Man jau 7 men. kai meciau KT. Ir tik dabar nustojo slinkti plaukai, daug netekau, bet ne tiek kad nusikirpti trumpai plaukus. menesines grybauja dar, bet nieko nuostabaus, ir pries Kt taip buvo... Uztat jauciuosi normalia moterimi, norincia savo vyro, o ne depresuota "senmerge"

QUOTE(abiga @ 2011 01 04, 18:37)
O gal imanoma isvengti plauku slinkimo kokiais maisto papildais ar pan.? Nesinoretu likti plikai, ir taip baugu del galimo potraukio sumazejimo 

nemanau, kad yra budu isvengti plauku slinkimo (aisku nebutinai visoms ir slinks), slinks tiek kiek reikes, niekas nepades....

o as kazkaip nepastebejau, kad man plaukai slinktu
ar sumazetu noras 
o ziuriu labai kas cia daug uo skundzias
tikiuos jas metus nesugrius visos nelaimes, kokios tik gali but metus KT
nes dabar geriant nejauciu jokio diskonforto..

As neseniai meciau vartoti KT ir jauciu tik palengvejima ir jokiu salutiniu poveikiu. atrodo, kad ir nuotaika kasdien geresne,o ir MB vis dazniau norisi

QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2011 01 14, 11:39)
Venu varikoze isivyste nuo KT arba ji turejo tam daug itakos, dabar turiu rimtu problemu. Nezinau kuo cia baigsis mano tos bedos, bet su KT risau... klausimas tik kaip reiks apsisaugot...
Jei sugriztu laikas, tokios klaidos nebekartociau... chemija yra chemija...

Jei sugriztu laikas, tokios klaidos nebekartociau... chemija yra chemija...
Pasiskaiciau apie zala KT ir tik dabar supratau nuo ko man kojos tinsta ir ilgai nuleidus kojas pamelsta jos, sutriko man nuo ju kraujotaka

QUOTE(Mimuke @ 2011 01 04, 20:40)
o as kazkaip nepastebejau, kad man plaukai slinktu
ar sumazetu noras 
nes dabar geriant nejauciu jokio diskonforto..

man noras gal net padidėjęs buvo

kas del venų, manau labai pirklauso nuo gyv. būdo, ar rūkoma, ar sportuojama, kaip maitinamasi ir t.t.
mečiau dabar, nes laukia operacija ir gulėjimas lovoje, o vat būtent del to gulėjimoo ir negerai, nes rekia kad žmogus judėtų. pirmą dieną po metimo skaudėjo galvą

QUOTE(nebezinau:) @ 2011 01 15, 15:32)

man noras gal net padidėjęs buvo

kas del venų, manau labai pirklauso nuo gyv. būdo, ar rūkoma, ar sportuojama, kaip maitinamasi ir t.t.
mečiau dabar, nes laukia operacija ir gulėjimas lovoje, o vat būtent del to gulėjimoo ir negerai, nes rekia kad žmogus judėtų. pirmą dieną po metimo skaudėjo galvą

Manoma, kad venu varikoze paveldima. Jei tevai sirgo, tai tikimybe mergaitei paveldeti sia liga 60 proc., berniukui 40 proc. Sios ligos progresavimas priklauso nuo daugelio priezasciu, tas tiesa. Bet KT yra viena is priezasciu skatinanciu sios ligios vystymasi. As ant savo kailio ta patyriau. Gaila nezinau kaip ideti nuoroda, bet pasiskaicius internete apie varikoze, tikrai tuo isitikinsite, kad KT turi tam dideles itakos.
Sveikos, gal kuri cia yra ginekologe ar siaip gerai nusimananti siuose reikaluose:ax: Tai va, jau trecia karta is eiles turiu sujungti kontraceptiku gerima, nes tai buvo naujieji, tai dar ten kazkas, dabar tiesiai ant vestuviu gi irgi negaliu su menesinem sedet ir drebet.. Ar labai blogai tokie dazni sujungimai?
Klausiau savo ginekologes, sako junk nors ir metus - kazkaip netikiu ja

Sveikos, jungiuosi prie jusu.
as jau ir kokius 6 metus geriu KT . Galvoju nutraukti ,ne s jau nusibodo vien del to kad jauciu ziauru isausejima maksties . Aisku tai atsiliepia ir santykiams su vyru . Noriu paklausti tu, kurios nustojote gerti , kaip saugojates , nes jau du vaikucius turiu, kolkas tikrai neplnuoju .

QUOTE(Čiliukė! @ 2010 10 15, 17:36)
As ruosiuosi mesti, nes man nuotaika labai numuso jos.. Ir is pradziu nesupratau kas man darosi, galvojau kokia depresija, bet poto paskaitinejau cia daugumos postus ir supratau, kad cia viskas nuo kt. Nu negaliu, kartais nei is sio nei is to atrodo galiu apsiverkti kaip kudykis, kartais galiu supykti del nieko, uzsioziuoti ir po akimirkos vel sypsotis, lyg niekur nieko..
Manau, geriu paskutine pakuote..
Bet ko laukti pabaigus ja..

Manau, geriu paskutine pakuote..
Bet ko laukti pabaigus ja..

Man tas pats su nuotaikom

Bet o ka toliau daryt

Kazkada seniai geriau cilest ..........