Tema XV

,ir turiu viltį, kad gal nereikės gerti vaistų
 ,ir turiu viltį, kad gal nereikės gerti vaistų    .Ir mano mazgelis buvo tik 1,5 cm.
 .Ir mano mazgelis buvo tik 1,5 cm. ). Mazgas padidejes iki 6 cm, saltas. Gydytoja nustebo, kad ne mazgas ta radioaktyvuma kaupia, o pati skydliauke... na cia bent jau as taip supratau
 ). Mazgas padidejes iki 6 cm, saltas. Gydytoja nustebo, kad ne mazgas ta radioaktyvuma kaupia, o pati skydliauke... na cia bent jau as taip supratau   Dar kazkokia cistute salia rado. Hormonai normos ribose. Dar maciau irasa - hipofunkcine toksine striuma, cistine degeneracija. Ka tai reiskia?
  Dar kazkokia cistute salia rado. Hormonai normos ribose. Dar maciau irasa - hipofunkcine toksine striuma, cistine degeneracija. Ka tai reiskia?   Gydytoja siulo pjauti. Gal dabar kas pasidalintu patikrtimi apie operacija- kiek trunka mazdaug, kiek laiko ligonineje?  Kokios galimos komplikacijos? Ir kada jau bus galimybe zinoti, ar reiks po operacijos gyventi su vaistais, ar visdelto ju nereikes?
  Gydytoja siulo pjauti. Gal dabar kas pasidalintu patikrtimi apie operacija- kiek trunka mazdaug, kiek laiko ligonineje?  Kokios galimos komplikacijos? Ir kada jau bus galimybe zinoti, ar reiks po operacijos gyventi su vaistais, ar visdelto ju nereikes?   
  ). Mazgas padidejes iki 6 cm, saltas. Gydytoja nustebo, kad ne mazgas ta radioaktyvuma kaupia, o pati skydliauke... na cia bent jau as taip supratau
 ). Mazgas padidejes iki 6 cm, saltas. Gydytoja nustebo, kad ne mazgas ta radioaktyvuma kaupia, o pati skydliauke... na cia bent jau as taip supratau   Dar kazkokia cistute salia rado. Hormonai normos ribose. Dar maciau irasa - hipofunkcine toksine striuma, cistine degeneracija. Ka tai reiskia?
  Dar kazkokia cistute salia rado. Hormonai normos ribose. Dar maciau irasa - hipofunkcine toksine striuma, cistine degeneracija. Ka tai reiskia?   Gydytoja siulo pjauti. Gal dabar kas pasidalintu patikrtimi apie operacija- kiek trunka mazdaug, kiek laiko ligonineje?  Kokios galimos komplikacijos? Ir kada jau bus galimybe zinoti, ar reiks po operacijos gyventi su vaistais, ar visdelto ju nereikes?
  Gydytoja siulo pjauti. Gal dabar kas pasidalintu patikrtimi apie operacija- kiek trunka mazdaug, kiek laiko ligonineje?  Kokios galimos komplikacijos? Ir kada jau bus galimybe zinoti, ar reiks po operacijos gyventi su vaistais, ar visdelto ju nereikes?  
 O per scintigrafija nustate, kad mazgas saltas. ir per echo dar cistute kazkokia salia mate. Taigi esam panasioj situacijoj
  O per scintigrafija nustate, kad mazgas saltas. ir per echo dar cistute kazkokia salia mate. Taigi esam panasioj situacijoj   
   Ir siaip vaizdas kaklo nekoks, nes matosi, kad viena puse kaklo didesne. Pries kelis metus ir pas mane jis buvo 3 cm, o dabar ziuriu-padidejas (bliamba, paziurejau pagal liniuote, tai 6 cm labai daug
  Ir siaip vaizdas kaklo nekoks, nes matosi, kad viena puse kaklo didesne. Pries kelis metus ir pas mane jis buvo 3 cm, o dabar ziuriu-padidejas (bliamba, paziurejau pagal liniuote, tai 6 cm labai daug   , negi gali taip buti?
 , negi gali taip buti?   
    . Turiu maza vaikiuka, tai man ta operacija labai daug planavimo pareikalaus
 . Turiu maza vaikiuka, tai man ta operacija labai daug planavimo pareikalaus   Kazin po dalies skydliaukes pasalinimo kaip ten su visokiais vaiku planavimais buna
  Kazin po dalies skydliaukes pasalinimo kaip ten su visokiais vaiku planavimais buna   

Ir siaip vaizdas kaklo nekoks, nes matosi, kad viena puse kaklo didesne. Pries kelis metus ir pas mane jis buvo 3 cm, o dabar ziuriu-padidejas (bliamba, paziurejau pagal liniuote, tai 6 cm labai daug
  Ir siaip vaizdas kaklo nekoks, nes matosi, kad viena puse kaklo didesne. Pries kelis metus ir pas mane jis buvo 3 cm, o dabar ziuriu-padidejas (bliamba, paziurejau pagal liniuote, tai 6 cm labai daug   , negi gali taip buti?
 , negi gali taip buti?   
    . Turiu maza vaikiuka, tai man ta operacija labai daug planavimo pareikalaus
 . Turiu maza vaikiuka, tai man ta operacija labai daug planavimo pareikalaus   Kazin po dalies skydliaukes pasalinimo kaip ten su visokiais vaiku planavimais buna
  Kazin po dalies skydliaukes pasalinimo kaip ten su visokiais vaiku planavimais buna  

.
 .