QUOTE(z.lineta @ 2012 03 16, 01:37)
na va rasiau ir as kelis kartus,bet niekas neatsake,nzn gal ne i tema cia as:)))bet rodos ir i tema:)
panasiai ir man,mazgas virs 3cm,dare punkcija- gera,dare ir ta tyrima su radioaktyviu skysciu(beja man ji i vena suleido,tada siek tiek palaukiau ir guliaus po aparatu,pagal lt para bendraut nelabai galima po tyrimo.ziurejo salta ar karsta,tai rode ir toki ir toki.pirmadieni vaziuosiu dar karteli pas gydytoja,echoskopuos vel,ir manau kazka jau patars.(uzsimine kad tureciau pjaut)bet galutinai dar neaptarem,gydytoja lenkijoj,iskart pasiule pjaut,taigis eisiu dar pas viena gyd:)kad jau nori pjaut,tai tegu visi 3 buna uz tai:)
ar vilniuje geriausia pas Beisa?
Na va, buvau ir as siandien scintigramoj (berods taip vadinasi

). Mazgas padidejes iki 6 cm, saltas. Gydytoja nustebo, kad ne mazgas ta radioaktyvuma kaupia, o pati skydliauke... na cia bent jau as taip supratau

Dar kazkokia cistute salia rado. Hormonai normos ribose. Dar maciau irasa - hipofunkcine toksine striuma, cistine degeneracija. Ka tai reiskia?

Gydytoja siulo pjauti. Gal dabar kas pasidalintu patikrtimi apie operacija- kiek trunka mazdaug, kiek laiko ligonineje? Kokios galimos komplikacijos? Ir kada jau bus galimybe zinoti, ar reiks po operacijos gyventi su vaistais, ar visdelto ju nereikes?