Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 45 tema

QUOTE(savita1 @ 2012 03 21, 15:14)
Laukiat ane!? biggrin.gif Nieko cia neparodysiu, paprasta suknele, mandriau kazka prie jos neprigalvosi.
Va, Chambray shirtdress, 6 dydis. Kaip matosi foto, laiva ji man, na bet nieko, neturi gi ir aptempta buti. Siaip patiko, smagi tokia, tikrai nesiosiu bigsmile.gif

Kaip grazu su botais..
Dabar reik botu man doh.gif biggrin.gif
buk gera, duok man nuoroda tu kuriuos pirkai..
Nes ju ten tall original unisex pilna.. nebesigaudau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleja.lt: 21 kovo 2012 - 15:33
QUOTE(ambrute @ 2012 03 21, 15:53)
Dabar, kai jau panesiotas, tai noretusi  biggrin.gif  Bet, tik gavus tai gerai buvo, gal tos vietos tuscios ir buvo, bet pirma mintis sovusi i galva buvo, o kaip gerai pataikiau ir apie mazesni net nepagalvojau  rolleyes.gif Bet, manau, geriau jau imk didesni, susimazinsi, jei ka  g.gif

QUOTE(ramka @ 2012 03 21, 15:59)
Nu kaip tu be pencil doh.gif  biggrin.gif Turiu as ir viena regular, bet ten pirkau dideli ir siaurinau, tai ilgis man nepatiko, o va petite ilgis man labai gerai, veliau pamatuosiu tiksliai 4u.gif

o galit pamatuoti ne tik petite bet ir regular ilgi 4u.gif

savita1 atrodo is priekio graziai. o kaip is sono? mane tokio modelio suknelese labai neramina vaizdas si sono. nes kai krutine didesne tai is sono kaip backute kartais atrodai
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2012 03 21, 15:32)
Kaip grazu su botais..
Dabar reik botu man  doh.gif biggrin.gif
buk gera, duok man nuoroda tu kuriuos pirkai..
Nes ju ten tall original unisex pilna.. nebesigaudau wink.gif

biggrin.gif
Mano tai paprasti neblizgus ilgi, sie: http://www.javari.co...c...&pageCode=d
Tik jeigu imsi neblizgius, tai iskart reikia priemones nes jie pabala
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 03 21, 16:29)
Taip atrodo kad trumpa nes ranka pakelusi fotkinti, siaip nera trumpa, normalus ilgis, eisiu i darba laisvai. 176cm smile.gif

ai, nu tu gerokai uz mane aukstesne smile.gif As 164, tai tikrai bus ilgesne rolleyes.gif Reik ir man jos doh.gif

QUOTE(Lyn @ 2012 03 21, 16:36)
o galit  pamatuoti  ne  tik  petite  bet  ir  regular  ilgi  4u.gif

Pamatuosiu, kai namo grisiu, nors ir esu darbe dabar su juo, bet su liniuote nelabai gausis pamatuot rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambrute: 21 kovo 2012 - 15:51
QUOTE(Lyn @ 2012 03 21, 15:36)
savita1  atrodo  is priekio graziai.  o  kaip is  sono? mane  tokio modelio suknelese  labai neramina  vaizdas  si  sono.  nes  kai  krutine didesne  tai  is  sono kaip backute kartais  atrodai

Net nezinau, nenuziurejau kaip ten is sono, bet lyg normaliai, neuzkliuvo kad kazkas negerai butu g.gif
Atsakyti

Man truputi tas sukneles modelis asocijuojasi su vyriskais marskiniais,kur moteros nugvelbia ir apsivelka blush2.gif
Bet ant kitu paziureti grazu 4u.gif

Atsakyti
o man tu specialiu kojiniu reiketu, nes turiu tik megztu storu, bet su hunter uzrasu nenoriu biggrin.gif nors ir turiu hunterius. Ir jos storos tokios tame puslapyje. Kokios pas jus?
Papildyta:
QUOTE(Chloja @ 2012 03 21, 16:43)
Man truputi tas sukneles modelis asocijuojasi su vyriskais marskiniais,kur moteros nugvelbia ir apsivelka blush2.gif

taip taip, bet tame ir grozis biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2012 03 21, 15:43)

Na cia kaip kam, skonio reikalas tikrai, man tai grazu tokios sukneles, patogu, laisvai jautiesi. Kasdieniam nesiojimui pats tas smile.gif

QUOTE(Pampariskinas @ 2012 03 21, 15:44)
o man tu specialiu kojiniu reiketu, nes turiu tik megztu storu, bet su hunter uzrasu nenoriu biggrin.gif nors ir turiu hunterius. Ir jos storos tokios tame puslapyje. Kokios pas jus?

Hunter kojines man nepatiko, nepirkau ju, pas mane tai paprastos, senokai pirktos atrodo Lindex parduotuveje, jos is tikro ilgos, virs keliu, bet galima pasireguliuoti ilgi.
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2012 03 21, 16:45)
Papildyta:
taip taip, bet tame ir grozis biggrin.gif  wub.gif

Gal ir taip, Pampariskinai wub.gif

Tik gal tuo atveju galima butu ir po vyro drabuzine panarsyti - ir pinigu sutaupau, o ir vyriska aki pradziugini biggrin.gif Juokauju, aisku. Atsiprasau uz komentara toki, pavasaris veikia wub.gif

Man tai gal prie to modelio dirziuko noretusi... Bet,aisku, ir ilgis sutrumpetu tada doh.gif

Savita, kad su ja patogu, tai tikrai isivaizduoju... Ir jauki turetu but labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloja: 21 kovo 2012 - 15:51
Niu suknute tai labai grazi tikrai, su guminukais isvis wub.gif O as kazkaip guminiu niekaip nesugalvoju su kuo ir kaip nesioti unsure.gif
as irgi pagalvojau o jeigu dirziuka uzjuosti koki siaura? g.gif

Atsakyti
Nereikia cia dirzu, negadinkit sukneles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 03 21, 17:31)
Nereikia cia dirzu, negadinkit sukneles biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Savita, puikiai tau ji tinka. Ir aš noriu. O klausyk, medžiagytė jos plona ane? nes vat grynai aš jos norėčiau vasarai, kai truputį vėsiau, bet eini nuogom kojom, užraitotom rankovėm ir pan laugh.gif
Atsakyti