečių

Man jau 7 men. kai meciau KT. Ir tik dabar nustojo slinkti plaukai, daug netekau, bet ne tiek kad nusikirpti trumpai plaukus. menesines grybauja dar, bet nieko nuostabaus, ir pries Kt taip buvo... Uztat jauciuosi normalia moterimi, norincia savo vyro, o ne depresuota "senmerge" smile.gif
Atsakyti
O gal imanoma isvengti plauku slinkimo kokiais maisto papildais ar pan.? Nesinoretu likti plikai, ir taip baugu del galimo potraukio sumazejimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 01 04, 18:37)
O gal imanoma isvengti plauku slinkimo kokiais maisto papildais ar pan.? Nesinoretu likti plikai, ir taip baugu del galimo potraukio sumazejimo rolleyes.gif

nemanau, kad yra budu isvengti plauku slinkimo (aisku nebutinai visoms ir slinks), slinks tiek kiek reikes, niekas nepades.... schmoll.gif tik as vartojau fitoval kapsules 4 menesius, nauju plauku tai priaugo... o nustojo slinkt manau del to, kad jau turejo nustot, visgi puse metu, priplaudavau pilna vonia.... doh.gif smile.gif sekmes metancioms ir kantrybes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerous: 04 sausio 2011 - 17:50
o as kazkaip nepastebejau, kad man plaukai slinktu g.gif ar sumazetu noras smileysex.gif
o ziuriu labai kas cia daug uo skundzias blush2.gif
tikiuos jas metus nesugrius visos nelaimes, kokios tik gali but metus KT g.gif nes dabar geriant nejauciu jokio diskonforto..
Atsakyti
As neseniai meciau vartoti KT ir jauciu tik palengvejima ir jokiu salutiniu poveikiu. atrodo, kad ir nuotaika kasdien geresne,o ir MB vis dazniau norisi blush2.gif
Atsakyti
Venu varikoze isivyste nuo KT arba ji turejo tam daug itakos, dabar turiu rimtu problemu. Nezinau kuo cia baigsis mano tos bedos, bet su KT risau... klausimas tik kaip reiks apsisaugot... g.gif
Jei sugriztu laikas, tokios klaidos nebekartociau... chemija yra chemija...
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2011 01 14, 11:39)
Venu varikoze isivyste nuo KT arba ji turejo tam daug itakos, dabar turiu rimtu problemu. Nezinau kuo cia baigsis mano tos bedos, bet su KT risau... klausimas tik kaip reiks apsisaugot...  g.gif
Jei sugriztu laikas, tokios klaidos nebekartociau... chemija yra chemija...

Pasiskaiciau apie zala KT ir tik dabar supratau nuo ko man kojos tinsta ir ilgai nuleidus kojas pamelsta jos, sutriko man nuo ju kraujotaka doh.gif Geriau 5 metus ir dabar nutraukiau ir tikiuosi susitvarkys visi negerumai sitie.
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2011 01 04, 20:40)
o as kazkaip nepastebejau, kad man plaukai slinktu  g.gif ar sumazetu noras smileysex.gif
o ziuriu labai kas cia daug uo skundzias  blush2.gif
tikiuos jas metus nesugrius visos nelaimes, kokios tik gali but metus KT g.gif nes dabar geriant nejauciu jokio diskonforto..

drinks_cheers.gif
man noras gal net padidėjęs buvo blush2.gif blush2.gif
kas del venų, manau labai pirklauso nuo gyv. būdo, ar rūkoma, ar sportuojama, kaip maitinamasi ir t.t.
mečiau dabar, nes laukia operacija ir gulėjimas lovoje, o vat būtent del to gulėjimoo ir negerai, nes rekia kad žmogus judėtų. pirmą dieną po metimo skaudėjo galvą doh.gif tai ir suvedžiau, kad dėl KT taip. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nebezinau:) @ 2011 01 15, 15:32)
drinks_cheers.gif
man noras gal net padidėjęs buvo blush2.gif  blush2.gif
kas del venų, manau labai pirklauso nuo gyv. būdo, ar rūkoma, ar sportuojama, kaip maitinamasi ir t.t.
mečiau dabar, nes laukia operacija ir gulėjimas lovoje, o vat būtent del to gulėjimoo ir negerai, nes rekia kad žmogus judėtų. pirmą dieną po metimo  skaudėjo galvą doh.gif tai ir suvedžiau, kad dėl KT taip.  4u.gif

Manoma, kad venu varikoze paveldima. Jei tevai sirgo, tai tikimybe mergaitei paveldeti sia liga 60 proc., berniukui 40 proc. Sios ligos progresavimas priklauso nuo daugelio priezasciu, tas tiesa. Bet KT yra viena is priezasciu skatinanciu sios ligios vystymasi. As ant savo kailio ta patyriau. Gaila nezinau kaip ideti nuoroda, bet pasiskaicius internete apie varikoze, tikrai tuo isitikinsite, kad KT turi tam dideles itakos.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri cia yra ginekologe ar siaip gerai nusimananti siuose reikaluose:ax: Tai va, jau trecia karta is eiles turiu sujungti kontraceptiku gerima, nes tai buvo naujieji, tai dar ten kazkas, dabar tiesiai ant vestuviu gi irgi negaliu su menesinem sedet ir drebet.. Ar labai blogai tokie dazni sujungimai? g.gif Klausiau savo ginekologes, sako junk nors ir metus - kazkaip netikiu ja schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie jusu. 4u.gif as jau ir kokius 6 metus geriu KT . Galvoju nutraukti ,ne s jau nusibodo vien del to kad jauciu ziauru isausejima maksties . Aisku tai atsiliepia ir santykiams su vyru . Noriu paklausti tu, kurios nustojote gerti , kaip saugojates , nes jau du vaikucius turiu, kolkas tikrai neplnuoju .
Atsakyti
QUOTE(Čiliukė! @ 2010 10 15, 17:36)
As ruosiuosi mesti, nes man nuotaika labai numuso jos.. Ir is pradziu nesupratau kas man darosi, galvojau kokia depresija, bet poto paskaitinejau cia daugumos postus ir supratau, kad cia viskas nuo kt. Nu negaliu, kartais nei is sio nei is to atrodo galiu apsiverkti kaip kudykis, kartais galiu supykti del nieko, uzsioziuoti ir po akimirkos vel sypsotis, lyg niekur nieko..  doh.gif
Manau, geriu paskutine pakuote..
Bet ko laukti pabaigus ja..  g.gif  unsure.gif

Man tas pats su nuotaikom blink.gif . Vis ieskodavau priezasciu kodel, bet ju realiai nebuvo. Turiu spirale 3.5 metu, eisiu imt lauk kita savaite, netinka ji man. Sutriko virskinimas, zarnynas nedirba, hormonai issireguliave, spuogai, nuotaiku kaita. Dar kol issiaikinau kas man vis darosi blink.gif doh.gif

Bet o ka toliau daryt unsure.gif ?
Kazkada seniai geriau cilest ..........
Atsakyti