Ir aš save įsivaizduoju stumdant šį vėžimėlį

Buvom šiandien su vyru Kaune pasižiūrėt šių vežimėlių ir štai, ką galiu papasakoti toms, kurios dar tik galvoja jį pirkti:
Kauno urmo bazėje ,,Tutis'' parduotuvėje tikrai parduodami ne Milli Way, o
Willi way vežimėliai. Užtat jų kaina tik 950 Lt. Jie gaminami Lietuvoje, o ne Lenkijoje, kaip Milli Way, tad manau lietuviai čia sugalvojo padaryti pigią milliukų kopiją. Žodžiu, tikrai kažkurios mamytės SM buvo teisios, kad egzistuoja ir Milli way ir Willi way - turguose, Kauno urmo bazėje ir t.t.
Dar važiavome Kaune į ,,Kotrynos'' parduotuvę Kęstučio gatvėje - ten nei Milli Way nei Tutis Zippy, kurį norėjome su milliuku palyginti, neradom. Užtat Savanorių pr. ,,Baby city'' radom dauuug Milli way vežimėlių

Ir laabai malonią konsultantę, kuri mums ir pademonstravo, kaip dedasi lopšys, ir pakilnojom jį, ir nufotografavom vežimėlį, ir pastumdėm ir gavom informacijos. man buvo smalsu, kuo gi jie geresni/prastesni už Zippius, tai, kiek supratau, milliukai yra šiek tiek patobulinta zippių versija - stabdis reguliuojasi vienu paspaudimu, o ne dviem, kaip zippiuose, kažkaip lengviau tvirtinasi vežimėlio dalys, nei Zippyje ir dar kažką sakė, ko jau nebepamenu

Svoris, dydis panašus jų, tik gal Millio lopšiukas šiek tiek didesnis pasirodė - gal tik man. Labai patiko ratai - pripučiami, guoliniai, gana nemaži, tai atrodo, kad tikrai visur lengvai pravažiuot galima. Priekiniai 360 kampu sukiojasi, tai tikriausiai įgudus tai yra patogu irgi. Vežimėlio kaina be nuolaidos (suteikia 8% nuolaida) buvo 1369 Lt. Milli way su šiek tiek odos - 1499 Lt. Beje, lopšys supasi , padėjus jį ant lygaus pagrindo

Vežimėlis parduodamas su autokėdute, sportine dalimi, lopšiu, visomis apsaugomis - nuo lietaus, uodų, su mamos krepšiu, apačioje gan nemažas pirkinių krepšys. Žodžiu, kol kas tai mano vežimėlis favoritas

beje, klausiau, ar bus nauja kolekcija - tai sakė, kad dažniausiai jos pasirodo arba metų pabaigoje (tuomet mes jau nebesulauksime, nes vaikelis gims rugsėjį), arba metų pradžioje - vadinasi, ši kolekcija naujausia.
Nebent kuri mamytė paminės vežimėlio trūkumus...