Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XVI

QUOTE(Mopsyte @ 2012 04 14, 14:50)
Dekui uz paguoda.Niekada neteko darytis jokios operacijos, kad kazka pjautu ir panasiai, todel ir sunku.....bet zinant, kad kitos iseities nera, tai teks su tuom susitaikyti.
Tik yra klausimas toks....O kaip yra po operacijos, ar galima sportuoti, eiti pasideginti prie juros, juk vis delto vasara ateina? Kaip su tuo rando gyjimu buna...
As kadangi zmogus visa gyvenima sportuojanti, tai galvoju, jeigu nebus galima koki pusmeti eiti i treniruotes.....  verysad.gif

del sporto tikrai nepergyvenk, galesi sportuot, as ir visa gyvenima sportuoju ir be to neisivaizduoju savo gyvenimo, menesi po operacijos as silpniau jauciausi, bet paskui po kazkur pusantro menesio jau sportavau - zaidziu lauko tenisa. del saules tai as jau vaziavau i ispanija po pusantro menesio po operacijos, nieko blogo nepastebejau, atsimenu endokrinologas man pasukiojo siek tiek pirstu, bet tiesiog patare galvos labai nekaitint, o randa patepdavau apsauginiu kremu ypatingai, kad nenudegtu.. siap as siluma labai gerai toleruoju ir puikiausiai daug vaiksciodavome, vyras sakydavo, toks vaizdas kad ne tu bet as operuotas, daugiau jegu turedavau ir nepavargdavau.. ir apsikritai as sunkiai isivaizduoju gyvenima be saules, daznai vaziuojame i siltus krastus, ir as puikiai jauciuosi tenais, gal kam ir nepatinka saulute, bet as tai jo be jos gyventi negaliu.. siaip ka as galiu pasakyti viskas su saiku yra sveika ir kiekvienas zino geriausiai kas jo organizmui tinka, jei blogai jauciates sauleje, tai gal tai ir ne jums
Papildyta:
QUOTE(audrone@ @ 2012 04 14, 11:14)
Aciu, susitariau su Kymantu Kaune, man arciau namu , rekomendavo Kazanavicius, jis man toks truputi flegmuojantis pasirode, bet skaiciau arsiliepimus, tai geri. Ten kitom laukianciom tai paskyre greit operacijas, pirmadieni, antradieni. As pasiprasiau menesio, dar mazyle nuo maitinimo atpatinsiu, pati moraliskai nusiteiksiu...nors tas nusiteikimas tai ka as zinau, guliu ir keliu su ta pacia mintim, dar vakare prisiskaitau visko, nakti neina uzmigti. Mane vien tos klinikos gazdina, toks mirties ir skausmo fabrikas atrodo...

Mane taip pat operavo Kymantas, man jis ir toks savotiskas, bet siaip tikrai sako geras chirurgas irgi daug geru apie ji atsiliepimu girdejau.. as ir atsimenu susitariau operacija veliau galvojau moraliskai nusiteiksiu, bet esme kad kuo ilgiau lauki, tuo labiau tave tai slegia..bet yra kaip yra, tau juk dar ir vaikiukas, pilnai suprantu... as is tu kliniku pabegau po 2 dienu po operacijos, issiprasiau, kad isleistu, nors labai nenorejo, bet kai pagalvojau kad visa savitgali teks gulet su dar 12 moteriskiu tai jau sakau gal ne, ir savo pasieksiu.. man apskritai ligonines siauba kelia (ypatingai lietuviskos), i tualeta as negaliu viesa ligonines nueit smile.gif, ka jau kalbet apie kitus dalykus..
Atsakyti
QUOTE(tinginuke @ 2012 04 15, 10:44)
del sporto tikrai nepergyvenk, galesi sportuot, as ir visa gyvenima sportuoju ir be to neisivaizduoju savo gyvenimo, menesi po operacijos as silpniau jauciausi, bet paskui po kazkur pusantro menesio jau sportavau -

smile.gif Na va, as irgi be sporto negaliu, begioju, aerobika lankau, kalanetika, dviratis......
Vadinasi ne as viena tokia pamisusi del saulutes spinduliuku...

Dekui uz paguoda.
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2012 04 15, 10:51)
smile.gif  Na va, as irgi be sporto negaliu, begioju, aerobika lankau, kalanetika, dviratis......
Vadinasi ne as viena tokia pamisusi del saulutes spinduliuku...

Dekui uz paguoda.

tikrai ne viena smile.gif as turbut depresija susirgciau jei negauciau saules spinduliuku smile.gif o del rando gyjimo, jis sugyja gan greitai (kazkur per savaite ar 10 dienu), pradzioj jo spalva man buvo gan ryski, patindavo, po mazu su laiku mazejo, kol pasidare baltas bruksnelis, kartais budavo kai momentais dar paryskedavo rando spalva iki metu laiko po operacijos. bet su laiku is vis tas isnyko, tai jei tai butu, tai normalu, man ir nemaloni ta vieta gal ilga laika buvo ir net pats kaklas, bet su laiku viskas normalizuojasi, dar dabar buna praejus beveik 3 metam po operacijos, kad retkarciais paskauda kakla, bet tai labai epizodiskai, juk vieta operuota, ji niekada nebus kaip nepjauta, del to ji jautresne..
Atsakyti
Na va po tokiu pasisakymu, jau ir nebe taip baisu smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas girdejot ar gali buti su skydliauke kas negerai, net jei ir kraujo tyrimai rodo normos ribas? Nes man pozymiai lyg ir skydliaukes sutrikimu, bet kraujas nieko nerodo. verysad.gif
Tai vis galvoju, gal cia dar kokia liga uzsislepus, gal nervinis pobudis. g.gif
Atsakyti
Laba, turiu klausimuka, gal kas susidure, kaip del tu mokamu palatu, radau kad tokios yra klinikuose, ar jas reikia is anksto uzsisakyti, ar nuvykus paprasyti ? Butu visai smagu, vienai isikurti smile.gif
Atsakyti
noriu paklaust gal kas zinot pasidariau tyrimus tik tth 3.01 ir ft4 14.73 paziurejo su ekoskopu rado du mazgus ar man irgi reikia gerti ta tiroksina
Atsakyti
QUOTE(vale.m @ 2012 04 18, 19:07)
noriu paklaust gal kas zinot  pasidariau tyrimus tik tth 3.01 ir ft4 14.73 paziurejo su ekoskopu rado du mazgus ar man irgi reikia gerti ta tiroksina

Dėl tiroksino manau, kad gydytojas endokrinologas turėtų pasakyti ar reikia gerti ar ne.
Atsakyti
KODEL MANO KRAUJAS NORMALUS O MAZGAI YRA
Atsakyti
QUOTE(vale.m @ 2012 04 19, 17:24)

labas 4u.gif o svoris ar auga? kaip saavijauta aplamai?
mazgai buna daug kam, jei jie ima dideti tada operuoja
tiroksino jum dar nereik
Atsakyti
QUOTE(vale.m @ 2012 04 19, 16:24)

O ką sakė endokrinologas? Ar buvote pas jį po tyrimų?
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2012 04 19, 17:28)
O ką sakė endokrinologas? Ar buvote pas jį po tyrimų?

niekas negali atsakyt i klausima kodel yra mazgai
yra ir viskas
tik neaisku kokie tie mazgai
butent sita turi paaiskint endokrinologas jai
Atsakyti